Σχέσεις: 7 σημάδια ότι σας χρησιμοποιεί συναισθηματικά!!!

Σχέσεις: 7 σημάδια ότι σας χρησιμοποιεί συναισθηματικά!!!

Έαν έχετε μόλις χωρίσει, είτε με δική σας πρωτοβουλία, είτε όχι, θα πρέπει να γνωρίζετε τα σημάδια που θα επιβεβαιώσουν τις υποψίες σας ότι σας χρησιμοποιεί για να καλύψει τις συναισθηματικές του ανάγκες, ακόμα και μετά τον τερματισμό της σχέσης και να δώσετε ένα δεύτερο τέλος και σε αυτά.

Σας υπενθυμίζουμε να μην υποτιμάτε ποτέ τα επιχειρήματα όσων επιμένουν πως «ποτέ δεν διατηρούμε επαφή με έναν πρώην» και να τηρήσετε την ίδια αρχή και στη δική σας σχέση.

Αν μάλιστα, δεν ήταν δική σας ιδέα ο χωρισμός, είναι πολύ πιθανό να επιθυμείτε τη διατήρηση της επικοινωνίας με τον πρώην σας, με την ελπίδα ότι θα τα ξαναβρείτε. Σύμφωνα όμως με τις στατιστικές και την εμπειρία ζωής που όλοι έχουμε, σπάνια θα υπάρξει επανασύνδεση και πιο πιθανό είναι να σας βλέπει σαν back-up plan, παρά σαν σοβαρό ενδεχόμενο σχέσης, μετά την πρώτη αποτυχία.

Παρατηρήστε αν συμβαίνει κάτι από τα παρακάτω και είστε αντικείμενο συναισθηματικής εκμετάλλευσης και αν στα περισσότερα από αυτά κουνάτε θετικά το κεφάλι σας, τότε λάβετε τα μέτρα σας άμεσα.

1. Είστε μαζί, και αφού χωρίσατε!

Εάν ο πρώην σας συμπεριφέρεται σαν νυν, δηλαδή ανταλλάσετε τακτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, εξακολουθείτε να κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι και να περνάτε χρόνο μαζί, μην έχετε υψηλές προσδοκίες, γιατί όλα αυτά τα κάνει χωρίς το άγχος της δέσμευσης, που μάλλον ήταν και ο λόγος που σας χώρισε εξαρχής.  Το πιθανότερο είναι να μην τον ενδιαφέρει η επανασύνδεση, αλλά να περνάει τον καιρό του μέχρι να βρει άλλο «λιμάνι» να δεσμευτεί.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0