ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Κριός

Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να τις συμμαζέψεις αλλιώς δεν πρόκειται να ηρεμήσεις! Η Σελήνη μόλις πέρασε στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τις εργασιακές αλλά και τις οικογενειακές εκκρεμότητες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σου χαρίσει μεγάλες δόσεις αυτοπεποίθησης. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να διεκδικήσεις και να διαπραγματευτείς εργασιακά θέματα και συμφωνίες καθώς το πιο πιθανό είναι να βγεις ευνοημένος/η.

Ταύρος

Σήμερα θα γεμίσεις ενέργεια καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και θα σε βοηθήσει να αδράξεις την ημέρα και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, θα σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στον περίγυρο σου και οι προτάσεις για εξόδους θα έρθουν με καταιγιστικούς ρυθμούς. Δώσε μια ημέρα ρεπό στον εαυτό σου καθώς έχεις την πλανητική βοήθεια για να το επιτύχεις!

Δίδυμοι

Σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των θεμάτων που θα σε απασχολήσουν θα σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην  Παρθένο και θα στρέψει την προσοχή σου -θέλοντας και μη- εντός οικίας. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς με μαεστρία οποιοδήποτε ζήτημα υπάρχει και θα καταφέρεις να γίνει αυτό που θέλεις! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η καλή διάθεση!

Καρκίνος

Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να περάσεις όλη την ημέρα κάνοντας δημόσιες σχέσεις και αγοράζοντας νέα πράγματα, είτε για εσένα είτε για το σπίτι σου! Αιτία για την επικοινωνιακή σου εξωστρέφεια είναι η Σελήνη που έχει περάσει στην Παρθένο και θα τονίσει την ανάγκη σου να μην μείνεις σπίτι! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου και κατά συνέπεια την καλή σου διάθεση. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα καθώς θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Λέων

Η ημέρα θα ξεκινήσει με μια βόλτα στην τράπεζα, στην εφορία και στο λογιστή σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει όχι μόνο να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου αλλά και να επιτύχεις αυτό που θέλεις, κυρίως όσον αφορά οικονομικά θέματα. Πρόσεξε όμως καθώς η υπερβολική σου αυτοπεποίθηση μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα γι αυτό μην το παρακάνεις!

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα φέρει τις ανάγκες σου σε προτεραιότητα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.  Σήμερα είναι πιθανό να γίνεις εξαιρετικά δημοφιλής ανάμεσα στους φίλους σου καθώς θα έχεις μια λύση για οτιδήποτε τους απασχολεί! Η ημέρα δεν αποκλείεται να φέρει νέες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε φιλικές σχέσεις ή συνεργασίες.

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις μια γενικότερη ανησυχία καθώς θα πανικοβληθείς και μόνο με τη σκέψη να αλλάξει κάποιο σχέδιο σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει το αίσθημα πως είσαι μετέωρος/η και θα νιώσεις ανασφαλής. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, θα φέρει επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σου αποσπάσουν την προσοχή από τις σκέψεις σου. Είναι επίσης πιθανό να έχεις και μια διάκριση στον επαγγελματικό σου χώρο που θα έρθει την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να συναντήσεις τους φίλους σου και να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο μαζί τους! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον  Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στον περίγυρο σου, στους φίλους σου, στους συναδέλφους σου και οπουδήποτε βρεθείς σήμερα. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς η δημοτικότητα σου θα είναι αυξημένη!

Τοξότης

Η ανάγκη σου να αποκτήσεις δόξα και να αυξήσεις τις απολαβές σου θα είναι ο λόγος που θα ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με επαγγελματικά θέματα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις με λογική επαγγελματικές προτάσεις και αλλαγές που έχεις κατά νου.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα ενισχύσει τη θέληση, το πείσμα σου και την αυτοπεποίθηση σου και αυτά τα στοιχεία θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικά για να καταφέρεις αυτά που θέλεις!

Αιγόκερως

Σήμερα θα θυμηθείς όλους τους ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες και δεν αποκλείεται να πάρεις ένα κουτί γλυκά και να ξεκινήσεις τις επισκέψεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή στο περιβάλλον σου. Η καλή σου διάθεση και ο επικοινωνιακός σου χαρακτήρας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και εσύ θα το “εκμεταλλευτείς” προκειμένου να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Υδροχόος

Η διάθεση σου θα είναι υποτονική σήμερα καθώς θα εστιάσεις σε θέματα που αποφεύγεις να σκεφτείς, είτε είναι προσωπικά είτε οικονομικά! Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, είναι μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις, τι δεν θέλεις και τι σε ενοχλεί είτε σε εσένα είτε στους γύρω σου. Προσπάθησε να τα βάλεις σε μια τάξη ώστε να καταφέρεις να τα διαχειριστείς και να βρεις τις λύσεις. Σήμερα μπορεί να έχεις και μια πρόταση στη δουλειά που θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση αλλά θα αυξήσει και το εισόδημα σου!

Ιχθύς

Σήμερα θα γίνεις πολύ πιο συναισθηματικός/η από αυτό που σε έχουμε συνηθίσει και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο στους ανθρώπους με τους οποίους σχετίζεσαι σε κάθε επίπεδο. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα τονίσει την ανάγκη σου να γίνεις ένα με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να μη χάσεις το κέφι και τη ζωντάνια σου και θα βρεις τρόπο να βάλεις χρώμα στην ημέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0