ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Κριός

Επιστροφή στην καθημερινότητα σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στην Παρθένο και θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει κάτι από δουλειές και υποχρεώσεις ακόμα και αν βρίσκεσαι σε διακοπές. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή καθώς θα έχεις την τάση να πεις αλλά και να ακούσεις ψέματα που θα θολώσουν την κρίση σου. Μην πάρεις αποφάσεις σήμερα -ιδιαίτερα αν σχετίζονται με εργασιακά θέματα- ακόμα και αν σου προταθεί κάτι που φαίνεται να σε συμφέρει.

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και όρεξη να δημιουργήσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον  Ποσειδώνα θα φέρει στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και θα στρέψεις την προσοχή σου σε χόμπι που θέλουν καλλιτεχνική φλέβα! Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σου υπενθυμίσει πως έχεις ανάγκη να βγεις, να πιεις ένα ποτό και να διασκεδάσεις με τους φίλους και το/η σύντροφο σου- καθώς μια ζωή την έχουμε- αλλά προσπάθησε να κρατήσεις ένα μέτρο!

Δίδυμοι

Τα οικογενειακά σου θέματα θα είναι εκείνα που θα έχουν τη μερίδα του Λέοντος της προσοχής σου καθώς δεν γίνεται να τα προσπεράσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει υπερ-ευαισθησίες και θα γίνεις αρκετά εύθικτος/η με τους δικούς σου. Σήμερα μπορεί να σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες που μόνο ευκαιρίες δεν θα είναι για αυτό απόφυγε να συμφωνήσεις  πόσο μάλλον να υπογράψεις οτιδήποτε, καθώς δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Καρκίνος

Ένα τηλεφώνημα θα είναι αρκετό για να σε κάνει να πιάσεις την κουβέντα και να κανονίσεις συναντήσεις για καφέ και βόλτες στην αγορά.  Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα τονίσει τις διαπροσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς οι συζητήσεις θα σας φέρουν κοντά! Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο όσον αφορά τις χαρές της ζωής όπως είναι οι βόλτες αλλά και τα ψώνια. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να ακούσεις και κάποια ψέματα για αυτό χρειάζεται να είσαι υποψιασμένος/η.

Λέων

Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους οι ανασφάλειες σου και θα ψάξεις να βρεις ένα στήριγμα προκειμένου να καταφέρεις να ανακάμψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε κάνει να ταυτίσεις την ασφάλεια με την κατάσταση του “ταμείου” σου για αυτό και θα προσπαθήσεις να την βελτιώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι ευνοϊκή για κάθε είδους οικονομική συμφωνία ή διευθέτηση καθώς άλλα θα συμφωνήσεις και άλλα θα προκύψουν. Μείνε μακριά από τράπεζες, αγορές  και επιχειρηματικά θέματα και συζήτησε τα από αύριο καλύτερα.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι ευνοϊκή για να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις. Πόσο μάλλον να ξεκινήσεις κάτι νέο σήμερα. Απόφυγε συμφωνίες, υπογραφές ακόμα και συζητήσεις για νέες συνεργασίες ή μια νέα προσωπική σχέση. Ο Ποσειδώνας τρέφει τις απάτες και τις αυταπάτες. Προτίμησε να μείνεις με τους ανθρώπους που δεν θα σου πουν ωραία και μεγάλα λόγια. Έχουν όμως αποδείξει την αξία τους!

Ζυγός

Σήμερα δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι και να ονειροπολήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει ραθυμία. Θα ενισχύσει τη διάθεση που έχεις να μην κάνεις τίποτα. Παρόλα αυτά αν πρέπει να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα προσπάθησε να συγκεντρωθείς καθώς ο κίνδυνος για λάθη είναι μεγάλος!

Σκορπιός

Οι φίλοι σου θα βρεθούν στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως “η ισχύς εν τη ενώσει”! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε παρασύρει σε λάθος σκέψεις. Είναι πιθανό να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Απόφυγε να θεωρήσεις όλους όσους βρίσκονται δίπλα σου φίλους σου. Κράτησε κοντά σου αυτούς που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους.

Τοξότης

Σήμερα θα νιώσεις συναισθηματικά πιεσμένος χωρίς να είναι εύκολο να προσδιορίσεις τι σου φταίει. Αποτέλεσμα.. η αλλαγή να γίνει ορατή και στο γραφείο. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τη συναισθηματική σου υπερχείλιση με αποτέλεσμα να γίνεις κυκλοθυμικός/η. Απόφυγε να εμπιστευτείς νέους ανθρώπους που θα συναντήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, Μη κλείσεις επαγγελματικές συμφωνίες όσο συμφέρουσες και να φαίνονται.

Αιγόκερως

Οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και οι ατέλειωτες συζητήσεις θα έχουν την τιμητική τους σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει και τις χαρές της ζωής. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει υπερβολές καθώς αν βγεις θα γυρίσεις ξημέρωμα. Αν πιεις θα πιεις πολύ και γενικότερα οτιδήποτε και να κάνεις θα το κάνεις στον υπερθετικό βαθμό. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς καθώς αύριο είναι πιθανό να τα σκέφτεσαι και να εκνευρίζεσαι.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο. Θα στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα καθώς θέλεις να βάλεις μια τάξη. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μια γενικότερη ασάφεια και μια θολή εικόνα. Αποτέλεσμα είναι να μην μπορείς εύκολα να καταλάβεις πως πρέπει να δράσεις. Καλύτερα σήμερα να αποφύγεις κάθε είδους δράση. Είναι ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος πως δεν θα βγεις οικονομικά ζημιωμένος.

Ιχθύς

Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα βρίσκονται στο επίκεντρο σήμερα καθώς θα υπάρξουν εξελίξεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή σε ευκαιρίες που δεν είναι χρυσός αλλά άνθρακας. Απόφυγε να συνάψεις νέες συμφωνίες και νέες προσωπικές σχέσεις. Μόλις περάσει η επήρεια του Ποσειδώνα θα συνειδητοποιήσεις πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχες αντιληφθεί. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για υπογραφές συμβολαίων. Αν έχεις κάτι τέτοιο υπό όψιν βρες μια δικαιολογία και ανέβαλλε το!

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0