ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Κριός

Ο μήνας ξεκινά με τη σύνοδο της Σελήνης και του Δία στο Ζυγό, μια πολύ ωραία όψη που θα σου φέρει ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες στο μέλλον. Το απόγευμα τα πράγματα θα αποκτήσουν ένα βαθμό δυσκολίας καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει ένα ταυ τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Πρόσεξε καθώς η έντονη παρόρμηση σου και η ανάγκη σου να εξουσιάσεις τους άλλους θα γίνει η αφορμή για να δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα σε σχέσεις προσωπικού και επαγγελματικού επιπέδου.

Ταύρος

Η ημέρα θα είναι ζόρικη σήμερα καθώς θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις που δεν σου αρέσουν καθόλου αλλά δεν θα μπορέσεις να τις αποφύγεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία, θα σου χαρίσει εύνοια και θα σε βοηθήσει κατά ένα μαγικό τρόπο με τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να τις τελειώσεις μέχρι το απόγευμα καθώς, αργότερα, το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει αναστάτωση. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου καθώς η νευρικότητα σου θα γίνει η αιτία να πληγούν σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και τον ευρύτερο περίγυρο σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και στην οδήγηση καθώς θα είσαι βιαστικός/η.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο της Σελήνης με το Δία στο Ζυγό και θα το ρίξεις έξω κυριολεκτικά καθώς δεν πρόκειται να μείνεις ούτε λεπτό σπίτι! Το απόγευμα τα πράγματα θα δυσκολέψουν καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει ένα ταυ τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που υποδηλώνει λάθος χειρισμούς σε οικονομικά θέματα με αποτέλεσμα διαφυγόντα κέρδη αλλά και μεγάλα έξοδα. Άφησε αποφάσεις, διεκδικήσεις και οικονομικούς διακανονισμούς για άλλη ημέρα και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

Καρκίνος

Τα οικογενειακά σου θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος της με το Δία θα σου προσφέρει μια χείρα βοηθείας στην επίλυση τους. Ανάλαβε δράση από το πρωί καθώς το απόγευμα το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει. Το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από το ζώδιο σου και τον  Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου προκαλέσει απολυταρχικές τάσεις με αποτέλεσμα να δεχτείς τη δυσφορία των οικείων σου. Ανάλογα θέματα μπορεί να έχεις και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να εκτεθείς. Σκέψου τις συνέπειες κάθε κουβέντας που θα πεις πριν την πεις καθώς η παρόρμηση σου μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Λέων

Η επικοινωνιακή σου διάθεση καλά κρατεί και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό και μάλιστα σε σύνοδο με το Δία ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις. Εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό της ημέρας για να συναντήσεις και να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Το απόγευμα το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν είναι ευνοϊκό για στενές επαφές. Κάποιες εργασιακές εκκρεμότητες θα σου προκαλέσουν εκνευρισμό και ταυτόχρονα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν θα έχουν όλοι αγνές προθέσεις απέναντι σου. Καλύτερα να μην μοιραστείς τα σχέδια σου και προτίμησε να τα κρατήσεις για εσένα.

Παρθένος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με οικονομικές ανησυχίες καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία μπορεί να σου φέρει ένα bonus που θα σε χαροποιήσει πολύ. Το απόγευμα το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και ιδιαίτερα αν βρεθεί κάποιος/α να σε αμφισβητήσει. Ένα οικονομικό θέμα μπορεί να γίνει η αφορμή για να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο για αυτό καλύτερα να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα.

Ζυγός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο Σελήνης – Δία και μάλιστα στο ζώδιο σου και το πρώτο μισό της ημέρας θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να επιδιώξεις οτιδήποτε θελήσεις. Το απόγευμα το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην οικογενειακή εστία αλλά και σε επαγγελματικά θέματα.  Προσπάθησε να κατευνάσεις την ανάγκη σου να ελέγξεις τους άλλους καθώς θα γίνεις απόλυτος/η και άδικος/η μαζί τους με αποτέλεσμα και οι άλλοι να αντιδράσουν και εσύ να εκτεθείς.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σου χαρίσει την πεποίθηση πως έχεις ένα φύλακα – Άγγελο σήμερα και αυτό θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ασφάλειας. Το απόγευμα το ταυ τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει απολυταρχικές τάσεις με αποτέλεσμα να γίνεις σκληρός/η με τον περίγυρο σου. Προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις αν δεν θέλεις να ψάχνεις δικαιολογίες αύριο. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά την οδήγηση καθώς η νευρικότητα σου δεν θα σε βοηθήσει.

Τοξότης

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί εξ ολοκλήρου στους φίλους σου και στα θέματα που τους απασχολούν καθώς η Σελήνη από το  Ζυγό σε σύνοδο με το Δία θα σου χαρίσει μεγάλη και ανιδιοτελή καρδιά! Όσο η ημέρα περνάει θα πρέπει να γίνεσαι προσεκτικός/η καθώς το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια τα απωθημένα σου. Είναι πιθανό να θυμηθείς και θέματα του παρελθόντος που είχαν συμβεί ανάμεσα σε εσένα και κάποιο/α φίλο/η σου αλλά δεν κατάφερες να ξεχάσεις. Καλύτερα να αφήσεις το παρελθόν στη θέση του καθώς, αν αναμοχλεύεις γεγονότα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κλονιστούν φιλικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από το Ζυγό και μάλιστα σε σύνοδο με το Δία θα σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και γενικότερες εξελίξεις που είναι αδύνατο να αγνοήσεις! Επιδίωξε σημαντικές συμφωνίες και δουλειές το πρωί καθώς το απόγευμα το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου θα δυσκολέψει τις καταστάσεις. Απόφυγε να μεταφέρεις επαγγελματικά θέματα στο σπίτι και το αντίθετο και φρόντισε να μη δώσεις αφορμές με τη συμπεριφορά σου. Σήμερα είναι πιθανό να συμβεί κάτι που δεν έχεις υπολογίσει κυρίως στη δουλειά και η αντίδραση σου θα σε εκθέσει γι αυτό μην αφήσεις την παρόρμηση σου να χαλάσει την εικόνα που με τόσο κόπο έχτισες.

Υδροχόος

Σήμερα θα ψάξεις ευκαιρίες για να αποκτήσεις νέες γνώσεις σχετικές με κάποιο θέμα που σε ενδιαφέρει καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει πληροφορίες. Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει ένα ταυ τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και θα σε κάνει να φτάσεις μέχρι τα άκρα προκειμένου να υπερασπιστείς τις απόψεις σου. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος για θέματα που δεν χρειάζεται και μπορεί να γίνει η αιτία που θα υποστούν ρήγμα κάποιες σχέσεις σημαντικές για εσένα.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή απωθημένα του παρελθόντος. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα ευνοήσει επιχειρηματικές δραστηριότητες και κληρονομικά θέματα για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο επιδίωξε να το τακτοποιήσεις σήμερα κιόλας. Το απόγευμα το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Καρκίνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και θα φέρει προβλήματα στις σχέσεις με τους φίλους και τον/την σύντροφό σου. Είναι πιθανό να μην καταφέρεις να συγκρατηθείς γι αυτό, αν θέλεις να μην βρεθείς με φιλικές και συναισθηματικές απώλειες, προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0