Τα αγαπημένα αρώματα του Ιουνίου!

Τα αγαπημένα αρώματα του Ιουνίου!

Οι μυρωδιές συνδέονται με τα συναισθήματα γι’ αυτό είναι πολύ λογικό, ανάλογα με την εποχή να έχεις την επιθυμία να αλλάξεις το άρωμά σου. Τουλάχιστον εμένα με πιάνει ο καιρός και ανάλογα με τη διάθεση που μου προκαλεί βρίσκω την κατεύθυνσή μου στα αρώματα.

Εννοείται ότι έχω τα αγαπημένα που πάντα μου αρέσει να τα μυρίζω αλλά ακόμα δεν έχω νιώσει την ανάγκη να ταυτιστώ με μια μόνο μυρωδιά. Ίσως γι’ αυτό να ευθύνεται ότι μπαίνω πολύ συχνά στον πειρασμό να μυρίσω νέα αρώματα ή απλά να χρειάζομαι κι άλλες οσφρητικές εμπειρίες για να καταλήξω.

Εδώ θα σου δείξω πως θέλω να μυρίζει ο Ιούνιος. Λίγη βανίλια για τη ρομαντική πλευρά του, αρκετές λουλουδάτες νότες για την ευχάριστη είσοδο στο καλοκαίρι, δόσεις από τη φρεσκάδα της θάλασσας και λίγη από τη μαγεία της παραλίας είναι τα βασικά χαρακτηριστά της οσφρητικής ταυτότητας του δικού μου Ιούνη και στα συστήνω ευθύς αμέσως.

To Tangier Vanille φέρει την υπογραφή της Aerin Lauder και είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μην υποκύπτει στη ζεστασιά, τη γλύκα αλλά και τον δυναμισμό που εκπέμπει αυτό το άρωμα. Από την πρώτη στιγμή που το ψέκασα πάνω μου, η μυρωδιά του με κέρδισε. Με κάνει να αισθάνομαι οικεία και ξεχωριστή. Να σημειώσω επίσης ότι το καπάκι από το μπουκάλι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κόσμημα. Πώς να μην το λατρεύω;

Από το όνομα και το χρώμα του αρώματος ταξιδεύεις. Το Cedro di Taormina της Acqua DI Parma κλείνει σε ένα μπουκάλι τη μυρωδιά της Μεσογείου. Φρεσκάδα, ζωηράδα και πικάντικη αίσθηση σε ισορροπημένες δόσεις σε ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα.

H σταθερή αξία του καλοκαιριού που σε από το πρώτο ψέκασμα με φέρνει πιο κοντά στην παραλία. Κατά έναν μαγικό τρόπο το έχω συνδέσει μόνο με όμορφες καλοκαιρινές στιγμές και με μύτες να με πλησιάζουν για να με μυρώσουν καλύτερα. Πλέον δεν είναι καθόλου δύσκολο να αναγνωρίσει κάποιος το Bronze Goddess της Estée Lauder, αφού χωρίς αμφιβολία είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού.

Τρία αρώματα φρέσκα που μου φτιάχνουν τη διάθεση. Ψεκάζω το Ginger Mint από Korres ανά πάσα στιγμή, ακόμα κι αν κάθομαι στο σπίτι ενώ το body mist Fig Fiction από τα & Other Stories είναι πάντα στο νεσεσέρ μου για ώρα ανάγκης. Το limited edition Fiesta Carioca της Escada όμως είναι ένα άρωμα που κρύβει μέσα σου όλη την παιχνιδιάρικη διάθεση που ταιριάζει με το καλοκαίρι. Το πολύχρωμο μπουκάλι του σε προδιαθέτει να ψεκάσεις πολλές φορές και ήδη νιώθεις καλύτερα.

Όποιο κι αν είναι το δικό σου αγαπημένο άρωμα, φρόντισε απλά να κάνει το καλοκαίρι σου να μυρίζει υπέροχα.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0