5 δώρα για να κάνεις στο αγόρι σου φέτος το καλοκαίρι

5 δώρα για να κάνεις στο αγόρι σου φέτος το καλοκαίρι!

Ψάχνεις δώρο για τον φίλο σου και δεν ξέρεις τι να πάρεις; Σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις.

Καλοκαίρι και γενέθλια είναι ένας από τους πιο εύκολους συνδυασμούς όσον αφορά στο τι δώρο θα πάρεις στον φίλο/ κολλητό/ αδερφό σου. Γιατί κακά τα ψέματα, η λίστα με τα πιθανά δώρα για τους άντρες της ζωής σου είναι λίγο περιορισμένη- αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να βρεις φανταστικά πράγματα εκεί έξω.

Για αυτό κι εμείς σου ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με 5 δώρα, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη και θα τον κάνουν χαρούμενο.

Άρωμα

Αυτό το άρωμα είναι η επιτομή της καλοκαιρινής φρεσκάδας, μπλεγμένη με την αλμύρα της θάλασσας και το μαλακτικό στα καθαρά λευκά σεντόνια. Επίσης στη διαφήμιση πρωταγωνιστεί ο David Gandy- μπορεί να μην φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο αυτό το επιχείρημα αλλά μετά από ένα google search θα πειστείς.

Light Blue Pour Homme, Attica Beauty, 45.58 ευρώ

Βιβλίο

Σε περίπτωση που λατρεύει οτιδήποτε έχει να κάνει με το μπάσκετ, το βιβλίο ”Τίποτα δεν μας σταμάτησε” του Γιάννη Φιλέρη (εκδ. Physical Goods), που έζησε από κοντά τον θρίαμβο του Eurobasket το 1987 και τον εξιστορεί μέσα από τις αναμνήσεις και τις αφηγήσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών.

”Τίποτα δεν μας σταμάτησε”, Public, 15.21 ευρώ

Sneakers

Ποιος θα πει όχι σε ένα λευκό ζευγάρι sneakers; Κανείς. Συνδυάζονται εξαιρετικά με τζιν, βερμούδες και μπορεί να τα πάρει μαζί του στο νησί.

Sneakers, Nak, 47 ευρώ

Μαγιό

Και τώρα που είπαμε νησί, ένα καινούργιο μαγιό είναι πάντα χρήσιμο- ειδικά αν αυτό το δώρο σημαίνει ότι θα ξεφορτωθεί επιτέλους αυτό που φοράει τα τελευταία 5 χρόνια.

Μαγιό Replay, 55.30 ευρώ

Πουκάμισο

Σε περίπτωση όμως που θέλεις μια πιο safe επιλογή, τα πουκάμισα είναι πάντα το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις. Διάλεξε ένα σε ουδέτερη απόχρωση, όπως το γκρι που ταιριάζει με όλα τα χρώματα και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα πάει χαμένο.

Πουκάμισο Active Camel, 59.50 ευρώ

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0