Ερχεται στον Θρύλο ο Κώστας!!!

Ερχεται στον Θρύλο ο Κώστας!!!

Ερχεται στον Θρύλο ο Κώστας!!!

Η επιστροφή της χρονιάς είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί. Με τον Κώστα Παπανικολάου να γυρίζει στην ομάδα της καρδιάς του και να δείχνει με τον πλέον σαφή τρόπο πως ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι του, η οικογένειά του.

kostas_papanikolaou

Ενώ, λοιπόν, όλα έδειχναν ότι η Μπαρτσελόνα θα αποφάσιζε οριστικά την Τρίτη για το μέλλον του Ελληνα διεθνούς, τελικά οι κινήσεις του ίδιου του “Παπ” άλλαξαν τα δεδομένα και έπεισαν τους Καταλανούς ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ενεργοποιήσουν την οψιόν που υπάρχει στην προ διετίας συμφωνία τους και να τον κρατήσουν. Καθώς αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελε με τίποτα ο Κώστας.

Ο παίκτης επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Μπάρτσα και τους ενημέρωσε για τις σκέψεις του, αλλά και για τη σφοδρή του επιθυμία να γυρίσει στον Πειραιά, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Οι Καταλανοί από την πλευρά τους, δείχνοντας σπουδαίο χαρακτήρα και παραδίδοντας μαθήματα “Fair Play”, φαίνεται ότι δεν θα ματσάρουν την προσφορά του Θρύλου, αφήνοντας τον Παπανικολάου να κάνει πράξη την επιθυμία του.

Βεβαίως, επειδή η υπόθεση θα πρέπει να τελειώσει και τυπικά, αυτό που απομένει είναι να ενημερώσουν επισήμως οι ιθύνοντες της Μπάρτσα ότι δεν έχουν σκοπό να διατηρήσουν τον “Παπ”, κάτι που σημαίνει ότι το συμβόλαιο που έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός στον παίκτη και αυτός το έχει ήδη υπογράψει, θα τεθεί σε ισχύ.

Λίγες ώρες υπομονή ακόμη, λοιπόν, και η μεγάλη μεταγραφή θα γίνει και επίσημα πραγματικότητα. Με τον Κώστα Παπανικολάου να επιστρέφει σπίτι του και τον Ολυμπιακό να αποκτά ακόμη ένα σπουδαίο ηγέτη στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας.

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/basketball/120231-erxetai-ston-thrylo-o-kwstas