ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

imerisies-provlepsis-zodion

Όλες οι καθημερινές προβλέψεις εδώ!

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στην τελευταία μοίρα του Λέοντα και σου χαρίζει ενέργεια και καλή διάθεση για να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι ιδιαίτερα βοηθητική αν ασχολείσαι είτε επαγγελματικά είτε από χόμπι με τη συγγραφή και θα σου χαρίσει έμπνευση! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως το διάλλειμα τελείωσε. Υποχρεώσεις και αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνιση τους αλλά εσύ δεν θα πτοηθείς καθώς έχεις γεμίσει μπαταρίες από τις προηγούμενες ημέρες.

Ταύρος

Τα οικογενειακά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να σε “ταλαιπωρούν”. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι μια καλή ευκαιρία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επικρατήσει η λογική. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα καταφέρεις να πάρεις ανάσα. Είναι πολύ πιθανό να έχεις προτάσεις για έξοδο από τους φίλους σου ή το/η σύντροφο σου και αν δεν τις αρνηθείς είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά.

Δίδυμοι

Σήμερα θέλεις να μοιραστείς με ανθρώπους που ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς η Σελήνη από το Λέοντα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι ευνοϊκή για συζητήσεις και επαφές αλλά πρέπει να προσέχεις καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να εκμυστηρευτείς πολλά. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η προτεραιότητα σου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σου και το σπίτι σου.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να βρεις λύση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις μικρές εκκρεμότητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι μια καλή ευκαιρία για να παρουσιάσεις τα επιχειρήματα σου προκειμένου να “κερδίσεις” μια αύξηση! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα παρασύρει το μυαλό σου μακριά από έξοδα και προϋπολογισμούς. Οι συναντήσεις με ανθρώπους του συγγενικού και όχι μόνο περιβάλλοντος σου θα καταφέρουν να σε χαλαρώσουν και να σε βοηθήσουν να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση.

Λέων

Σήμερα θα έχεις την τάση να εξωτερικεύσεις κάθε σκέψη σου είτε αυτή είναι αρνητική είτε θετική στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου. Αιτία για αυτό είναι η σύνοδος της Σελήνης και του Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σου που δεν θα σε αφήσουν να σωπάσεις! Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα αποφασίσεις να πεις το κάθε τι προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και είναι μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις την επικοινωνιακή σου άνεση για να διευθετήσεις οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μη ξυπνήσεις με ενέργεια και καλή διάθεση με αποτέλεσμα να φανείς εσωστρεφής στους γύρω σου. Η σύνοδος της Σελήνης και του Ερμή στο Λέοντα μπορεί να ενισχύσουν την καχυποψία σου αλλά θα ενισχύσουν την αντίληψη και τη διαίσθηση σου. Αυτό θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα καθώς δεν θα σου είναι δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων αμέσως. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και μπορεί να παρασυρθείς και να πεις πολλά περισσότερα από αυτά που πρέπει καθώς θα είσαι χείμαρρος!

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με φίλους σου και να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η διάθεση σου θα αρχίσει να γίνεται πιο εσωστρεφής και καχύποπτη. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις αμφιβολίες σου να δημιουργήσουν ρήγμα στις σχέσεις με ανθρώπους που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι έκδηλη σήμερα και μπορεί να σε οδηγήσει σε κινήσεις εντυπωσιασμού προκειμένου να κερδίσεις την προσοχή των ανωτέρων σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να το καταφέρεις καθώς θα έχεις και τον τρόπο αλλά και το επικοινωνιακό ταλέντο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου υπενθυμίσει πως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλλειμα και να πας για ένα ποτό με τους αγαπημένους σου φίλους!

Τοξότης

Η διάθεση σου για επικοινωνία και για δημόσιες σχέσεις θα είναι εμφανής και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα σε βοηθά να τραβήξεις κόσμο γύρω σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα ενισχύσει το χάρισμα σου ακόμα περισσότερο και θα σε βοηθήσει να κάνεις γνωριμίες που μπορούν να σου φανούν πολύ χρήσιμες! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και η προσοχή σου θα στραφεί σε επαγγελματικά θέματα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα φέρει στην επιφάνεια τον ντέτεκτιβ που κρύβεις μέσα σου. Η αγαπημένη σου ασχολία σήμερα θα είναι να προσπαθείς να καταλάβεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και τις κινήσεις των άλλων! Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις καθώς η καχυποψία σου μπορεί να σε βγάλει από τα όρια. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφήσεις την καχυποψία σου στην άκρη!

Υδροχόος

Οι προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς θα ταυτιστείς μαζί τους με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πάρεις αποφάσεις χωρίς τη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε παρακινήσει να συζητήσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου και να συσφίξετε τις σχέσεις σας ή να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Η ημέρα ενδείκνυται για να κάνεις νέες συμφωνίες ή να υπογράψεις κάποιο συμβόλαιο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα γίνεις αρκετά εσωστρεφής και αγχώδης.

Ιχθύς

Η καθημερινότητα θα έχει αρκετό τρέξιμο σήμερα και θα πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις και να μην ασχοληθείς με πράγματα που μπορούν να περιμένουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να βρεις άκρη σε καθημερινές υποχρεώσεις και να τελειώνεις γρήγορα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου θα κάνουν δυναμική εμφάνιση στην ημέρα σου με κάποιον τρόπο!

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0