14 πράγματα που βασανίζουν κάθε γυναίκα που περιμένει περίοδο!!!

14 πράγματα που βασανίζουν κάθε γυναίκα που περιμένει περίοδο!!!

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο post είναι ένα μεγάλο #truestory γιατί είναι βγαλμένο από τη ζωή.

3b3e749011568df066956f2034087c10_XL

Όλες μας έχουμε ζήσει τα περισσότερα, αν όχι όλα,  από όσα αναφέρονται παρακάτω όταν περιμένουμε περίοδο…

1. Είσαι ένα ζωντανό κλίσε κάθε φορά που περιμένεις περίοδο. Όσο γλυκιά και ήρεμη να είσαι ως άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις άπειρα νεύρα με το οτιδήποτε. Εκνευρίζεσαι ακόμα και με το νερό που αργεί να βράσει και δεν μπορείς να πιεις καφέ ΤΩΡΑ.

2. Το pms (Προεμμηνορυσιακό σύνδρομο) είναι κάτι που παθαίνουμε κάθε μήνα ωστόσο κάθε φορά το σώμα μας ξαφνιάζεται από αυτό λες και μας συμβαίνει πρώτη φορά. Δηλαδή αλήθεια τώρα, δεν θα το συνηθίσουμε ποτέ;

3. Pms + σούπερ μάρκετ= ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ. Σοκολάτες, μπισκότα παίρνουν θέση στο καλάθι σου ενώ αγνοείς παντελώς οτιδήποτε υγιεινό.

4. Η όσφρησή σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη οπότε σου μυρίζουν ΟΛΑ. Αν κάθεσαι δίπλα σε κάποιον που φοράει ωραίο άρωμα εντάξει το αντέχεις, αν όμως είναι κάποιος που ίσως μυρίζει λίγο άσχημα τότε περνάς φανταστικά #νοτ.

5. Υπερβάλλεις με το παραμικρό. Γίνεται κάτι άσχημο στη δουλειά; Φέρνεις την καταστροφή ΑΜΕΣΩΣ και  νιώθεις χάλια, κατηγορείς τον εαυτό σου, στεναχωριέσαι κλπ.

6. Είσαι όλη μέρα με μούτρα και όταν σε ρωτάνε τι έχεις φυσικά απαντάς ΤΙΠΟΤΑ. Που είναι η αλήθεια, γιατί στην ουσία δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο απλά νιώθεις χάλια και δεν θέλεις να σου μιλάει κανείς.

7. Νιώθεις φουσκωμένη σαν μπαλόνι.Πώς ήταν η Σούζι που η Ρένα Βλαχοπούλου τις έλεγε ότι και ψευδεται και τρώει; ‘Eτσι.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0