10 ιδέες για επιτυχημένα και οικονομικά δώρα!!!

10 ιδέες για επιτυχημένα και οικονομικά δώρα!!!

Τι σημαίνουν για σένα τα Χριστούγεννα; Ξεκούραση, γιορτές, οικογένεια, φίλοι και φυσικά… δώρα.

beauty pretty girl in red dress with gift box to Christmas or Valentine's Day

Άντε πάλι! Κοιτάζεις και ξανακοιτάζεις το πορτοφόλι σου και μόνο να αναστενάζεις μπορείς. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι όμως. Υπάρχουν τρόποι να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου χωρίς να ξεφύγεις από τον έτσι κι αλλιώς βεβαρημένο προϋπολογισμό του σπιτιού σου.

Το κλειδί για να κάνεις επιτυχημένα δώρα είναι να τα προσωποποιείς. Να νιώσει, δηλαδή, ο παραλήπτης ότι τον είχες πραγματικά στο νου σου όταν διάλεγες. Το πρώτο βήμα λοιπόν προς αυτή την κατεύθυνση είναι να μην αφήσεις το ζήτημα μέχρι την τελευταία στιγμή. Αν όχι την υλοποίησή του, τουλάχιστον τον σχεδιασμό του. Έτσι θα έχεις πολύ περισσότερο χρόνο να σκεφτείς αλλά και να… πραγματοποιήσεις. Κάνε μιαλίστα με τους ανθρώπους στους οποίους θέλεις να δωρίσεις κάτι, συμπλήρωσε δίπλα τις τους αρέσει και… ξεκίνα από εκεί:

1. Μια πολύ όμορφη ιδέα που μπορεί να έχει εφαρμογή σε όλες κατηγορίες δώρων έχει να κάνει με μια φωτογραφία. Ποιοι παππούδες δεν θα λάτρευαν μια κορνίζα με την αγαπημένη φωτογραφία των εγγονιών ή -και γιατί όχι- όλης της οικογένειας; Και φυσικά όχι μόνο οι παππούδες. Ανάλογα την περίπτωση επιλέγεις και τη φωτογραφία.

2. Συναφής με την προηγούμενη πρόταση, υπάρχει και η… εξέλιξή της. Τα περισσότερα φωτογραφεία σήμερα μπορούν να τυπώσουν μια εικόνα σχεδόν οπουδήποτε. Σε μπλουζάκι, σε κούπα, σε ημερολόγιο, σε mouse pad, σε κλειδοθήκη, σε σελιδοδείκτη, σε μαγνητάκι για το ψυγείο κ.ο.κ. Για να μην σου πω, δηλαδή, ότι έτσι μπορείς να καλύψεις όλα τα δώρα της σεζόν!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0