ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στους Διδύμους και να σε βοηθά να επικοινωνήσεις με ευκολία τις απόψεις σου, τις ιδέες σου και τις ανάγκες σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση σε συνδυασμό με τη γοητεία σου θα είναι ακαταμάχητες. Είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει μανία να ψωνίσεις και να αγοράσεις πράγματα που θα σε κάνουν να αισθανθείς ανανεωμένος/η αλλά πρόσεξε καθώς μπορεί να το παρακάνεις!

Ταύρος

Τα οικονομικά σου θέματα θα τραβήξουν την προσοχή σου και σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σε παρακινήσει να τακτοποιήσεις οτιδήποτε έχει σχέση με το πορτοφόλι σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα ευνοήσει την εξοικονόμηση χρημάτων με έμμεσο ή άμεσο τρόπο. Είναι πιθανό να κάνεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή απλά να ξεκινήσεις αποταμίευση. Το πιο πιθανό είναι να καταφέρεις οποιαδήποτε ενέργεια κάνεις προς όφελος των οικονομικών σου.

Δίδυμοι

Σήμερα θα τραβήξεις τα βλέμματα όλων πάνω σου και δικαίως καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Είναι μια καλή ημέρα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τα χαρίσματα σου, τις γνώσεις σου και τη γοητεία σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια προς το πρόσωπο σου για να κάνεις νέες  γνωριμίες, νέες συμφωνίες και να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Οτιδήποτε και να επιδιώξεις σήμερα σίγουρα θα έχεις μεγάλες πιθανότητες να το επιτύχεις για αυτό μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του.

Καρκίνος

Σήμερα θα προτιμήσεις την ησυχία σου και για αυτό θα απέχεις συνειδητά από τον έξω κόσμο καθώς θέλεις να χαλαρώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου είτε αυτές είναι υλικές, είτε πνευματικές, είτε σωματικές. Βέβαια σε περίπτωση που έχεις κρυμμένα μυστικά ιδιαιτέρως ερωτικά θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η καθώς μπορεί να διαρρεύσουν!

Λέων

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση για δημόσιες σχέσεις και συναντήσεις με φίλους σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει νε κερδίσεις τις εντυπώσεις και να γίνεις αρεστός/η στον περίγυρο σου. Αν υπάρχει μια φιλική σχέση που το προηγούμενο διάστημα πέρασε δύσκολα σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να λύσεις τις διαφορές και να γεφυρώσεις τις αποστάσεις!

Παρθένος

Η προσοχή σου συνεχίζει να είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σου θέματα αλλά και στις προσωπικές σου ανάγκες. Αιτία αυτών είναι η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους αλλά και σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Το δίλλημα επαγγελματικές φιλοδοξίες έναντι προσωπικών αναγκών θα είναι ιδιαίτερα έντονο και εσύ δεν θα ξέρεις σε ποιες πρέπει να δώσεις προτεραιότητα. Μη ζορίζεις τον εαυτό σου και προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή. Αν βέβαια δεν θέλεις να εκτεθείς θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητας έστω στις βασικές σου επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ζυγός

Η καλή σου διάθεση θα συνεχίσει να φέρνει κοντά σου ανθρώπους οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να κρύψουν το θαυμασμό τους προς το πρόσωπο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να συναντήσεις κόσμο, να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα, να βγεις έξω και να φλερτάρεις! Σήμερα είναι πολύ πιθανό να κανονίσεις και μια απόδραση σε κάποιο εξοχικό φίλου, γείτονα ή κουμπάρου καθώς έχεις μεγάλη ανάγκη τις διακοπές!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα σου συναισθήματα με αποτέλεσμα να είσαι λίγο μελαγχολικός/η σήμερα. Η σύνοδος που σχηματίζει με την  Αφροδίτη είναι ευνοϊκή για οικονομικά θέματα ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τρίτους όπως είναι οι τράπεζες και το δημόσιο. Πέρα από αυτό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις βαθύτερες σου ανάγκες είτε είναι συναισθηματικές είτε υλικές και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να τις καλύψεις!

Τοξότης

Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα περάσουν σε άλλο επίπεδο σήμερα πιο ευνοϊκό! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για προωθήσεις θέματα σχέσεων. Συγκεκριμένα είναι η ευκαιρία να κάνεις νέες συνεργασίες, να συνάψεις νέες συμφωνίες, να εξελίξεις τις ήδη υπάρχουσες ή να μπεις σε μια νέα σχέση με προοπτικές εξέλιξης! Οι ανθρώπινες σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο και θα σου δώσουν την ευκαιρία να βγεις κερδισμένος/η μέσα από αυτές.

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα κοκτέιλ σου ούτε και σήμερα αλλά θα πρέπει να φανείς συνεπής μαζί τους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα κάνει πιο εύκολη την κατάσταση καθώς θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να χαλαρώσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τελειώσεις με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου αλλιώς θα πρέπει να βρεις μια πειστική δικαιολογία.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε ευνοεί απροκάλυπτα! Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα θα το κάνεις με κέφι, όρεξη και μπρίο και θα αποφύγεις όσο μπορείς δουλειές και υποχρεώσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σου υπενθυμίσει τις ανάγκες σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να περάσεις καλά. Οι βόλτες με φίλους σου, η ενασχόληση με τα χόμπι σου αλλά και το φλερτ είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια της ημέρας.

Ιχθύς

Σήμερα θα γίνεις πιο παρατηρητικός/η από αυτό που είσαι συνήθως καθώς θα νιώσεις μια επιθυμία να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι σου ή κάτι άλλο που δεν σου αρέσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αλλαγές. Οι αγορές για το σπίτι θα είναι απαραίτητες σήμερα καθώς μόνο αν φροντίσεις το χώρο που ζεις θα καταφέρεις να νιώσεις καλά. Αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν εντάσεις με την οικογένεια σου είναι μια καλή ημέρα για να τις εξομαλύνεις και να έρθετε ξανά κοντά.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0