5 λόγοι για να μη βγεις με εναν “μαμάκια”!!!

5 λόγοι για να μη βγεις με εναν “μαμάκια”!!!

Μια πεντάδα πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν βγεις για ραντεβού με τον κανακάρη της μαμάς !

6eb4b1a8ed68214ae7a4c86692674e4d_XL

Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να βγαίνουμε με λάθος άντρες. Τι πρωτότυπο, θα σκεφτείς τώρα και αμέσως θα σου έρθουν στο μυαλό ο Γιάννης, ο γυναικάς, ο Κώστας, το γερό ποτήρι, ο Μάκης, ο ζηλιάρης και φυσικά ο Λεωνίδας, ο ψεύτης. Στη λίστα όμως με τους χειρότερους – προσοχή! κίνδυνος θάνατος – είναι ακόμα ένας: ο μαμάκιας. Θα τον καταλάβεις από το παντελόνι με την τσάκισι και το ταπεράκι με το φαγητό από τα χεράκια ΤΗΣ στο γραφείο.

1. Η μάνα εμφανίζεται απροειδοποίητα στο σπίτι του

Μπορεί και να ξυπνήσεις το πρωί ημίγυμνη και να την βρεις στο σαλόνι να καθαρίζει το παρκέ ή και να σας στύβει φρέσκα πορτοκάλια Λακωνίας.

2. Δεν συγκρίνεται καν η μαγειρική σου με αυτή της μάνας

Κανένας άντρας και ειδικά ο μαμάκιας δεν θα μπει στο κόπο να συγκρίνει τον μουσακά της μαμάκας με αυτόν που θα έχεις κάτσει και θα έχεις φτιάξει εσύ – ακόμα και αν το τίμημα ήταν να πάρεις αναρρωτική από την δουλειά για να καταφέρεις να τον πετύχεις. Όχι κούκλα μου, μην μπεις καν στον κόπο λέμε.

3. Οι 5 από τις 10 κλήσεις την ημέρα είναι από τη μάνα

Αν τον ακούσεις να μιλά κρυφά στην τουαλέτα μην υποψιαστείς ότι βγαίνει με τη Λίτσα την κομμώτρια, που του κάνει τα γλυκά μάτια κάθε φορά που τον βλέπει. Μιλάει με τη μαμά του. Προφανώς της λέει ότι του έπεσε βαρύς ο μουσακάς σου.

4. Την δικαιολογεί κάθε φορά. Την μάνα

Μην τολμήσεις να του πεις κάτι για την μητέρα του είναι μεγάλο φάουλ. Θα πάρει το μέρος της και θα την δικαιολογήσει. Πιο εύκολο είναι να πείσει ο Βαρουφάκης τον Σόιμπλε να μας διαγράψει το χρέος, παρά να εσύ τον κανακάρη ότι η μάνα του είναι στρείδι.

5. Είναι ανώριμος, συμπεριφέρεται σαν παιδί. Της μάνας του

Είναι ο άντρας που βρίσκεται ακόμη στον πλακούντα της μητέρας του και τρέφεται μια ζωή από αυτόν! Θέλει μία ερωμένη, αλλά κυρίως θέλει μία νέα μαμά. Είσαι σίγουρη ότι θέλεις ένα παιδί ετών 30;

Πηγή : ladylike.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0