Πώς οι άνδρες δεν ξεχνούν ποτέ μια γυναίκα;

Πώς οι άνδρες δεν ξεχνούν ποτέ μια γυναίκα;

Είναι αυτό που προσπαθείς να καταφέρεις σε όλη σου την ζωή αλλά πάντα σκοντάφτεις και δεν καταλαβαίνεις τον λόγο που δεν είναι άλλος εκτός από το ότι ως γυναίκα σε ελκύει ο ρομαντισμός και το δράμα.

cfee1df0aef1bf88281266898fc4ff19_XL

Είναι όμως τα παραπάνω αυτά που πραγματικά χρειάζονται οι άντρες για να εντυπωσιαστούν και να μην σε ξεχάσουν ποτέ; Μάλλον όχι! Οι άντρες λοιπόν αγαπητή φίλη, προκειμένου να σε γράψουν στο τεφτέρι με τις γυναίκες τις ζωής τους πρέπει να δουν επάνω σου πολύ συγκεκριμένα πράγματα, πράγματα που εσύ μπορεί να μην έχεις καν φανταστεί πως μετράνε στην συμπεριφορά σου.

Αρχικά κανείς δεν εκτίμησε την γυναίκα-σκύλο…

Σου είπε πως δεν θέλει να σε πληγώσει ή δεν τραβάει άλλο ή τσακωθήκατε και χωρίσατε – δεν έχει τόση σημασία ο τρόπος αλλά το αποτελέσματα – στην αρχή το δέχτηκες γιατί είχες και εσύ τα νεύρα σου και τον εγωισμό σου. Μάζεψες τα ρούχα σου και έφυγες, πήγες στην κολλητή σου, βγάλατε το φτυάρι, τον βρίσατε και ανακαλύψατε πως τελικά είναι ο χειρότερος άντρας του κόσμου.. αλλά πριν ξημερώσει τον πήρες τηλέφωνο και όσο δεν το σήκωνε φυσούσες την μύτη σου και σκούπιζες τα μάτια σου με το μουλιασμένο σου χαρτομάντιλο. ΛΑΘΟΣ!

Οι άντρες εκτιμούν περισσότερο τις γυναίκες που έχουν πυγμή στον λόγο τους όπως ακριβώς ο κάθε σωστός άντρας. Φρόντισε λοιπόν αν συμφωνήσεις και εσύ την ώρα που θα πείτε μαζί το «τέλος» να είσαι προετοιμασμένη να στηρίξεις τον λόγο σου, ώστε να μην αναγκαστείς να γυρίσεις σαν δαρμένο σκυλί πίσω στον καλό σου ο όποιος πιθανότατα θα σε μαζέψει πίσω λόγω οίκτου ή συνήθειας και δεν πρόκειται ποτέ να εκτιμήσει την πνευματική σου δύναμη!

Δεύτερον no, no drama…

Κάτι που οι άντρες δεν εκτιμούν καθόλου σε μια γυναίκα είναι τα κλάματα.. είναι το χειρότερο παιχνίδι που μπορείς να τους παίξεις. Οι άντρες εκτιμούν περισσότερο την γυναίκα που θα παίξει μπουνιές μαζί τους επειδή αδικήθηκε παρά τις γυναίκες που θα βάλουν τα κλάματα σαν κακόμοιρες.

Αν λοιπόν μπορέσεις να συγκρατήσεις τις συναισθηματικές σου εκρήξεις, είναι σίγουρο πως κανένας άντρας δεν πρόκειται να σε βάλει στην λίστα με τις υπόλοιπες γυναίκες που έχει γνωρίσει ως τώρα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0