5 ψέμματα που θα ακούσεις σίγουρα απο εναν πρώην!!!

4. Θα με πολύ χαρούμενος αν βρεις κάποιον που θα σ΄αγαπάει…

Είναι αστείο όταν το λένε αυτό. Όλοι μα όλοι παθαίνουμε σοκ όταν μαθαίνουμε πως οι πρώην μας παντρεύονται, κάνουν παιδιά, είναι ερωτευμένοι. Ασυναίσθητα ξυπνούν μνήμες από το παρελθόν και μαζί μ΄αυτές και ο εγωισμός, ζήλια… Σε δεύτερο χρόνο όμως μπορεί αν δει λογικά και να πει «Τι να κάνουμε η ζωή συνεχίζεται! Ας είναι ευτυχισμένη».

5. Η στιγμή αμηχανίας όταν τυχαία βρεθείτε κάπου.

Είναι τότε που θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Εσύ τυχαίνει να συνοδεύεσαι και εκείνος στη θέα σας χλωμιάζει. Απαντά μονολεκτικά και δείχνει σοκαρισμένος και ενοχλημένος.

Τα παραπάνω είναι από τα πιο συνηθισμένα σκηνικά και ψέματα παγκοσμίως. Είναι μέρος της διαδικασίας, τι άλλο να πούμε. Δεν είναι εύκολο πράγμα ο χωρισμός και ειδικά όταν έχεις περάσει πάρα πολλά με τον άλλον. Δεν γίνεται να διαγραφούν απ΄την μνήμη τόσο εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται για να μην βασανίζεσαι στο αν έκανες τη σωστή κίνηση ή όχι, είναι ψάξεις βαθιά μέσα σου. Μόνο εκεί θα βρεις τη σωστή απάντηση.

Όλα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι απλά για να σου πουν πως δεν είναι σημάδια για να γυρίσεις, αλλά πράγματα που συμβαίνουν. Αν τώρα εσύ τα ερμηνεύεις ως σημάδια, τότε κάτι άλλο συμβαίνει.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0