ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Δείτε τις ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θέματα που σχετίζονται με την οικονομική σου ασφάλεια θα έρθουν στο προσκήνιο.  Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο το απόγευμα μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις το εισόδημα σου είτε άμεσα είτε έμμεσα. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Λέοντα σε προτρέπει να μην εφησυχάσεις καθώς μπορεί να κάνεις λάθη την τελευταία στιγμή που θα σου στοιχίσουν οικονομικά.

Ταύρος

Σήμερα είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια της ημέρας καθώς οι όψεις της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα στρέψουν τα βλέμματα πάνω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα ενισχύσει τη γοητεία σου και τους δεσμούς με τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα μπορεί να σε κάνει να χάσεις τη ψυχραιμία σου ακόμα και για κάτι αμελητέο και να δημιουργήσεις ρήγμα σε σημαντικές σχέσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν θα είσαι εξωστρεφής όπως συνηθίζεις καθώς διάφορες σκέψεις θα σε αγχώσουν και θα σου προκαλέσουν συναισθηματική δυσφορία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου και να νιώσεις αυτοπεποίθηση! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Λέοντα είναι πιθανό να δημιουργήσει διενέξεις με ανθρώπους του συγγενικού περιβάλλοντος σου και ατυχήματα κατά τις μετακινήσεις σου. Μη βιάζεσαι για να μη σκοντάψεις!

Καρκίνος

Σήμερα θα δώσεις προτεραιότητα στις ανάγκες σου και αυτές είναι να δεις τους φίλους σου και να περάσεις αν είναι δυνατόν και όλη την ημέρα μαζί τους! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι ευνοϊκό για να κερδίσεις τις εντυπώσεις όπου και αν βρεθείς σήμερα! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Λέοντα σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει.

Λέων

Οι ανησυχίες σου σήμερα θα περιοριστούν σε θέματα επαγγελματικής φύσεως καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα ενισχύσει τη ανάγκη σου να αναγνωριστεί η επαγγελματική σου αξία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει στις επιδιώξεις σου καθώς θα βρεις τον τρόπο να υλοποιήσεις αυτό που έχεις ανάγκη. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να χάσεις τη ψυχραιμία σου και να δημιουργηθούν προβλήματα σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το μόνο που θέλεις είναι να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι ευνοϊκό για νέες γνωριμίες τις οποίες μάλιστα θα ενθουσιάσεις με την παρουσία σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Λέοντα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθηματικά απωθημένα με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να κρατήσεις τα προσχήματα με τους ανθρώπους γύρω σου.

Ζυγός

Μια φωτογραφία που θα πέσει τυχαία στα χέρια σου ή μια σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό θα είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σου δείχνει πως είναι μια πολύ καλή ημέρα για να αναδείξεις τη γοητεία σου και να κερδίσεις το θαυμασμό των άλλων. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει μικρές η μεγάλες διενέξεις με φίλους σου για αυτό προσπάθησε να μη ρίξεις λάδι τη φωτιά!

Σκορπιός

Οι προσωπικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θέλεις να μάθεις τη γνώμη που έχουν για εσένα γιατί είναι ένας τρόπος ώστε να αισθανθείς επιβεβαίωση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σου φέρει ευκαιρίες να φλερτάρεις αλλά και ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδα σου μέσα από νέες συνεργασίες! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Λέοντα σου εφιστά την προσοχή κυρίως σε επαγγελματικά θέματα καθώς μια διένεξη θα σε φέρει στο προσκήνιο για λάθος λόγους!

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν δυναμική εμφάνιση σήμερα και δεν θα σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο! Η Σελήνη έχει περάσει στον  Ταύρο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι βοηθητικό, καθώς θα σε βοηθήσει να επιστρατεύσεις τη γοητεία σου προκειμένου να ζητήσεις μια χείρα βοηθείας από φίλους, γνωστούς και συγγενείς! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Λέοντα μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Χαλάρωσε καθώς οι δουλειές χρειάζονται καθαρό μυαλό για να γίνουν!

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και είναι ευνοϊκή για να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου, τον/τη σύντροφό σου και εσένα τον/ην ίδιο/α! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι ευνοϊκό για να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τη γοητεία σου και τη συμπεριφορά σου! Μην επαναπαυτείς όμως καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Λέοντα μπορεί να ανάψει τα αίματα από τη μια στιγμή στην άλλη με αφορμή παρελθοντικά γεγονότα που δεν έχεις ξεχάσει!

Υδροχόος

Σήμερα το κύριο μέλημα σου θα είναι να τελειώνεις με τις υποχρεώσεις και τα θέματα του σπιτιού αλλά στην προσπάθεια σου να γίνουν όλα όπως τα θέλεις μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα απαιτητικός/η με τους δικούς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι ευνοϊκό για να αλλάξεις ακόμα και κάτι μικρό στη διακόσμηση του σπιτιού σου καθώς με αυτό τον τρόπο θα αλλάξει και η ψυχολογία σου! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Λέοντα μπορεί να χαλάσει το ειδυλλιακό κλίμα για αυτό μη ψάχνεις αφορμές να εκνευριστείς με το παραμικρό!

Ιχθύς

Οι επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα σε γεμίσουν χαρά και ενέργεια σήμερα καθώς θα ξεκινήσεις ατέλειωτες συζητήσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να επιδιώξεις- και να γοητεύσεις- νέες γνωριμίες! Από την άλλη όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από το Λέοντα θα σε κάνει να νιώσεις κουρασμένος/η και εκνευρισμένος/η από τις υποχρεώσεις σου και αυτό μπορεί να φανεί και σε όσους βρεθούν δίπλα σου.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0