ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Κριός

Σήμερα θα αγαπάς όλο τον κόσμο και φυσικά θα εστιάσεις περισσότερο στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους το απόγευμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να επιδιώξεις να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς. Ο έρωτας θα έχει την τιμητική του σήμερα και δεν αποκλείεται να σου κάνει το δώρο που περιμένεις.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν σήμερα και να μη σε αφήνουν να χαλαρώσεις, όμως αν ασχοληθείς μαζί τους σοβαρά σίγουρα θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους το απόγευμα θα σε ανταμείψει για τον κόπο σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια νέα εργασιακή συμφωνία που θα αυξήσει το εισόδημα σου ή να καταφέρεις να πάρεις την προαγωγή που ήθελες. Η καλή σου διάθεση παρόλη την κούραση θα κάνει θαύματα καθώς θα σε βοηθήσει να επιτύχεις πιο εύκολα αυτά που θέλεις.

Δίδυμοι

Σήμερα η ημέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και θα φανεί από το πρωί! Η Σελήνη ήδη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του  Ζυγού και ευνοεί οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις μάλιστα το απόγευμα θα σχηματίσει και τρίγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου. Τα ερωτικά σου θα σημειώσουν πρόοδο ενώ δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, τα φλερτ και φυσικά οι κατακτήσεις. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις θα το κάνεις με όρεξη και καλή διάθεση και αυτό θα είναι ένα ακόμα προτέρημα που θα τραβήξει την προσοχή των γύρω σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους το απόγευμα θα σου δώσει ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους δικούς σου και να λύσετε θέματα που είχαν προκύψει. Μια αγορά για το σπίτι θα σου φτιάξει τη διάθεση καθώς θα αλλάξει έστω και λίγο το χώρο που ζεις. Προσοχή μόνο μην το παρακάνεις και ξοδέψεις πολλά.

Λέων

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι η αιτία που θα είσαι τόσο αγαπητός/η στον περίγυρο σου σήμερα καθώς η  Σελήνη από το Ζυγό δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η. Μια βόλτα σε συγγενείς, ένας καφές στον αγαπημένο σου γείτονα ή μια βόλτα με τον/ην αδερφό/η σου για ψώνια είναι μερικά από τα σενάρια που θα σε κάνουν να περάσεις καλά. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα φέρει και νέες γνωριμίες με αισθηματικό υπόβαθρο!

Παρθένος

Τα οικονομικά σου θέματα βρίσκονται για άλλη μια ημέρα στο προσκήνιο καθώς η  Σελήνη από το Ζυγό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποκτήσεις χρήματα καθώς είναι ο μόνος τρόπος να νιώσεις ασφαλής. Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και είναι πολύ πιθανό να σου παρουσιαστεί κάποια επαγγελματική ευκαιρία με οικονομικό αντίκτυπο.

Υ.Γ η γοητεία σου θα είναι αξιοσημείωτη σήμερα και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις πιο εύκολα οτιδήποτε θελήσεις!

Ζυγός

Σήμερα εξακολουθείς να είσαι ο πρωταγωνιστής/τρια της ημέρας καθώς -ακόμα και αν δεν το θέλεις- η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου θα τραβήξει τα βλέμματα επάνω σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους το απόγευμα θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η θετική σου διάθεση και η γοητεία σου θα αυξήσουν την καλή σου φήμη και δεν αποκλείεται να έχεις και μια νέα, ιδιαίτερα αξιόλογη γνωριμία.

Σκορπιός

Αυτό που θέλεις σήμερα είναι η ησυχία σου και θα την αποζητήσεις με κάθε τρόπο καθώς θέλεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και μπορεί να σου δημιουργήσει μικρές ανησυχίες που θα καταφέρεις να διαχειριστείς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους το απόγευμα θα ενισχύσει τη λίμπιντο σου η οποία σε συνδυασμό με τη γοητεία σου θα μαγνητίσει οποιονδήποτε βρεθεί κοντά σου σήμερα!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες, τις επαφές με ανθρώπους που σε ενώνουν κοινοί στόχοι και τις συναντήσεις με αγαπημένους σου φίλους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους το απόγευμα είναι μια καλή ευκαιρία για να συσφίξεις τις σχέσεις με τους γύρω σου και να εξομαλύνεις όσες είχαν διαταραχτείς τις προηγούμενες ημέρες. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και μια πολύ καλή πρόταση για συνεργασία ή για ποτό!

Αιγόκερως

Οι φιλοδοξίες σου θα ταυτιστούν με τις ανάγκες σου σήμερα για αυτό και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να πας ένα βήμα πιο κοντά τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο προκειμένου να πείσεις προϊσταμένους και λοιπούς ενδιαφερόμενους για τα σχέδια σου. Σήμερα η γοητεία σου θα είναι ένα ακόμα ατού σου και σε συνδυασμό με τη ανάγκη σου για επιτυχία θα σε φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Υδροχόος

Οι συναντήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό και ευρύτερο περιβάλλον σου θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και θα σε βοηθήσου να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα σου φέρει ευκαιρίες σε εκπαιδευτικά θέματα αλλά και θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους κατά το απόγευμα είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις έξω, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά! Μη την αφήσεις να φύγει!

Ιχθύς

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να διευθετήσεις θέματα που έχουν σχέση με τις τράπεζες και το δημόσιο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους κατά το απόγευμα θα σου δώσει μια επιπλέον χείρα βοηθείας! Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να κερδίσεις και κάποια χρήματα που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αν έχεις θέμα με κάποιο ακίνητο επεδίωξε να το διευθετήσεις σήμερα καθώς ευνοείσαι!

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0