Έρευνα… καυτή: Γιατί είμαστε πιο ελκυστικοί το καλοκαίρι;

Έρευνα… καυτή: Γιατί είμαστε πιο ελκυστικοί το καλοκαίρι;

Eσύ αλήθεια πώς νιώθεις;

Ας είμαστε ειλικρινείς: Το καλοκαίρι είναι μακράν η καλύτερη εποχή του χρόνου για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι πιο βασικοί, είναι λόγω της θερμοκρασίας που ανεβαίνει, των ρούχων που γίνονται λιγότερα, οι βόλτες που γίνονται περισσότερες και οι επισκέψεις στη θάλασσα που μπαίνουν πια στο καθημερινό μας πρόγραμμα.

Εκτός βέβαια από τα παραπάνω, τα παγωτά και τα κοκτέιλς δεν τα βάζω μέσα γιατί ευτυχώς μπορούμε να τα απολαμβάνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ βασικό που μας κάνει να αποθεώνουμε την υπέροχη αυτή εποχή του χρόνου.

Το καλοκαίρι φίλη μου, γινόμαστε όλοι πιο ελκυστικοί. Ναι καλά διάβασες. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη ανάμεσα σε 2000 άτομα (άντρες και γυναίκες) και τα δύο φύλλα, τείνουν να φαίνονται διαφορετικά το χειμώνα και διαφορετικά το καλοκαίρι.

giphy

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν φωτογραφίες αντρών και γυναικών, το χειμώνα και το καλοκαίρι. Το αποτέλεσμα ήταν, το 82% των γυναικών να φαίνονται πιο όμορφες, πιο υγιείς και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το καλοκαίρι σε σχέση με το χειμώνα, κάτι το οποίο ίσχυε και για τους άντρες, σε μικρότερο όμως βαθμό.

Το απίστευτο της υπόθεσης, είναι ότι μόλις 2 άνθρωποι ψηφίστηκαν ως πιο όμορφοι το χειμώνα, ενώ οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ιδίως οι single κάνουν τον εαυτό τους να δείχνει πιο ελκυστικός το καλοκαίρι, που είναι η εποχή της ανεμελιάς και φυσικά των γνωριμιών.

Επιπλέον, πολλοί είπαν ότι προτιμούν αυτά που φορούν τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι που φυσικά τους χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Πηγή : http://www.queen.gr/sex-sxeseis/story/143694/ereyna-kayti-eimaste-ontos-pio-elkystikoi-to-kalokairi

Share and Enjoy !

0Shares
0 0