Τρεις λόγοι που ο άνδρας προτιμάει το one-night stand από τη σχέση

Τρεις λόγοι που ο άνδρας προτιμάει το one-night stand από τη σχέση

Οι γυναίκες ψάχνουν απεγνωσμένα το άλλο τους μισό και άνδρες όλο και περισσότερο χάνουν την πίστη τους στην έννοια της σχέσης

8AC7E09C4497CCC8C562AA73C4D2F26D

Οι σχέσεις πλέον είναι περίπλοκες, το έχουμε καταλάβει. Δυσκολίες στην έκφραση, στην επικοινωνία, στην ειλικρίνεια. Γυναίκες μόνες που ψάχνουν απεγνωσμένα το άλλο τους μισό και άνδρες που όλο και περισσότερο χάνουν την πίστη τους στην έννοια της σχέσης, δείχνοντας φανερά την προτίμησή τους σε one-night stand και άλλους πιο επιδερμικούς συνδέσμους. Το θέμα θέλει ψυχραιμία. Δες ποιοί είναι οι 3 βασικοί λόγοι που τα αγόρια επιζητούν τις “εύκολες” λύσεις και πάρε τα μέτρα σου.
 
Φόβος για το συναίσθημα. Μπορεί στο βάθος (τέρμα βάθος) όλοι οι άνδρες να θέλουν να ερωτευτούν και κατ’ επέκταση να νιώσουν μια συναισθηματική έλξη για την κοπέλα που εχουν απέναντι, ωστόσο αυτό απαιτεί χρόνο, χώρο, προσπάθεια, πόνο κλπ. Όσο πιο εύκολο και ανώδυνο τόσο το καλύτερο, αυτό είναι το motto της εποχής.
 
Υπάρχει πληθώρα προσφοράς και ζήτησης. Οι καιροί έχουν αλλάξει και οι γυναίκες έχουν κυριολεκτικά ξεσαλώσει. Οι περισσότερες μόνες τους, διαθέσιμες και ντυμένες σούπερ σέξι δεν μπορούν να αφήσουν αδιάφορο ένα αγόρι.. που αρνείται να δεσμευτεί μιας και μπορεί να περνάει καλά βιώνοντας καθημερινά διαφορετικές εμπειρίες.
 
Προσωπική ανασφάλεια. Δε χρυσώνουμε το χάπι αλλά συμβαίνει πολλά αγόρια αυτή τη στιγμή να βρίσκονται επαγγελματικά στον αέρα. Αυτό τους οδηγεί σε έλλειψη αυτοπεποίθησης, που με τη σειρά του τους οδηγεί στην αποφυγή μιας σχέσης. Δεν υπάρχει άλλωστε πιο σημαντικό σε έναν άνδρα από το να βρίσκεται ψηλά στα μάτια της γυναίκας που αγαπάει.

Διαβάστε περισσότερα στο www.faysbook.gr.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0