Τι ζώδιο είναι το αφεντικό σου; Μάθε πώς θα σε λατρέψει!

Αν είναι Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως ως αφεντικό μπορεί να φαίνεται ότι είναι επιφυλακτικός και πάνω από τα προβλήματα αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ ζεστός, σοβαρός και ευαίσθητος. Μη διστάσεις να μοιραστείς τις ανησυχίες σου μαζί του και θα διεξάγει λεπτομερή έρευνα για να σε βοηθήσει να βρεις τη βέλτιστη λύση. Πριν από την έναρξη ενός έργου θα συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για να μάθει τι λειτούργησε σωστά και τι όχι, ώστε να προβεί σε καίριες αποφάσεις πριν από την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Αντιλαμβάνεται ότι η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε αποτελέσματα, την αναγνώριση, το χρήμα και την ασφάλεια. Θα τον δεις σ’ ένα δομημένο εταιρικό περιβάλλον όπου ο καθένας έχει μια σαφή θέση στην ιεραρχία. Την αλλαγή την αντιμετωπίζει με δυσπιστία και καχυποψία, αλλά θα προσπαθήσει  να εξουδετερώσει κάθε δυνητική απειλή για την ηγεσία του, ακόμα και να απολύσει τους εργαζόμενους που δεν παράγουν έργο. Εργάσου με ζήλο και θα το εκτιμήσει. Να είσαι έτοιμος να εργαστείς χωρίς αμοιβή υπερωριακής απασχόλησης. Περίμενε από τον Αιγόκερω αφεντικό σου να σε ενθαρρύνει στις φιλοδοξίες σου και στην τεχνογνωσία.

Μην ανακατεύεσαι σε θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου ή χαλάσεις τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Συγκεντρώσου και ανάλυσε όλες τις πληροφορίες για το έργο σου.

Αν είναι Υδροχόος

Ο Υδροχόος αφεντικό είναι κατά κάποιο τρόπο εκκεντρικός και έχει καινοτόμες ιδέες. Είναι πολύ πνευματικός και έτοιμος να προσεγγίσει οποιαδήποτε εργασία με έναν απροκατάληπτο τρόπο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητάς μαζί του που και που οτιδήποτε σε απασχολεί, διαφορετικά θα βαρεθεί και θα κάνει κάτι που είναι έξω από τα ενδιαφέροντά σου, είτε άμεσα,είτε πίσω από την πλάτη σου.

Ο Υδροχόος ως αφεντικό απλώς θέλει να διαδραματίζεις ενεργό ρόλο στην ομάδα και προσβάλλεται όταν δεν το κάνεις. Η τεχνολογία θα παίζει ενεργό ρόλο στην επιχείρηση και τα αποτελέσματα θα είναι για το καλό όλων. Οι εργαζόμενοι θα είναι ευέλικτοι, θα έχουν εναλλακτικές στον εργασιακό χώρο, δίκαιες και ίσες παροχές. Περιμένει σκληρή δουλειά για έναν κοινό στόχο και χρησιμοποιεί το μυαλό του για να το πράξει. Στην καλύτερη περίπτωση είναι μια επαναστατική ιδιοφυία και στη χειρότερη τελείως χαλαρός και απρόσωπος. Να είσαι ενήμερος για τα θέματα τελευταίας τεχνολογίας. Θα ήθελε να είσαι φίλος του γι’ αυτό κάνε το. Μην κλαις ή κάνεις σαν υστερικός, αν κάνεις ένα λάθος.

Ποτέ να μη μιλήσεις στον Υδροχόο αφεντικό σου για τους συναδέλφους σου και προπάντων μην τους κατηγορήσεις. Θέλει να είσαι πρωτοπόρος και συναισθηματικά ανεξάρτητος όταν πρόκειται για τη δουλειά σου. Βεβαιώσου ότι έχετε μεταξύ σας καλή και ενδιαφέρουσα επικοινωνία, ιδέες καλά μελετημένες και δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αν είναι Ιχθύς

Αν έχεις έναν Ιχθύ ως αφεντικό να είσαι προετοιμασμένος να προβάλεις νέες ιδέες. Θα περιμένει να τις μοιραστείς μαζί του και θα πρέπει οπωσδήποτε να λάβεις έγκριση για τις ιδέες σου. Πρόσεξε να μην τον επισκιάσεις, γιατί θα αντικατασταθείς από κάποιον άλλο. Είναι όμως ευχάριστη προσωπικότητα και συχνά κρατά κρυφές τις σκέψεις του. Είναι ευαίσθητος σε κάθε διάθεση μέσα στο γραφείο και θυσιάζεται για τους εργαζομένους, αν αισθάνεται ότι πρέπει να το κάνει.

Δεν μπορεί να πει ”όχι” ,αντιπαθεί τη λήψη αποφάσεων και δίνει αξία στους εργαζομένους που μπορούν να κάνουν τα φανταστικά οράματά του πιο λειτουργικά. Είναι πολύ χαρισματικός και θα απολαύσεις τη συντροφιά του, τόσο στο χώρο εργασίας, όσο και εκτός γραφείου. Μάθε να ψυχολογείς τις αόριστες εκφράσεις του προσώπου του. Εμπιστεύσου τον. Κάνε εντυπωσιακές παρουσιάσεις και ευφάνταστα έργα. Παρουσίασε στοιχεία για τις πωλήσεις δημιουργικά. Οι εργασίες σου σχετικά με την εξυπηρέτηση των πελατών σου να είναι απτές.

Ανάδειξε τις ικανότητές σου όταν υπάρχει κάποια κρίση στο γραφείο. Κάλυψε τις απουσίες του στο γραφείο. Όταν οι πελάτες του τον αναζητούν ποτέ μη λες που βρίσκεται.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0