ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα τονίσει τα συναισθήματα σου και θα τα βοηθήσει να έρθουν στην επιφάνεια. Σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να δείξεις στην οικογένεια σου και τους ανθρώπους που έχεις σαν οικογένεια πόσο σημαντικοί είναι για εσένα. Η πολυαστρία πλανητών στο ζώδιο του νερού δεν θα σε βοηθήσει καθώς σαν ζώδιο της φωτιάς δεν είσαι συνηθισμένος/η σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις και είναι πιθανό να αισθανθείς περίεργα. Τα συναισθήματα σου θα είναι πολύ σημαντικά για εσένα σήμερα όμως μπορεί να σε παρασύρουν και να γίνεις φορτικός/η άθελα σου.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά των σχέσεων με αποτέλεσμα να είσαι διαχυτικός/η με όλους όσους βρίσκονται στον περίγυρο σου. Η πολυαστρία πλανητών στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο  μπορεί να σε παρασύρει και καθώς θα νιώσεις συναισθηματικά κοντά με κάποιους ανθρώπους, είναι πιθανό να ανοιχτείς λίγο παραπάνω από όσο πρέπει. Προσπάθησε να αφήσεις τη λογική και την αντικειμενικότητα σου να υπερισχύσει και μην παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια ή μεγάλες εξομολογήσεις.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σου στρέψει την προσοχή σε θέματα ασφάλειας καθώς είναι πιθανό να νιώσεις μετέωρος/η. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να διευθετήσεις οικονομικές υποχρεώσεις καθώς θα καταλάβεις πως είναι αυτές που σου προκαλούν τη μεγαλύτερη ανασφάλεια. Η πολυαστρία των πλανητών στον Καρκίνο είναι καλό για ερωτικές εξομολογήσεις όχι όμως και για οικονομικές διευθετήσεις ή συμφωνίες. Προσπάθησε να πάρεις αποφάσεις μόνο με λογικά επιχειρήματα και όχι με συναισθηματικές παρορμήσεις.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ευαισθησία που θα φέρει μεγάλες διακυμάνσεις στη διάθεση σου. Σήμερα από τη μία θα αγαπάς όλο τον κόσμο αλλά την ίδια στιγμή θα πιστεύεις πως δεν μπορεί να σε καταλάβει κανείς. Η πολυαστρία πλανητών στο ζώδιο σου και η συναισθηματική σου υπερχείλιση θα αναθερμάνει τις σχέσεις σου αλλά μπορεί να σε κάνει και εξαιρετικά εύθικτο/η. Μην αφήσεις την παρόρμηση και την ευθιξία σου να μιλήσει αν δεν θέλεις να πεις πράγματα που δεν εννοείς.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει στην επιφάνεια τα απωθημένα, τα άγχη και τις φοβίες σου. Φυσικά αυτό για εσένα δεν είναι κάτι συνηθισμένο καθώς είσαι ατρόμητος/η και έχεις εμπιστοσύνη σε εσένα. Η πολυαστρία πλανητών στο ίδιο ζώδιο θα σε μπερδέψει καθώς θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Μην αφήσεις τη συναισθηματική υπερχείλιση που θα νιώσεις λόγω της πληθώρας πλανητών στο “νερό” να πάρει διαστάσεις και να γιγαντώσει τους φόβους σου και την ανασφάλεια σου.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους φίλους σου και να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε συμμαχίες. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ανταλλάξεις ιδέες, να συζητήσεις τα σχέδια σου και να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να τα καταφέρεις. Η πολυαστρία πλανητών που υπάρχει επίσης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σου προκαλέσει συναισθηματική αναταραχή και μπορεί να παρεξηγήσεις τις προθέσεις κάποιων λόγω καχυποψίας. Προσπάθησε να τη διαχειριστείς για να μη δημιουργήσεις προβλήματα στις φιλικές σου σχέσεις.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σου προκαλέσει άγχος σχετικά με την εικόνα σου κυρίως στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η πολυαστρία πλανητών που υπάρχει ταυτόχρονα σε αυτό το ζώδιο του νερού θα σου δημιουργήσει ευθιξία και συναισθηματικές υπερβολές. Είναι πιθανό να δώσεις βάση σε πράγματα που δεν χρειάζεται και να αποκτήσεις εμμονές που δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με θέματα που περιμένουν. Σήμερα θα έχεις ισχυρή διαίσθηση και αν την ακούσεις θα γλιτώσεις από λάθος κινήσεις.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε γυρίσει σε όμορφες στιγμές του παρελθόντος παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η πολυαστρία πλανητών στο ίδιο ζώδιο θα σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο/η αλλά και ρομαντικό/η. Σήμερα είναι πιθανό να αποφασίσεις ένα ταξίδι με σκοπό να επισκεφθείς κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που μένει μακριά ή ακόμα και στο εξωτερικό! Οτιδήποτε και να κάνεις φρόντισε να έχει συναισθηματικό υπόβαθρο καθώς είναι ο μόνος τρόπος να το ευχαριστηθείς.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα σου υπενθυμίσει όλους τους ανθρώπους που σου προκάλεσαν έντονα συναισθήματα και θα σου θυμίσει στιγμές του παρελθόντος. Η πολυαστρία πλανητών που υπάρχει στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο μπορεί να σε παρασύρει σε παρορμητικές κινήσεις και να πάρεις λάθος αποφάσεις. Οι τομείς που χρειάζεται να προσέξεις περισσότερο είναι των οικονομικών και των ερωτικών. Μην ξεχάσεις τα πράγματα που σε απομάκρυναν από κάποιους ανθρώπους καθώς μπορεί να δώσεις ξανά ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν τις αξίζουν.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα στρέψει την προσοχή σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.  Η πολυαστρία πλανητών που βρίσκεται εκεί, θα τονίσει τις ευαισθησίες σου και θα σε απασχολήσει πολύ πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Συνήθως δεν δίνεις σημασία στα λόγια όμως σήμερα ακόμα και μια λάθος κουβέντα από κάποιο/α συνεργάτη ή τον/την σύντροφό σου θα σε πληγώσει πολύ. Θα έχεις την τάση να θίγεσαι εύκολα και θα πρέπει να μην αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση να σε παρασύρει σε μεγάλα λόγια, υποσχέσεις ή απειλές!

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου, θα τονίσει τις ευαισθησίες σου, οι οποίες θα γίνουν εμφανείς ακόμα και στα απλά θέματα της καθημερινότητας. Η πολυαστρία πλανητών που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο συναισθηματικό αυτό ζώδιο, θα σε κάνει αρκετά εύθικτο/η ακόμα και στο παραμικρό σχόλιο καθώς μπορεί να το παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στην εργασία σου καθώς η τάση σου να παρεξηγήσεις τα πάντα μπορεί να σου δημιουργήσει δυσφορία χωρίς λόγο. Αντιθέτως αν εστιάσεις στις ιδέες που θα έχεις σήμερα, θα καταφέρεις να διοχετεύσεις τα συναισθήματα σου εκεί και να ξεχωρίσεις!

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα σου δημιουργήσει θετικά συναισθήματα αλλά και μια υπερχείλιση συναισθημάτων που θα γίνει εμφανής. Η πολυαστρία των πλανητών σε αυτό το ζώδιο θα σε κάνει να ερωτευτείς με κάποιον άνθρωπο, ένα ωραίο τοπίο ή ακόμα και μια ενασχόληση που θα ξεκινήσεις σήμερα! Σήμερα μπορεί να παρασυρθείς και να υποσχεθείς πολλά πράγματα στους φίλους και τον/τη σύντροφό σου που θα είναι δύσκολο να καταφέρεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να ανακαλύψεις ταλέντα που δεν ήξερες πως έχεις και για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά χόμπι προκειμένου να καταφέρεις να εκφραστείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0