Τα 8 κόλπα για καλύτερο σεξ και οργασμούς βασισμένα σε πανεπιστημιακές έρευνες!

Τα 8 κόλπα για καλύτερο σεξ και οργασμούς βασισμένα σε πανεπιστημιακές έρευνες!

Διαβάστε για τα “κόλπα” που θα “απογειώσουν” τη σεξουαλική σας ζωή…

γυναικείος-οργασμός

ΚΙΝΗΣΗ 1: Πείτε της ότι είναι πανέμορφη και η γεύση της θεσπέσια.

Έρευνα του πανεπιστημίου της Ιντιάνα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που δεν ντρέπονται για την εμφάνιση τους και αλλά και θεωρούν ότι τα γενετικά τους υγρά έχουν μια όμορφη γεύση, νιώθουν άνετα και απολαμβάνουν το σεξ με ξεγνοιασιά. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό είναι κατά πολύ περισσότερες από ότι εάν ντρεπόντουσαν. Οπότε μιλήστε τους, πείτε τους πόσο όμορφες και πόσο γευστικές είναι.

ΚΙΝΗΣΗ 2: Χρησιμοποιείστε την ακοή της για τα κοινά σας θέλω.

Υπάρχουν ζευγάρια που δεν απολαμβάνουν το σεξ, παρά το γεγονός ότι μπορεί να νιώθουν άνετα μεταξύ τους, επειδή ο άνδρας δεν μιλάει και δεν ζητάει από τη σύντροφο του τι θέλει και τι του αρέσει. Και το αντίστροφο φυσικά. Επιστήμονες από το τμήμα ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Rutgers, τονίζουν ότι η συνομιλία και τα «ανοιχτά αυτιά» είναι εξαιρετικά σημαντικά στο σεξ

ΚΙΝΗΣΗ 3: η αφή δεν είναι ντροπή.

Αγγίξτε τη σύντροφο σας, αφήστε τα ακροδάχτυλα σας να εξερευνήσουν κάθε σημείο του κορμιού της. Η αφή από τον ή την σύντροφο μας απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες της οξιτοκίνης, μιας ορμόνης που ανεβάζει τα επίπεδα της ερωτικής διάθεσης και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε πληρέστερο σεξ. Αυτό τονίζει η Carol Cassell, Ph.D πρώην πρόεδρος από το τμήμα «επιστημονικών σπουδών σεξολογίας» του western region.

ΚΙΝΗΣΗ 4: το καλό σεξ περνάει από το στομάχι.

Και μάλιστα όσο καλύτερο το φαγητό και όσο… ποιοτικότερο, τόσο καλύτερο είναι και το σεξ. (θυμηθείτε τη σκηνή από την ταινία «9μιση εβδομάδες» και τι έγινε όταν ο Ρουρκ, βρέθηκε με την Μπάσιντζερ, μπροστά από το ψυγείο. Αυτό υποστηρίζει η Lynn Edlen-Nezin, Ph.D, συγγραφέας του βιβλίου «Great Food, Great Sex»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0