10 πράγματα που πρέπει να έχεις κάνει πριν τα 40!

10 πράγματα που πρέπει να έχεις κάνει πριν τα 40!

«Ο χρόνος μας έχει δοθεί για να είμαστε ευτυχισμένοι και για κανέναν άλλο λόγο. Όταν χάνουμε χρόνο, χάνουμε ευτυχία.» L. Frank Baum

949f13c1df30a468b76afab5b994011b_XL

Τα χρόνια περνάνε και συγκεκριμένα τα χρόνια περνάνε κάθε έτος και πιο γρήγορα. Πλέον δεν προλαβαίνουμε να πούμε καλό Σεπτέμβρη και να σου το καλοκαίρι έφτασε ξανά. Μα κάπου απορείς αν παντού πράττεις ορθά, αν αφιερώνεις τον σωστό χρόνο στις καταλληλότερες επιλογές. Κάπου ίσως και να φοβάσαι πως δεν θα προλάβεις να κάνεις τα πάντα προτού οι αντοχές σου στο απαγορεύσουν.

Προσωπικά πιστεύω πως ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα, μα ετοίμασα μια λίστα με πράγματα που νομίζω πως οφείλεις να έχεις κάνει προτού πας σαράντα.

1. ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ

Τα ταξίδια θα σου ανοίξουν τον ορίζοντα του μυαλού σου και θα σε γεμίσουν αναμνήσεις και ευχάριστες εικόνες.

2. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Το κάμπινγκ σε αναζωογονεί. Γίνεσαι ένα με την φύση και η ζωή σου γίνεται για κάποιο καιρό λιγότερο εξαρτώμενη από την τεχνολογία και τον ηλεκτρισμό.

3. ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Επιβάλλονται τα 40 χιλιόμετρα! (αστειάκι) Ένας μαραθώνιος μπορεί να είναι και 5 χιλιόμετρα και αυτά περπατώντας. Δεν θα τρέξεις για την νίκη αλλά για την εμπειρία.

4. ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ

Ο έρωτας είναι η μαγεία του ανθρώπινου συναισθήματος. Ο έρωτας είναι να ζεις για εκείνον .

5. ΝΑ ΠΑΣ ROAD TRIP

Λοιπόν τι περιμένεις; Πάρε τη παρέα σου και φύγατε για ένα αξέχαστο road trip. Θα δεθείς μαζί τους, θα ζήσετε απίστευτες καταστάσεις και σίγουρα θα έχεις να λες πολλές ιστορίες μετά από αυτό.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0