5 βασικά σημάδια ότι… μάλλον σε κερατώνει!

5 βασικά σημάδια ότι… μάλλον σε κερατώνει!

Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια!!!

Τον τελευταίο καιρό νιώθεις έντονα ότι κάτι δεν πάει καλά. Η συμπεριφορά του έχει αλλάξει και βαθιά μέσα σου νιώθεις ότι δεν είστε όπως παλιά. Εκτός όλων των άλλων, έχεις αρχίσει να παρατηρείς και διάφορα σημάδια τα οποία σε θορυβούν αλλά δεν μπορείς να εντοπίσεις και ακριβώς το λόγο της ανησυχίας σου. Αποδείξεις δεν υπάρχουν αλλά εφόσον έχεις ενδείξεις, μήπως να μην τις αγνοήσεις και να παρατηρήσεις καλύτερα; Διότι φίλη μου, όταν ο καλός σου σε κερατώνει, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια προειδοποιητικά σημάδια θα στα δίνει. Εδώ σου έχω τα βασικά.

1. Προσέχει την εμφάνισή του:

Τον τελευταίο καιρό τριγυρνούσε με την τριχωτή του κοιλίτσα, τις φόρμες 5ετίας και τα αθλητικά παπούτσια με την τρύπα και δεν τον ένοιαζε καθόλου; Κάθε φορά που έλεγες να προσέξει τη διατροφή του, εκείνος αντιδρούσε και έλεγε ότι θέλει να απολαμβάνει τη ζωή και το φαγητό; Και τώρα στα καλά καθούμενα γυρίζει και σου λέει ότι το παράκανε, ότι θα αρχίσει γυμναστήριο και λίγη διατροφή (κυρίως για λόγους υγείας) και ότι σκέφτεται να πάει και για ψώνια (ΤΑΤΑ) γιατί δεν έχει τι να φορέσει. Το ότι το άρωμα του τελειώνει μέσα σε 15 μέρες, νομίζω ότι είναι περιττό να το αναφέρω.

2. Είναι υστερικός με το κινητό του:

Συνήθιζε να το παρατάει και να το κοιτάζει έπειτα από 5 ώρες ή ακόμα και το επόμενο πρωί αλλά αυτό πλέον δεν ισχύει; Τώρα λοιπόν, το κινητό είναι η προέκταση του χεριού του, είναι πάντα αθόρυβο και τσεκάρεται κάθε 10 λεπτά (και καλά διαβάζει αθλητικά στο internet). Συγνώμη φίλη μου, αλλά αυτό είναι βασικότατη ένδειξη ότι έχει αρχίσει να φυτρώνει κάτι στο κεφάλι σου, και δεν είναι φύτρα.

3. Αποτρίχωση ώρα μηδέν:

Η αλήθεια είναι ότι το αγόρι αυτό δεν έχει υπάρξει και μεγάλος φαν της αποτρίχωσης, τουλάχιστον όχι της… λεπτομερούς! Τελευταία ωστόσο, παρατηρείς να δίνει ιδιαίτερη σημασία, όχι ότι κάνετε σεξ απλά τον βλέπει την ώρα που βγαίνει από το μπάνιο, κάτι που και φυσιολογικό δε λες. Κακά τα ψέματα, κανένας άντρας δε θέλει να είναι θάμνος τις πρώτες φορές που θα βρεθεί στο κρεβάτι με νέα παρτενέρ. Άρα γιατί να θέλει ο δικός σου;

4. Αργεί στη δουλειά:

Ήταν πάντα Εγγλέζος και μόλις τελείωνε το 8ωρό του φορούσε το καπελάκι του και όπου φύγει φύγει; Ε τώρα όσο να πεις, λίγο η πολλή δουλειά, λίγο ο νέος διευθυντής που είναι απαιτητικός και λίγο το νέο του πόστο που έχει περισσότερες ευθύνες, το 3ωράκι παραπάνω το τρώει. Βέβαια, στο 3ωράκι αυτό δε σηκώνει το τηλέφωνο, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.

5. Τα νεύρα του κρόσσια:

Και πάνω που προσπαθείς να αποκρυπτογραφήσεις τη συμπεριφορά του, έχεις και τα νεύρα του τα οποία δημιουργούν μία άνευ προηγουμένου ένταση, και συνήθως είναι χωρίς λόγο. Μία κουβέντα του λες, 15 απαντάει και πάντα κλείνει με το ότι δεν τον καταλαβαίνεις και τον πιέζεις. Μην το πολυσκέφτεσαι αγαπημένη μου. Το «πουλάκι» έχει πετάξει.

Πηγή : http://www.queen.gr/sex-sxeseis/story/140511/5-vasika-simadia-oti-mallon-se-keratonei

Share and Enjoy !

0Shares
0 0