Έρευνα κατέληξε στο πώς είναι τελικά η τέλεια σύντροφος!!!

Έρευνα κατέληξε στο πώς είναι τελικά η τέλεια σύντροφος!!!

Εσείς είστε η τέλεια σύντροφος;

teleia_syntrofos

Αν ναι τότε πρέπει να είστε 1.68, 58 κιλά, μελαχρινή, φαν του Game of Thrones και να έχετε μπούστο νούμερο 34C. Τουλάχιστον σύμφωνα με πρόσφατη βρετανική έρευνα.

Πολύς λόγος γίνεται για την ιδανική γυναίκα, τον ιδανικό άνδρα, τον ιδανικό σύντροφο. Το dating app Lovvoo αποφάσισε να αφήσει τις θεωρίες και αξιοποιώντας την τεχνολογία που του το επιτρέπει να ρωτήσει 2000 βρετανούς πώς είναι για αυτούς το ιδανικό κορίτσι.

Σύμφωνα λοιπόν με το δείγμα των 2000 βρετανών που απάντησε το κορίτσι που θα ήθελαν για κοπέλα τους πρέπει να έχει 1, 68 ύψος, να είναι 58 κιλά,  να φορά 34C σουτιέν (για να έχετε εικόνα μερικές από τις διάσημες με αυτό το μέγεθος είναι οι Ντρου Μπάριμορ, η Ναόμι Κάμπελ και η Ούμα Θέρμαν) να είναι μελαχρινή, να δουλεύει σαν δασκάλα ή νοσοκόμα, να είναι fan του Game of Thrones και του Friends, οπαδός της Manchester United, να της αρέσει το Dirty Dancing (;), να τα πηγαίνει καλά με την μαμά τους, να τις αρέσουν οι πειραματισμοί στο σεξ (παιχνίδια ρόλων και νέες στάσεις), να προσέχει την διατροφή της, να φορά μίνι και στενά τζιν, να έχει διακριτικό μακιγιάζ και να μην έχει τατουάζ.

Τα περισσότερα από τα αποτελέσματα της έρευνας δεν μας εκπλήσσουν (αν εξαιρέσει κανείς το Dirty Dancing). Τα επαγγέλματα της δασκάλας ή της νοσοκόμας συνδέονται άμεσα με την πιο συνηθισμένη σεξουαλική φαντασίωση και είναι εκ των πραγμάτων καριέρες χαμηλών τόνων (δεν περιμέναμε την έρευνα να μας πει ότι οι άνδρες δεν το βρίσκουν καθόλου ελκυστικό να ξενυχτάς στο γραφείο). Η αλήθεια πάντως είναι ότι σε μια εφηβική ερώτηση όπως το πώς είναι για εσάς το ιδανικό κορίτσι, δεν πρέπει να αναμένει κανείς κάτι παραπάνω παρά εφηβικές απαντήσεις, που σημαίνει μπάλα, μίνι και αρκετά μεγάλο στήθος.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0