Πώς να τον κάνεις να σου ζητήσει να βγείτε;;;

Πώς να τον κάνεις να σου ζητήσει να βγείτε;;;

Real Case Scenario. Συζητάς με έναν υπερβολικά γλυκό άντρα που μόλις γνώρισες.

prvto-ranteboy

Η χημεία υπάρχει, η φλόγα είναι εκεί, μα αυτός ξαφνικά σηκώνεται και φεύγει. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από το συναίσθημα ότι είχες κάποια σύνδεση με κάποιον αλλά στο τέλος αποδεικνύεται ότι ίσως να μην είναι τόσο “into you”. Ιδού ένας απλό οδηγός για το πώς θα τον κάνεις να θέλει να σε ξαναδεί. Τα 3+1 εύκολα βήματα όπως μας τα εξομολογήθηκε ένας άντρας:

1. Eye Contact. Δυστυχώς η πλειοψηφία των γυναικών έχουν την τάση να κοιτούν αλλού όταν τους αρέσει κάποιος και να αποφεύγουν το eye contact (για μερικούς κάρφωμα). Μέγα λάθος. Όταν σου αρέσει κάποιος άντρας, ο οποίος δε σε έχει δει ακόμη, σιγουρέψου ότι τον κοιτάς στα μάτια για μερικά δευτερόλεπτα.

2. Μη δείχνεις δυστυχισμένη. Αν στέκεσαι με ένα στενάχωρο ύφος σε κάποιο μπαρ ή πάρτι τότε το μόνο σίγουρα είναι ότι δε θα προσελκύσεις κανέναν. Πίστεψέ το ή όχι, η αρνητικότητα φαίνεται. Προσπάθησε να είσαι πρόσχαρη.

3. Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί.
Όταν είσαι άνετα με τον εαυτό σου, περνάει στους άλλους. Έχε τη σωστή στάση του σώματος, παρατήρησε τα πάντα. Όταν γνωρίζεις κάποιον κοίτα τον στα μάτια. Όταν έχεις αέρα αυτοπεποίθησης σίγουρα θα ιντριγκάρεις κάποιον άντρα.

4. Μη μεθύσεις.
Εάν κάποιος δει μια όμορφη γυναίκα στην άλλη άκρη ενός μπαρ, η οποία παραπατάει από το αλκοόλ, σίγουρα δε θα τη προσεγγίσει. Όσο πιο νηφάλια τόσο λιγότερα τα προβλήματα. Στη τελική ένας αξιόλογος άντρας δεν θα πλησίαζε ποτέ μια μεθυσμένη γυναίκα. Πιες με σύνεση.

Πηγή : http://www.madamefigaro.gr/sygxroni-zoi/sxeseis/25998/articles/pos-na-ton-kaneis-na-soy-zitisei-na-vgei/article.aspx

Share and Enjoy !

0Shares
0 0