ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΚΡΙΟΣ ♈

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιο σου δεν σε αφήνει σε ησυχία, αφού πολλά πράγματα βρίσκονται «στην κόψη του ξυραφιού» κι όποια απόφαση κι αν πάρεις έχει τα υπέρ και τα κατά της. Από το να νοιώθεις όμως σαν «θηρίο σε κλουβί» είναι χίλιες φορές προτιμότερο να δράσεις, παίρνοντας βέβαια και το σχετικό ρίσκο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να πας κόντρα στον νόμο γιατί θα σε «τσιμπήσουν»! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις ένα νομικό θέμα καλό είναι να επιδιώξεις μια συμβιβαστική λύση.

Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να χαλαρώσεις, μετά την όποια «μάχη», ενώ είναι πιθανό να καταφύγεις στις ευεργετικές επιδράσεις κάποιων φυσικών σκευασμάτων.

Ερωτικά
Η «βολική» ανεμελιά που σου προσφέρει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, έχει βέβαια την ημερομηνία λήξης της και ίσως πάρεις μια πρώτη γεύση από τα «παρατράγουδα» που μπορεί να υπάρξουν όταν «μπλέκονται» πολλά πρόσωπα. Καλό είναι πάντως να περιμένεις να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό αναμοχλεύει το παρασκήνιο βγάζοντας στην φόρα διάφορα, ίσως μάλιστα να «πέσεις από τα σύννεφα», μαθαίνοντας για την δράση ενός ατόμου «υπεράνω πάσης υποψίας». Ίσως πάλι να αναστατωθείς από μια παλιά σου υπόθεση που ξαναβγαίνει στην επιφάνεια παρά την θέληση σου, διαταράσσοντας τις σχέσεις με έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον φαίνεται ότι ένα άτομο σε «παίζει», κατηγορώντας άλλους για να αποποιηθεί κάθε δική του ευθύνη. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να είσαι πιο καχύποπτος/η ειδικά απέναντι σε όσους/ες σου εμφανίζουν «πειστικές» αποδείξεις, ποντάροντας στην ενδεχόμενη άγνοιά σου.

Ερωτικά
Πολλά είναι αυτά που γίνονται κρυφά και βέβαια αν δεν είσαι εσύ ο/η… δράστης, καλείσαι να εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο για να βρεις που είναι το ψέμα και που η αλήθεια. Καλό είναι όμως να μην κινηθείς βιαστικά αφού μπορεί να κάνεις και λάθος!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή- Ποσειδώνα δεν βοηθά στις επαγγελματικές και οικονομικές σου βλέψεις, αφού το πιθανότερο είναι να υπάρξουν λάθη ή αβλεψίες που θα σου στοιχίσουν. Επιπλέον στις επαφές και τις συναλλαγές σου, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης και είναι βέβαιο ότι τα πράγματα δεν είναι όπως σου παρουσιάζονται ή όπως… θέλεις να τα βλέπεις! Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια έμπνευσή σου μπορεί να αποδειχθεί «χρυσή», αρκεί να έχεις πίστη σε αυτό που κάνεις. Παράλληλα, την ίδια στιγμή που ο Κρόνοςβάζει «φρένο» σε μια συνεργασία σου, η «στάσιμη» Αφροδίτη στον Κριόμπορεί να αναβιώσει φιλίες και γνωριμίες του παρελθόντος.

Ερωτικά
Μια φιλική σχέση τείνει να εξελιχθεί σε ερωτική με όλα τα συν και τα… πλην που μπορεί να συνεπάγεται αυτό, αφού το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει συνέχεια αλλά να πρόκειται για μια περιστασιακή κατάσταση, που θα «ακυρώσει» και την φιλία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα ενισχύει την πιθανότητα λαθών ή εσφαλμένων κρίσεων, αν όμως αφεθείς στην ροή των πραγμάτων και υπακούσεις σε όσα υπαγορεύει η διαίσθηση σου, όχι μόνον δεν θα χάσεις αλλά ίσως να οδηγηθείς και σε μια «κατά λάθος επιτυχία»! Επιπλέον, αν έχεις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις μπορεί να λάβεις έναν «οιωνό», που θα σε εμπνεύσει και θα σε καθοδηγήσει Παράλληλα, ο Άρης στον Κριόσυνεχίζει να σε ταλαιπωρεί με εντάσεις και προστριβές στην δουλειά σου αλλά εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο απ’ όλα είναι η υγεία σου, γι’ αυτό ούτε καν να… αποπειραθείς να υπερβείς τα όρια της αντοχής σου!

Ερωτικά
Αρέσεις αλλά αυτό δεν θα σου βγει απαραίτητα σε καλό, αφού δεν θέλει και πολύ για να βρεθείς μπλεγμένος/η σε μια κατάσταση, όπου υπάρχουν κι άλλοι «παίκτες», με αποτέλεσμα να χάσεις την ηρεμία σου και να «κυλήσεις» σε ένα αδιέξοδο πάθος.

ΛΕΩΝ ♌

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας σύγκρουσης, που τα αίτια της ανάγονται στο μακρινό παρελθόν, ενώ ίσως να βρεθείς σε αμηχανία από την αναβίωση καταστάσεων που πίστευες ότι δεν θα ξαναζήσεις ποτέ. Κι όλα αυτά φαίνεται να συντελούνται κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, από τις πιο στενές μέχρι τις πιο «αδιάφορες». Επιπλέον όμως μπορεί να υπάρξει κι ένα νομικό κώλυμα, που θα σε ταλαιπωρήσει. Αν πάντως ακυρωθεί κάποιο ραντεβού, μην εκνευριστείς αλλά δες το ως «μήνυμα εξ ουρανού»! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε βάζει να κάνεις οικονομικά σχέδια, που είναι μάλλον απίθανο να προχωρήσουν.

Ερωτικά
Στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα… Ένα θέμα που «κανονικά» θα έπρεπε να έχει λήξει σου «τριβελίζει» το μυαλό κι ίσως κάνεις μια «ετεροχρονισμένη» κίνηση με σκοπό να φέρεις κοντά σου ένα πρόσωπο που όμως ήδη βρίσκεται… αλλού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Γενικά

Αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία, καλό είναι να αρνηθείς… ευγενικά, αφού είτε πρόκειται για κάτι που δεν θα προχωρήσει, είτε υποκρύπτει κάποιους «πονηρούς» σκοπούς που αργά ή γρήγορα θα τους βρεις μπροστά σου! Επιπλέον, με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα να σε επηρεάζει «εφ’ όλης της ύλης» θα ήταν σοφότερο εκ μέρους σου να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και όχι τόσο την λογική σου που μπορεί να λαθέψει. Παράλληλα, καλείσαι να διαχειριστείς σύνθετα οικογενειακά όσο και οικονομικά θέματα αλλά εδώ το πρακτικό πνεύμα σου μπορεί να δώσει λύσεις, αρκεί να μην «φορτωθείς» ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή βρεθείς κοντά στην προοπτική μιας σχέσης, όσο ωραία όμως δείχνουν τα πράγματα με μια πρώτη ματιά, τόσο «ασύμφορα» μπορεί να εξελιχθούν στην συνέχεια, γι’ αυτό περιόρισε τις προσδοκίες σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει πιο ανυπόμονο ή σε φέρνει σε επαφή με άτομα που τα θέλουν όλα «εδώ και τώρα». Ωστόσο το τρίγωνο του με τον Κρόνο επιβάλλει μια πιο προσεκτική και συνετή προσέγγιση των πραγμάτων χωρίς βιασύνες και υπερβολικούς ενθουσιασμούς. Επιπλέον, αν μετακινηθείς ή ταξιδέψεις έχε τον νου σου σε σφάλματα ή κακούς χειρισμούς άλλων, αφού μπορεί να πληρώσεις εσύ τα σπασμένα. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου αφιλοκερδώς, αφού έτσι κι αλλιώς αν στοχεύεις σε κάποια αμοιβή είναι… απίθανο να την λάβεις! Ακόμη έχε τον νου σου για περιστατικά κλοπής ή απάτης στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Αν έχεις κατά νου μια όμορφη περιπέτεια χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε το σύμπαν μπορεί να σου κάνει την… χάρη και να ζήσεις ότι ποθείς. Αν όμως προσανατολίζεσαι σε κάτι πιο σταθερό, το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα προάγει τις φιλοσοφικές αναζητήσεις και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα σου, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία να «μυηθείς» στο θεατρικό παιχνίδι ή μια ανάλογα «θεραπευτική» πρακτική. Ακόμη, μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να συμπαρασταθείς σε νεαρά άτομα, που χρειάζονται στήριξη, αν όμως πρόκειται για τα δικά σου παιδιά, τότε μάλλον θα κληθείς να λύσεις μια «εξίσωση» με πολλούς αγνώστους! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να προκαλέσει μια αναταραχή στην δουλειά σου, εξ αιτίας κάποιων πραγμάτων που ήταν κρυφά αλλά τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια κι έχουν να κάνουν με οικονομικά κυρίως θέματα.

Ερωτικά
Ο Ερμής στους Ιχθύς σου επιτρέπει να παίξεις με επιτυχία το «παιχνίδι των υποσχέσεων», κερδίζοντας τουλάχιστον τις εντυπώσεις. Αν τώρα κάποιος/α νομίζει ότι «καίγεσαι» πραγματικά, μάλλον χρειάζεται εντατικά μαθήματα… πολιτικής!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Γενικά

Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς με βάση τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου, αποφεύγοντας να «απλώσεις εκεί που δεν φτάνεις». Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα προδιαθέτει μεν σε λάθη και αβλεψίες αλλά σου δίνει κι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, που μπορείς να αξιοποιήσεις, ώστε να κρύψεις κάθε σου αδυναμία και να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις. Επιπλέον, σε ωθεί να βοηθήσεις κόσμο με τον τρόπο και τα μέσα που διαθέτεις, πρόσεξε όμως μήπως στα πλαίσια του εμψυχωτικού σου ρόλου, υποσχεθείς και πράγματα που δεν γίνονται, αφού κάποιοι/ες, μπορεί να τα «δέσουν κόμπο» κι ύστερα… άντε να τους/τις «ξεφορτωθείς!

Ερωτικά
Με τον Άρη στο «τιμόνι» των σχέσεων σου, μπορεί να βιώσεις έντονες καταστάσεις, από την καλή αλλά και από την… ανάποδη πλευρά! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για διαδοχικά περιστατικά που την μια σε «απογειώνουν» και την άλλη σε πικραίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Γενικά

Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα, αυξάνει την διάθεση σου να μάθεις καινούρια πράγματα κι αν μείνεις στην θεωρία, τότε όλα καλά. Όσον αφορά όμως σε πιο πρακτικά ζητήματα, το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσουν, είτε εξ αιτίας κάποιων δικών σου λαθών, είτε λόγω αστάθμητων παραγόντων που δεν μπορείς να ελέγξεις, Επιπλέον, υπάρχει κι ένα θέμα εμπιστοσύνης, αφού το ψέμα… πάει σύννεφο! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό μπορεί να προκαλέσει ζημιές και ατυχήματα στο σπίτι, ενώ η «στάσιμη» Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, ίσως σε φέρει σε αμηχανία εξ αιτίας της συμπεριφοράς ενός «δικού σου» ανθρώπου, που… ότι θυμάται χαίρεται!

Ερωτικά
Από την στιγμή που τα όσα συμβαίνουν δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, είναι μάλλον άτοπο να τρέφεις ελπίδες για ένα πρόσωπο που τελικά μπορεί και να μην σου ταιριάζει καθόλου, ίσως μάλιστα να κινείται με καθαρά ωφελιμιστικά κριτήρια, αποκρύπτοντας έντεχνα τον κυνισμό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης, που φαίνεται να δοκιμάζεται κι ίσως χρειαστεί να πάρεις άμεσα κάποια μέτρα για να προλάβεις ανεπιθύμητες εξελίξεις. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξει μια ρήξη για ιδεολογικά-θεωρητικά ζητήματα. Παράλληλα, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, αφού η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να κερδίσεις πολλά αν λειτουργήσεις με βάση την διαίσθησή σου ή εξ αιτίας ενός… σωτήριου λάθους!

Ερωτικά
Για την ώρα φαίνεται να σε απασχολούν περισσότερο τα προβλήματα ή οι… χαρές φίλων και γνωστών, παρά κάτι δικό σου και το μόνο που καλείσαι να προσέξεις είναι το να μην «παραγνωριστείς» με κάποια άτομα και δώσεις δικαιώματα για να σου ασκήσουν μια άστοχη κριτική.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο», ώστε να αντιδράσεις άμεσα και αποφασιστικά για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Επιπλέον, με τον Κρόνο να επηρεάζει τα επαγγελματικά σου είναι βέβαιο ότι θα κοπιάσεις πολύ περισσότερο, μπορεί ωστόσο να ξεκινήσεις κι ένα project με μακρόπνοες προοπτικές. Κατά τα άλλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να εμψυχώσεις είτε τον εαυτό σου, είτε ένα πρόσωπο που περνάει δύσκολα, αν όμως σου ζητηθεί μια καθαρά οικονομική συνδρομή, να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως σου παρουσιάζονται κι ίσως τελικά να πρόκειται για μια «πονηριά»!

Ερωτικά
Για την ώρα δεν έχεις να… φοβηθείς απολύτως τίποτα, αντίθετα είναι πιθανό να βιώσεις κάποιες στιγμές ιδιαίτερης ευτυχίας, που όσο «ονειρική» κι αν είναι δεν παύει να έχει χειροπιαστά αποτελέσματα στην ψυχολογία σου, ανοίγοντας τον δρόμο στα ακόμη καλύτερα που έρχονται!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0