Ζώδια και έρωτας : Ποιοί άντρες λατρεύουν να μπλέκουν με μεγαλύτερες γυναίκες;

Ζώδια και έρωτας : Ποιοί άντρες λατρεύουν να μπλέκουν με μεγαλύτερες γυναίκες;

Οι λόγοι που οι νεότεροι άνδρες πηγαίνουν με μια μεγαλύτερη γυναίκα ανάλογα το ζώδιό τους!

849490c006bb4d49771370ab2cc100ba_XL

Αν είσαι ένας νέος άνδρας, ίσως είχες το καλύτερο σεξ της ζωής με μια πιο ώριμη γυναίκα. Και μη σου πω ότι θα πρέπει να πιεστείς σκληρά για να βρεις μετά καλύτερη δασκάλα.

Οι σχέσεις με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας είναι στο πνεύμα της εποχής μας. Ο όρος MILF είναι τόσο κοινός που δεν ακούγεται πια καθόλου περίεργος, παρά την ωμότητα του. Και αν και δεν είμαι λάτρης του όρου «cougar», η είσοδός του στην ελληνική πραγματικότητα, σίγουρα δείχνει μια ριζική μεταβολή στον τρόπο που βλέπουν την σεξουαλικότητα τους, τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες.

Συγκεντρώσαμε τους λόγους που οι νεότεροι άνδρες, αναλόγως ζωδίου, πιστεύουν ότι οι μεγαλύτερες σε ηλικία ερωμένες τους, είναι σεξουαλικά ανώτερες από τις νεότερες και το γιατί τελικά τις επιλέγουν.

Κριός:

Είσαι τύπος αρκετά μαχητικός και αγαπάς να σκοράρεις στο γήπεδο του σεξ, με όσο το δυνατόν περισσότερα θηλυκά. Είναι, θα μπορούσες να πεις, ένα παιχνίδι αριθμών. Η μεγαλύτερη ηλικία από μόνη της, σημαίνει πολλά περισσότερα χρόνια εμπειρίας με πολλούς συντρόφους. Συν το ότι, μια ώριμη, με αυτοπεποίθηση γυναίκα θα μπορούσε να σου παρέχει ακριβώς μια πρόκληση για συχνό, τακτικό σεξ. Κάτι να σε κρατά και σε φόρμα, βρε αδελφέ!

Ταύρος:

Σε καταλαβαίνω. Θες σεξ και μάλιστα πολύ. Και μια ώριμη κύρια, είναι σίγουρο ότι θα σου ζητήσει πάλι και πάλι να την ικανοποιήσεις. Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, γίνονται όλο και πιο ενεργές σεξουαλικά. Με άλλα λόγια, γίνονται περισσότερο ασυγκράτητες και αχαλίνωτες στο σεξ- ειδικά εκείνες στη μέση ηλικία τους. Έχουν μια γεύση του τι είναι καλό και το ψάχνουν περισσότερο. Αρκεί να είναι μαζί σου. Τι λες;

Δίδυμοι:

Ο λόγος, που είναι πιθανό να βρεις τον εαυτό σου να έλκεται από μια ώριμη γυναίκα, είναι γιατί η σεξουαλική σου περιέργεια, δεν θα αφήσει τίποτα που δεν θα προσπαθήσει να δοκιμάσει, συν το ότι δεν φοβάται να επικοινωνήσει. Ο νεότερος άνδρας γνωρίζει ακριβώς πού βρίσκεται μαζί της. Δεν θα παίξει παιχνίδια μυαλού με το να μην απαντά στο τηλέφωνό της π.χ. Θα προσεγγίσει έναν άντρα σ’ ένα μπαρ και δεν θα περιμένει απ’ αυτόν να κάνει την πρώτη κίνηση. Θα υποδείξει τι θέλει από τη σχέση. Θα μοιραστεί ανοιχτά τις σεξουαλικές ανάγκες και τις επιθυμίες της. Και προπαντός δεν θα σου γίνει φόρτωμα, γιατί δεν θα ανησυχεί μην σε χάσει, αν η ίδια εκφράζει τον εαυτό της.

Καρκίνος:

Είναι γεγονός ότι θα λατρέψεις μια ερωμένη που θα κάνει και για τον ρόλο της μαμάς σου. Άσε που θα αναλάβει με ζήλο τη διδασκαλία σου στα μονοπάτια του σεξ, αν είσαι πρόθυμος μαθητής. Η τύπισσα ξέρει πότε να είναι κυρίαρχη και ποτέ υποχωρητική κι αυτό την κάνει στα μάτια σου πολύ ενδιαφέρουσα. Η ώριμη γυναίκα μάλιστα, θα αγοράσει βιβλία, εσώρουχα, ερωτικά παιχνίδια, κεριά και κρασί για να σου φτιάξει την διάθεση. Άσε που θα έχεις μια δεύτερη μαμά! Εντάξει το τελευταίο, πιθανόν να είναι πολύ, πολύ λάθος! Αλλά, ξέρεις, πάρε απ’ όπου μπορείς στοργή και Προδέρμ. Το ‘χεις ανάγκη.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0