ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Κριός

Η διάθεση σου θα είναι υποτονική γιατί σήμερα θα φέρεις στο μυαλό σου γεγονότα που σχετίζονται με προσωπικά θέματα αλλά και με οικονομικές ανησυχίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και δεν είναι βοηθητική για την αισιοδοξία σου.

Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να βρεις τον τρόπο να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου και τα θέματα που σε απασχολούν ώστε να τα ξεπεράσεις.

Ταύρος

Σήμερα δε θέλεις να χαλάσεις χατίρι ούτε στους συνεργάτες σου αλλά ούτε και στο/στη σύντροφό σου καθώς οι φασαρίες και οι γκρίνιες δε σου ταιριάζουν. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και τονίζει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά των προσωπικών και επαγγελματικών σου σχέσεων.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα σου χαρίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να γίνεσαι αμέσως κατανοητός/η σε οτιδήποτε θελήσεις να πεις. Επιδίωξε να συζητήσεις θέματα συνεργασιών σου και να επικοινωνήσεις τα θέλω σου και τις απόψεις σου.

Δίδυμοι

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι αρκετές όμως δε χρειάζεται να αγχώνεσαι καθώς είσαι από αυτούς που αν βάλουν κάτι στόχο τα καταφέρνουν μια χαρά! Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα αποθέματα ενέργειας που έχεις.

Οι δουλειές δεν σε τρομάζουν και θα το αποδείξεις καθώς θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας όλα αυτά που έχει το ημερήσιο σου πρόγραμμα!

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και εξακολουθεί να σου χαρίζει ενέργεια και να σε κάνει ευδιάθετο/η. Μην αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς να κάνεις τίποτα καθώς αν μείνεις άπραγος/η θα εκνευριστείς! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς το απόγευμα, είναι πολύ υποστηρικτικό και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις και το θαυμασμό των φίλων και του/της συντρόφου σου καθώς με οτιδήποτε και να ασχοληθείς θα το κάνεις πολύ καλά.

Λέων

Τα θέματα που σε απασχολούν και σχετίζονται με το σπίτι σου και την οικογένεια σου θα δώσουν δυναμικό παρόν και σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δίνει αφορμές για να εκνευριστείς! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου ώστε να μπορέσεις να διαχειριστείς πιο εύκολα τις καταστάσεις που έχουν προκύψει. Μην είσαι απόλυτος/η με τη γνώμη σου και μη βιαστείς να κρίνεις καθώς το νόμισμα πάντα έχει δύο όψεις.

Παρθένος

Σήμερα βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή φόρμα που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να διευρύνεις τον περίγυρό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα ενισχύσει την όρεξη και την αυτοπεποίθηση σου! Αν βρεθείς με συγγενικά σου πρόσωπα, γνωστούς και γείτονες προσπάθησε να μην κάνεις επίδειξη γνώσεων γιατί εσύ θα το κάνεις άθελά σου αλλά εκείνοι μπορεί να το παρεξηγήσουν!

Ζυγός

Σήμερα θα προσπαθήσεις για άλλη μια φορά να βάλεις σε τάξη κάποιες οικονομικές εκκρεμότητές σου προκειμένου να σταματήσεις να νιώθεις άγχος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς την ανασφάλεια και την αγωνία σου σχετικά με τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να βρεις και έναν τρόπο να διεκδικήσεις μια αύξηση γι αυτό επιδίωξε να έρθεις σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να προκαλεί συναισθηματικές εναλλαγές από τη μία στιγμή στην άλλη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και ζωντάνια. Είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς με κάποιο συνεργάτη ή και τον/την σύντροφό σου καθώς δεν θα δεχτείς για κανένα λόγο τη γνώμη των άλλων αν δεν συμφωνεί με τη δική σου. Θα πρέπει να συγκρατηθείς και να βρεις άλλο τρόπο να δείξεις την ενέργεια που κρύβεις μέσα σου!

Τοξότης

Σήμερα βρίσκεσαι ένα βήμα πριν πέσεις σε λήθαργο καθώς δύσκολα θα βρεις ενδιαφέρον και κίνητρο ώστε να γίνεις πιο δραστήριος/α! Μην ανησυχείς καλέ μου Τοξότη δεν έπαθες τίποτα, αυτό είναι προσωρινό καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό αναμοχλεύει τους φόβους σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά τον εαυτό σου και να μπεις ξανά στη δράση! Αφορμή γι αυτό μπορεί να σταθεί η οικογένεια σου καθώς θα χρειαστεί τη συμβολή σου σε κάποιο θέμα και θα σε δραστηριοποιήσει!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να βρεθείς με φίλους σου, να ασχοληθείς με συλλογικές εργασίες ή να κάνεις ένα βήμα και να έρθεις πιο κοντά στους συναδέλφους σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον  Ήλιο από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις όπου και να βρεθείς σήμερα. Ξέρεις ακριβώς τι να πεις και με ποιον τρόπο, προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις γι αυτό εκμεταλλεύσου το για να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Υδροχόος

Η ανάγκη σου να κερδίσεις την αναγνώριση στη δουλειά σου θα σε κάνει να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με εκείνη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να εστιάζει στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα σε κάνει να καταλάβεις πως η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι το σημαντικότερο όπλο σου. Είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια επαγγελματική συμφωνία με πολύ καλό οικονομικό αντάλλαγμα γι αυτό βάλε τα δυνατά σου.

Ιχθύς

Σήμερα η εξωστρεφής διάθεση σου δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα καθώς θέλεις να χαλαρώσεις μέσα από συζητήσεις με ανθρώπους που απαρτίζουν τον περίγυρο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα  νωρίς το απόγευμα θα σε βοηθήσει να «ταξιδέψεις» όπου θέλεις με την αφορμή μιας συζήτησης ή με το διάβασμα ενός βιβλίου. Από την άλλη μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα αφηρημένο/η λόγω των σκέψεων σου γι αυτό θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που οδηγείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0