Συμβουλές για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα!!!

Συμβουλές για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα!!!

Χωρίς έξοδα και με λίγα λεπτά μόνο καθημερινά, μπορείς να αποκτήσεις τα μαλλιά που ονειρεύεσαι.

makria_mallia

Όλες θέλουμε να έχουμε ένα μακρύ και υγιές μαλλί. Μπορείς λοιπόν να βοηθήσεις τις άκρες των μαλλιών σου να μακρύνουν πιο γρήγορα με διάφορα κόλπα.

Μασάζ σε στεγνό μαλλί

Μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου και την ευχαρίστηση με ένα μασαζάκι αλλά και να τα βοηθήσεις να μακρύνουν γρηγορότερα. Με το μασάζ διεγείρεται η ροή του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής σου, που βοηθούν τα θρεπτικά συστατικά να εισχωρήσουν στο κεφάλι και να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα.

Εκτός από τα κλασικά που ακούς συνεχώς, με το κόψιμο μαλλιών και τα ειδικά λαδάκια, που μακραίνουν το μαλλί μέσα σε δυο μήνες σου δίνουν αποτελέσματα,  υπάρχουν κι άλλοι τρόποι χωρίς να σου στοιχίζουν τίποτα και να μην είναι χρονοβόρο.

Μασάζ σε βρεγμένο μαλλί

Μπαίνεις στο μπάνιο, είναι ώρα να χαλαρώσεις επιτέλους. Όταν θα βάλεις τα σαμπουάν σου, που ελπίζω να είναι καλής ποιότητας για να δείχνουν υγιή, τότε κάνεις και 2 με 3 λεπτά μασάζ με την βοήθεια των δακτύλων σου. Ξεκινάς από το πίσω μέρος του λαιμού σου και κινείσαι σιγά σιγά προς τα πάνω. Πρόσεξε το μασάζ να μην το κάνεις όταν έχεις βάλει μάσκα μαλλιών γιατί δεν πρέπει να φτάσει η μάσκα στην ρίζα των μαλλιών σου.

Αν όμως έχεις λιπαρό δέρμα απόφυγε  το μασάζ καλύτερα, γιατί προκαλείς υπεραιμία, που οδηγεί σε αυξημένη έκκριση σμήγματος, με αποτέλεσμα να λαδώνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα.

Αν τώρα φίλη μου βαριέσαι να κάνεις μασάζ, βάλε το αγόρι σου!

Πηγή : ladylike.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0