Δέκα πράγματα που το αγόρι σου δε θα καταλάβει ποτέ…!!!

Δέκα πράγματα που το αγόρι σου δε θα καταλάβει ποτέ…!!!

Μας αρέσει να πιστεύουμε ότι αυτός που έχουμε δίπλα μας είναι ο ένας, αυτός που θα βάλει τέλος στην υπαρξιακή μας αγωνία, αυτός που θα μας αγκαλιάσει γι’ αυτό ακριβώς που είμαστε. Κάποιος με τον οποίο σας δένουν όχι μόνο οι ομοιότητες σας , αλλά και οι διαφορές σας.

15d43aef6c8a5134e1fc00a9c98b8ab0_XL

Και ότι και ότι τελικά μέσα από την διαφορετικότητα σας θα λάμψει η ενότητα επικυρώνοντας την ομορφιά του να συνδυάζεις το δικό σου ξεχωριστό με το δικό του.

Ε και κάπου εκεί έρχεται η σφαλιάρα της πραγματικότητας για να σου θυμίσει πως υπάρχουν αντιδιαμετρικές διαφορές μερικά πράγματα για τα οποία θα είναι σαν να προσπαθείτε να συννεονοηθείτε σε διαφορετική γλώσσα.

1. Έχει σημασία που θα πάτε για φαγητό!

Φαίνεται πως ακόμα κι αν συμφωνήσετε στο ότι σήμερα θα φάτε έξω, όταν τελικά έρθει η ώρα να αποφασίσετε το μέρος,  η απόσταση από το δικό σου “να φάμε έξω” με το δικό του “να φάμε έξω” είναι αβυσσαλέα. Γιατί μερικές φορές, το αν θα είναι ταβέρνα, εστιατόριο ή σαντουιτσάδικο δεν έχει καμία σημασία για εκείνον. Για εσένα πάλι που θέλεις να φας εκείνο το μπέργκερ με καραμελωμένα κρεμμύδια, μανιτάρια, μαγιονέζα και πέστο μυρωδικών, έχει.

2. Όταν σε έχει εκνευρίσει δεν βοηθάει να προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις!

Και το μόνο που καταφέρνει με τα αμήχανα ή εντελώς χαζά αστεία του είναι να σε εκνευρίζει ακόμα περισσότερο αντί να έχει την ευαισθησία να καταλάβει τι σε ενόχλησε και να κάνει τον κόσμο άνω κάτω προκειμένου να αποκαταστήσει την αδικία. Θα σε υπερασπιζόμουν αλλά είμαστε σίγουρες ότι, μερικές φορές, κι εσύ κάνεις ακριβώς το ίδιο.

3. Και (τελικά) πόσο εύκολο είναι να σου περάσουν όλα!

Δεν απαιτείς κάποια εντυπωσιακή κίνηση. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να καταπιεί το ρημαδοεγωισμό του, να έρθει, εκεί, στη γωνία του καναπέ όπου κάθεσαι κοιτώντας δήθεν τάχα μου το πάτωμα και να σε πάρει αγκαλιά (και να σε φιλήσει).

4. Πόσο ευτυχισμένη θα σε κάνει αν βάλει σε εφαρμογή αυτό που σου υποσχέθηκε ότι θα κάνει!

Και το κάνει σήμερα, όχι αύριο, όχι σε μία εβδομάδα, όχι ποτέ. Σήμερα.

5. Όσο ξινή, όμορφη, γλυκούλα αλλά βαρετή, “απορώ πως τα είχα μαζί της” ήταν η πρώην του δεν σε ενδιαφέρει να το μάθεις!

Εκτός αν το επιλέξεις και ρωτήσεις.

6. Δεν  ντύνεσαι πάντα για εκείνον!

Αλλά γιατί αρκεί που εσύ αισθάνεσαι υπέροχα σε αυτό το φόρεμα.

7. Το ότι σου αρέσει να χαζεύεις πράγματα με θέμα το γάμο, δεν σημαίνει ότι θέλεις να τον παντρευτείς!

Ας ηρεμήσει.

8. Η κοτσίδα και η πλεξούδα είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Όπως και η φούστα και το φουστάνι.

9. Λες στις φίλες σου ό,τι συμβαίνει στην σχέση σας!

Αρχικά δεν λες ό,τι συμβαίνει, δεύτερον με αυτό τον τρόπο εκφράζεις συναισθήματα που, μερικές φορές, δεν είναι εύκολο να εκφράσεις σε εκείνον. Τρίτον; Έχουμε. Πολλές φορές το να μιλάς σε ένα τρίτο άτομο λειτουργεί σαν κυματοθραύστης στα νεύρα που μπορεί να έχεις μαζί του γιατί έτσι αποστασιοποιείσαι και παίρνεις μία τρίτη γνώμη. Φτάνουν αυτά;

10. Είναι ωραίο να υπάρχει διακοσμητικά στο σπίτι ή κάδρα στους τοίχους!

Γιατί, αλήθεια, το να μπαίνεις σε ένα χώρο με ολόλευκους τοίχους, 3 έπιπλα στοιχειοθετημένα σε πολύ συγκεκριμένα σημεία και καμία έξτρα προσθήκη, δεν είναι μίνιμαλ αλλά creepy.

Πηγή : cosmopolitan.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0