Το πρώτο παγωτό που βελτιώνει τις αθλητικές επιδόσεις!

Το πρώτο παγωτό που βελτιώνει τις αθλητικές επιδόσεις!

Ο Ιταλός καρδιολόγος Valerio Sanguigni επινόησε μια συνταγή για παγωτό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Η γευστικότατη εφεύρεσή του έχει ήδη αποδείξει τις ικανότητές της.

Ο Sanguigni, που μεταξύ άλλων είναι και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Tor Vergata της Ρώμης, μιλώντας στην Repubblica τόνισε πως ήθελε να ρίξει «λίγο φως στην ζούγκλα των ουσιών που περιέχουν αντιοξειδωτικά».

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr