ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2016

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά την ελευθερία, γιατί η ελευθερία προϋποθέτει ανάληψη ευθύνης και οι περισσότεροι άνθρωποι τρέμουν την ευθύνη.

large (69)

Για οριστική απαλλαγή από την κυτταρίτιδα : ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016.
Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, το πιθανότερο όμως είναι ότι θα κληθείς να διαπραγματευτείς με πρόσωπα που οι απόψεις και οι αντιλήψεις τους είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σου. Καλό είναι λοιπόν να οπλιστείς με υπομονή, ψυχραιμία αλλά και την διάθεση να βρεθεί ένας «κοινός τόπος», έστω κι αν προς στιγμή «τσαλακωθεί» κάπως ο εγωισμός σου!

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπο σου, υπάρχει όμως και μια «παγίδα» που καλείσαι να αποφύγεις, το να «ξανακυλήσεις» σε αδυναμίες και εξαρτήσεις, που αποδεδειγμένα σε έφεραν σε δύσκολη θέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου, με … οιονδήποτε τρόπο, «παίζει» ωστόσο δυνατά το ενδεχόμενο να λάβεις ένα οικογενειακό βοήθημα η να σου επιστραφούν κάποια δανεικά. Μπορεί ακόμη να επωφεληθείς «ξεθάβοντας» κάποια αντικείμενα αξίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η ευαισθησία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σχέση που χαρακτηρίζεται περισσότερο από συμπόνια, παρά από έρωτα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μην χάσεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις ακόμη περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε καλεί να δημιουργήσεις μια πιο ενωτική ή «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα αλλά και την δουλειά σου, κερδίζοντας σε αποδοχή αλλά και σε απόδοση! Μπορεί ακόμη να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικονομικά σου κι ίσως προς στιγμή να αναστατωθείς αλλά τελικά όλα θα… στρώσουν!

Ερωτικά
Καλείσαι να συνδυάσεις την δυναμική μιας περιπέτειας με την ανάγκη σου να κτίσεις μια μόνιμη σχέση που θα σε καλύπτει πολλαπλά. Κι αν όλο αυτό σε πρώτη φάση δείχνει «μαγικό», δεν θα συμβεί ποτέ, αν δεν παραδοθείς ολόψυχα στον άνθρωπο σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε ωθεί να επιμεληθείς πραγμάτων που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές «συνταγές». Ακόμη, ίσως νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, φτάνοντας στην «πηγή» μιας ανεξήγητης τάσης ή ευαισθησίας που σε προβληματίζει. Όσο για την Σελήνη στον Αιγόκερω, ίσως δυσκολέψει πρόσκαιρα τις συνεργασίες σου.

Ερωτικά
Αν συναντηθείς με μια παλιά σου αγάπη, δεν αποκλείεται να υποκύψεις… ξανά στην γοητεία της και μάλιστα σε καθεστώς μυστικότητας! Επιπλέον, φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις που καθιστούν απαγορευτική μια «κανονική» σχέση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, αναβιώνοντας ενδιαφέροντα κι ενασχολήσεις μιας κάπως… μακρινής εποχής. Ίσως λάβεις κι ένα μήνυμα που θα σου θυμίσει πολλά ή συναντηθείς με φίλους/ες που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως διαπιστώσεις ότι ο καθένας κάνει το δικό του, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και προστριβές.

Ερωτικά
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να «ξυπνήσει» την επιθυμία σου για μια συναρπαστική περιπέτεια, φέρνοντας μάλιστα δίπλα σου το… κατάλληλο άτομο. Κι επειδή ο έρωτας έχει και το ρίσκο του, μάλλον θα τα παίξεις «όλα για όλα»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να προτάξεις το συναίσθημα και τον ανθρωπισμό σου, αναλαμβάνοντας έναν ενεργό ρόλο σε σχέση με την φροντίδα και περίθαλψη ατόμων που «δεν έχουν στον ήλιο μοίρα». Επιπλέον, όσον αφορά στις καθαρά επαγγελματικές αναζητήσεις σου, καλό είναι να τις «μπολιάσεις» με την ευαισθησία αλλά και κάποιες καταξιωμένες τεχνικές ή προσεγγίσεις της παράδοσης.

Ερωτικά
Ο συνδυασμός σεξουαλικότητας και τρυφερότητας ή αλλιώς το «όλα σε ένα» είναι από τους πλέον… περιζήτητους και σήμερα ίσως έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια τέτοια κατάσταση, αναθεωρώντας κάποιες από τις «εγκεφαλικές» προσεγγίσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η προσωπική προβολή που επιδιώκετε όπως έχει τα υπέρ άλλο τόσο έχει και τα κατά. Στον επαγγελματικό τομέα, η αξιοποίηση κάποιων ευκαιριών θα σας φέρει σε πολύ καλή θέση βελτιώνοντας έτσι τη συνολική εικόνα.

Ερωτικά
Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να αποφύγετε την παγίδα διαδικτύου και να ασχοληθείτε με το σοβαρό φλερτ. Προσοχή σε ζητήματα διατροφής. Οι γεννημένοι του 1991 θα διαπιστώσετε πως οι φίλοι σας είναι κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να στραφείς δημιουργικά στο παρελθόν ανιχνεύοντας τις αρχικές αιτίες των πραγμάτων, είτε αυτά αφορούν εσένα προσωπικά, είτε την… ανθρωπότητα! Και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιες «ρετρό» τάσεις ή να αναβιώσεις την παράδοση με έναν τρόπο που θα αρέσει σε πολλούς/ες. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «δέσεις» μια σχέση, συνειδητοποιώντας την αξία και το περιεχόμενο της. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να προκύψει μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο, που σίγουρα ξέρει να «πιάνει» τις ευαισθησίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας διεγείρει τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες σου κι είναι πιθανόν να κάνεις ότι μπορείς για να φροντίσεις ή να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας συνεργασίας, η οποία μάλιστα θα αποδειχθεί εξαιρετικά γόνιμη. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει μια προσωρινή αστάθεια στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Αν επιθυμείς μια σχέση που έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια «δεύτερη ευκαιρία» με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε να μοιραστείτε πολλά ακόμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί εύκολα να σε αναστατώσει αλλάζοντας –έστω και προσωρινά- τις ισορροπίες στην καθημερινότητα σου. Παράλληλα όμως θα σε βοηθήσει να «βουτήξεις» σε ένα πεδίο δράσης, που μπορεί να σου προσφέρει πολλές συγκινήσεις, και το καλό είναι ότι αυτό φαίνεται να συμβαίνει με την παραίνεση κάποιων συγγενών ή συναδέλφων σου, που νοιάζονται για σένα, περιβάλλοντας σε με ένα «δίχτυ προστασίας».

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον απρόβλεπτη και παρά τις αρχικές προθέσεις σου μπορεί να «ξεφύγεις», κυνηγώντας κάποιο από τα «φαντάσματα» σου! Σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι δεν ελέγχεις εσύ τις καταστάσεις αλλά είναι εκείνες που σε ορίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους τονίζει τις ευαισθησίες σου και σε ωθεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς αλλά και να αναβιώσεις κάποια παλιά σου ενδιαφέροντα. Ίσως μάλιστα βρεθείς σε ένα μέρος ή λάβεις μια είδηση που θα «ξυπνήσει» μέσα σου όμορφες μνήμες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια μικρή αδιαθεσία, κάτι όμως που θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο «ζεστά» με την υγεία σου.

Ερωτικά
Η διάθεση σου είναι μάλλον ασταθής και είναι εύκολο να υποκύψεις σε επιθυμίες ή ορμές, που θα σε κάνουν να «χάσεις τα αυγά και τα καλάθια»! Επιπλέον, το πιθανότερο είναι να «βρεθείς» με ένα άτομο εντελώς ασύμβατο με το γούστο και την νοοτροπία σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί κάθε προσπάθεια σου να βελτιώσεις τις συνθήκες τις διαβίωσης σου, είτε πρόκειται για κινήσεις που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου, είτε για την σύσφιξη των οικογενειακών σου σχέσεων.
Όσο για την Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί προς στιγμή να αναστατώσει τις φιλικές σου σχέσεις αλλά όλα θα φτιάξουν με μια αγκαλιά! Ακόμη, μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργία μιας σχέσης που μπορεί να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, σε πρώτη φάση όμως ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις εμφατικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, με τα συναισθήματα σου να περνούν από… σαράντα κύματα!

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/87671-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-25-5

Share and Enjoy !

0Shares
0 0