Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 21/2

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 21/2

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 21/2

Σε σχέση ή free; Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου

ΚΡΙΟΣ ❤

Πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι πιο συγκρατημένος/η σήμερα γιατί με την ανεμελιά και τον αυθορμητισμό του εξαγώνου Ερμή – Δία ίσως κάνεις μια αψυχολόγητη κίνηση προς ένα πρόσωπο που σου αρέσει χωρίς να την πολυσκεφτείς και ενδεχομένως να εκτεθείς. Επειδή είναι κι η Σελήνη στον Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να σε πιάσουν ενοχές, να μετανιώσεις που βιάστηκες και να μην ξέρεις πώς να το μαζέψεις ή να το γυρίσεις υπέρ σου.

Αν είσαι σε σχέση, κάποιοι προβληματισμοί που αφορούν σε ένα επαγγελματικό σου άνοιγμα ή πρόταση που θα σου γίνει δε θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις και μπορεί στο τέλος να ζητήσεις και τη βοήθεια του συντρόφου σου που βλέπει τα πράγματα ρεαλιστικά.

ΤΑΥΡΟΣ 

Είναι μια μέρα με ταχύτατους ρυθμούς και φουλ στην ενέργεια, εξ αιτίας του εξαγώνου Ερμή-Δία, που δε θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί. Φλερτάκια και παιχνίδια, ακόμα και στον εργασιακό σου χώρο, είναι πολύ πιθανά, που θα σε ανεβάσουν σε διάθεση και ίσως αρχίσεις να κάνεις σχέδια για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Από το βραδάκι όμως τα πράγματα ηρεμήσουν και θα είναι πιο εύκολο για σένα να χαλαρώσεις και να τα σκεφτείς όλα με την ησυχία σου, χωρίς συναισθηματική φόρτιση και υπερβολές.

Αν είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να μην παρασύρεσαι από προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν, αν δεν συνοδεύονται από κάτι χειροπιαστό, ακόμα κι αν πιέζεσαι από το σύντροφό σου να τις αποδεχτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ανεξάρτητα από το εξάγωνο του κυβερνήτη σου, Ερμή, με το Δία και την τάση που σου δημιουργεί για επιπόλαιες και ανάλαφρες συμπεριφορές, εσύ οφείλεις στα ερωτικά σου να εκμεταλλευτείς μεν την επικοινωνιακή άνεση που σου παρέχει, δε να κάνεις προσεγμένους χειρισμούς για να κερδίσεις το πρόσωπο που θέλεις, ίσως γιατί είναι πιο δύσκολο να πειστεί απ’ όσο δείχνει.

Αν είσαι σε σχέση, είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου και να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις άμεσα. Ίσως μάλιστα, αφού συνεννοηθείτε με το σύντροφό σου, να αποφασίσετε μια αγορά που είναι μάλλον απαραίτητη, οπότε να κάνετε μια σχετική έρευνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται απέναντί σου, στον Αιγόκερω και με δεδομένο το εξάγωνο Ερμή – Δία, ίσως σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες να αλλάξεις την ερωτική σου κατάσταση. Μια γνωριμία με ένα πρόσωπο, ενδεχομένως και μικρότερης ηλικίας, είναι πολύ πιθανή σήμερα, που θα σε αναζωογονήσει. Ωστόσο, θα πρέπει από την αρχή να κάνεις γνωστές τις επιδιώξεις σου και κυρίως τα όριά σου γιατί, αν τ’ αφήσεις φλου, τελικά θα ξεπεραστούν.

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να κληθείς να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες ή τα ηνία μιας κατάστασης, ώστε να μπει ένα οριστικό τέλος, αφού θα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου δεν παίρνει την πρωτοβουλία ή το αποφεύγει συστηματικά.

ΛΕΩΝ 

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να εκνευριστείς από την επιπολαιότητα ή την ασυνέπεια ενός προσώπου, αφού εσύ κάνεις ό,τι είναι δυνατό να φτιάξεις μια σταθερή κατάσταση, αυτό όμως είναι όλο υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, από πράξεις όμως μηδέν. Δεν αποκλείεται να του ζητήσεις να συναντηθείτε για να μιλήσετε, όπου θα του τα πεις έξω από τα δόντια. Φρόντισε, ωστόσο, να μην χάσεις τον έλεγχο και να παραμείνεις στην ουσία του θέματος.

Αν είσαι σε σχέση, με το εξάγωνο Ερμή – Δία ενδεχομένως να ανοίξει μια πόρτα μέσω γνωστού ή συγγενή σας, ώστε να μπορέσετε να διευθετήσετε ένα γραφειοκρατικό σας ζήτημα και μάλιστα προς όφελός σας. Επίσης μπορεί να ανανεώσετε τον τεχνολογικό εξοπλισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Όλες οι κινήσεις σου είναι μεθοδικές και προγραμματισμένες και όχι τυχαίες ή αψυχολόγητες, κυρίως αν πρόκειται για τα ερωτικά σου. Σήμερα ωστόσο, αν βγάλεις μια αμεσότητα ή αυθορμητισμό, ενδεχομένως να έχεις περισσότερα αποτελέσματα και να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις κάποιου/ας που σου αρέσει. Έτσι κι αλλιώς η σοβαρότητα δε σου λείπει, αλλά χρειάζεται που και που να λειτουργείς πιο απελευθερωμένα, χωρίς να υπεραναλύεις λόγια και συμπεριφορές.

Αν είσαι σε σχέση, για να αποφύγεις γκρίνιες και παράπονα από το ταίρι σου, καλό θα ήταν να μοιράσεις σωστά το χρόνο ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σου ζωή, ώστε ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη να υπολειτουργεί.

ΖΥΓΟΣ 

Με τον Ερμή σε εξάγωνο με το Δία σου, συγκεντρώνεις αρκετές πιθανότητες να κάνεις μια τυχαία γνωριμία που κάλλιστα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ειδύλλιο. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις και να μην μείνεις στο σπίτι, ακόμα κι αν έχεις δουλειές ή άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις. Ξέκλεψε λίγο χρόνο, έστω για ένα καφέ γιατί όντως μπορεί να είναι η τυχερή σου μέρα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν είναι κακό να βάλεις όρια σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου, αφού βλέπεις ότι εκμεταλλεύεται την ανεκτικότητά σου και παρεμβαίνει στα της σχέσης. Δεν χρειάζεται να τσακωθείς αλλά μια αυστηρότητα δεν βλάπτει, αν κυρίως διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει σεβασμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Το εξάγωνο του Ερμή με το Δία σε ωθεί σε ξανοίγματα ερωτικά και σου δίνει αρκετές ευκαιρίες να έρθεις πολύ κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αρκεί να βγάλεις τη χαλαρή σου πλευρά και να γίνεις λίγο πιο εξωστρεφής. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα φερθείς επιπόλαια. Εφ’ όσον όμως έχεις ένα σκοπό, οφείλεις να χρησιμοποιήσεις όλα τα μέσα που σου δίνονται, αν θέλεις να τον πετύχεις. Έτσι θα βοηθήσεις άλλωστε να ξεδιπλωθεί κι αυτό και να μάθεις περισσότερα στοιχεία του χαρακτήρα του.

Αν είσαι σε σχέση, έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις, αλλά δεν τις έχεις ανακοινώσει στο ταίρι σου γιατί δεν είχες σιγουρευτεί ακόμα αν είναι σωστές ή όχι. Καλό θα ήταν όμως να το κάνεις γιατί μετά μπορεί να κατηγορηθείς ότι το κρατούσες επίτηδες στην άγνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο κυβερνήτης σου, Δίας, κάνει εξάγωνο με τον Ερμή και σε παροτρύνει να παρουσιάσεις τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σου, να δείξεις τα ταλέντα σου και τις ικανότητές σου, ώστε να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις αλλά και την καρδιά ενός προσώπου που θέλεις. Εύνοια έχεις, οπότε είναι στο χέρι σου να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Επίσης, δεν αποκλείεται να ανοίξεις επαφές μέσω διαδικτύου με κάποιον/α που θα γνωρίσεις τυχαία.

Αν είσαι σε σχέση, αν θεωρείς ότι λειτούργησες βιαστικά ή είχες λανθασμένη εκτίμηση σχετικά με ένα οικονομικό σας θέμα, οφείλεις να το παραδεχτείς και να μην καταφύγεις σε δικαιολογίες γιατί ενδεχομένως να μπορείτε να το σώσετε έστω και την τελευταία στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η Σελήνη από το πρωί βρίσκεται στο ζώδιό σου, καλώντας σε να πάρεις πρωτοβουλίες που αφορούν στην προσωπική σου ζωή, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και μετριοπάθειες. Με την παρότρυνση και του εξαγώνου Ερμή-Δία, δεν αποκλείεται να κάνεις μια κίνηση προσέγγισης σε ένα άτομο που σου αρέσει, αποδεικνύοντας ότι όταν έχεις κίνητρο και εξωστρεφής γίνεσαι και γλυκός/α και ανάλαφρος/η.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως κάτσετε μαζί με τον σύντροφό σου να κάνετε κάποια σχέδια για το άμεσο μέλλον, που όμως θα επιμείνεις να τα αναλάβεις εσύ, κάτι που μπορεί να τον δυσαρεστήσει, γι’ αυτό θα φροντίσεις να τον καθησυχάσεις, διαβεβαιώνοντάς τον ότι οι αποφάσεις θα παρθούν από κοινού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Με τον Ερμή σου σε εξάγωνο με το Δία, μια πληροφορία που μπορεί να φτάσει στα αφτιά σου ενδεχομένως να σε απελευθερώσει και να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο να πλησιάσεις ένα πρόσωπο που θέλεις. Καλό θα ήταν ωστόσο να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αν δεν διαπιστώσεις από πρώτο χέρι τι παίζει. Επίσης, πρόσεξε γιατί μαζί με τα ταλέντα σου, εξ αιτίας του αυθορμητισμού και της θετικής σου προαίρεσης, να εκθέσεις και τις αδυναμίες σου.

Αν είσαι σε σχέση, λόγω της σωματικής σου κούρασης ή ενός προβλήματος της δουλειάς σου θα είσαι λίγο νευρικός/η ή αγχωμένος/η. Το ταίρι σου ωστόσο θα σε καταφέρει να τα βγάλεις όλα από μέσα σου και κάπως θα ηρεμήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 

Θα δεις λίγο πιο ανάλαφρα τα ερωτικά σου σήμερα και είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να δικαιολογείς τον εαυτό σου για λάθη που ίσως είχες κάνει και επιλογές που δεν ήταν οι κατάλληλες για σένα. Και από μια πλευρά καλό είναι, αφού έγιναν και δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω και να τα αλλάξεις. Ωστόσο, φρόντισε να εντοπίσεις και το «γιατί», ώστε από δω και πέρα να μην ξανακάνεις τα ίδια και ταλαιπωρείσαι άδικα.

Αν είσαι σε σχέση, μια πρόταση που θα σου κάνουν, ενδεχομένως από τη δουλειά σου, φαίνεται πολύ καλή και θα συμβάλλει στην αύξηση των οικονομικών σου. Όμως πριν πεις το «ναι» συζήτησέ την και με τον άνθρωπό σου, αφού η όποια απόφασή σου τον αφορά άμεσα.

Πηγή : http://www.astrology.gr/erotikh-astrologia/erotiko-oroskopio/story/95654/erotikes-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-21-2