Η sexy γυναίκα του μήνα είναι η γυναίκα Καρκίνος! Μια γυναίκα που όμοια της δεν υπάρχει…

Η sexy γυναίκα του μήνα είναι η γυναίκα Καρκίνος!

Μια γυναίκα που όμοια της δεν υπάρχει…

Η γυναίκα Καρκίνος κατορθώνει να πετύχει αυτό που μοιάζει εύκολο, αλλά είναι άθλος: είναι τόσο sexy, όσο και αθώα, γλυκιά και σκέτο δηλητήριο!

Μα είμαι τόσο ευαίσθητη…

Αυτή είναι η αγνή αλήθεια και η πιο καλή μου παγίδα. Είμαι όντως κορίτσι με ευαίσθητη καρδιά και δίνω πάντα το 100% σε όποιον αγαπάω. Υπάρχει όμως και κάτι που δεν σου έχω πει: ζητάω και παίρνω (ω, ναι, ΠΑΙΡΝΩ), το 110% πίσω. Είμαι τόσο απαιτητική, έχω τον τρόπο να σε κάνω, όχι μόνο να μείνεις κοντά μου, αλλά και να μην μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς εμένα. Με τον… ευαίσθητο μου τρόπο, θα κατεβάσεις και θα χαλαρώσεις τις άμυνές σου. Η πρώτη σου αντίδραση θα είναι να με προστατεύσεις και να με κρατήσεις ασφαλή. Με τον καιρό, θα αφεθείς στα μάγια μου και η Σελήνη μου θα κάνει τη δουλειά της καλά. Προτού το καταλάβεις, θα σου είμαι απαραίτητη, το πιο όμορφο και γλυκό κομμάτι της ζωής σου.

Μα είμαι τόσο αθώα…

Μέχρι την στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι όπως και το Φεγγάρι, έτσι κι εγώ, έχω δυο πλευρές: την φωτεινή, όμορφη, λαμπερή, μα κι εκείνη που δεν φτάνει ποτέ ούτε μια αχτίδα φωτός. Αυτή την σκοτεινή πλευρά, την αφόρητα sexy και kinky, μου αρέσει να την βγάζω, μόνο όταν εμπιστεύομαι κάποιον. Θέλω χρόνο για να σε εμπιστευτώ, να βεβαιωθώ ότι μπορώ να αφεθώ κι ότι το σεξ μαζί σου, δεν θα είναι μια από τα ίδια.

Βλέπεις, το σεξ μου αρέσει πολύ περισσότερο από όσο αφήνω να…

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/erotikh-astrologia/zodia-sex/story/98185/h-sexy-gynaika-toy-mina-einai-i-gynaika-karkinos

Share and Enjoy !

0Shares
0 0