ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Αν μπορείς κοίταξε τον φόβο κατάματα, τότε ο φόβος θα σηκωθεί και θα φύγει.

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2015.
Κριός

Τα θέματα που έχουν προκύψει στο σπίτι σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και αν δεν πεις αυτά που θέλεις, δεν πρόκειται να ησυχάσεις. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και αμέσως η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ασχολήσου με τους φίλους σου, το/τη σύντροφό σου και τα χόμπι σου, προκειμένου να νιώσεις ξανά χαρούμενος/η. Η ημέρα ευνοεί τη διασκέδαση, αλλά πρόσεξε μην περάσεις στο άλλο άκρο και το παρακάνεις!

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:

Η σχέση με το ταίρι σου θα επανέλθει στους ρυθμούς της από το μεσημέρι και μετά, οπότε μην ανησυχείς και μη ζορίζεις καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία θα δώσει χρώμα στην ημέρα, αλλά και στη διάθεσή σου!

Ταύρος

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε συντροφεύει και σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και δείχνει πως θα έχεις μια ημέρα με επαφές και συναντήσεις. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και την προσοχή σου θα τραβήξει ένα θέμα που έχει προκύψει εντός οικίας και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε ρήξη γι’ αυτό. Προσπάθησε να σκεφτείς ρεαλιστικά και να μη βρεις ευκαιρία να ξεσπάσεις και δικά σου απωθημένα, γιατί η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:

Η συμπεριφορά σου και η εσωστρεφής σου διάθεση μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σου, αλλά προσπάθησε να μην το επιτρέψεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος και θα αισθανθείς περίεργα.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τρέξιμο, καθώς θέλεις να προλάβεις να διευθετήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορείς κυρίως οικονομικού χαρακτήρα, καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου δε θα σε αφήσει να ηρεμήσεις. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα δώσει το έναυσμα για ένα διάλειμμα. Επικοινώνησε με γνωστούς, συγγενείς, ακόμα και αγαπημένους γείτονες, ώστε να πιείτε ένα καφέ, να πείτε τα νέα σας και να βοηθήσεις το μυαλό σου να ξεφύγει από τις υποχρεώσεις.

Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:

Πάρε το ταίρι σου και κάντε μια επίσκεψη σε αγαπημένα σας πρόσωπα, που εδώ και καιρό θα θέλατε να δείτε, αλλά μέχρι τώρα το αναβάλλετε. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μέσα από το περιβάλλον σου θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα!

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και καλό θα ήταν να αποφύγεις οτιδήποτε ξέρεις πως μπορεί να φέρει μπερδέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα, με σκοπό να τα διευθετήσεις και να τα βάλεις σε μια τάξη. Προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, γιατί μπορεί να προκληθούν αποτελέσματα που δύσκολα θα καταφέρεις να αλλάξεις, όταν το μετανιώσεις.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:

Ενώ το πρωί η σχέση με το ταίρι σου θα βρίσκεται στις προτεραιότητές σου, μετά το μεσημέρι, οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν και θα αφήσεις το ταίρι σου σε δεύτερη μοίρα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην υποβαθμίζεις τον εαυτό σου, γιατί θα το περάσεις και σε μια νέα γνωριμία.

Λέων

Σήμερα θα είσαι διστακτικός/ή με όλους και όλα, καθώς θα προτιμήσεις να μην κάνεις «φασαρία» και να βρίσκεσαι πίσω από τα φώτα. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις, οι οποίες θα φέρουν προβλήματα στις προσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις μεταβολές της διάθεσής σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και στο τέλος να βρεθείς εκτεθειμένος/η απέναντι στους συνεργάτες και το/τη σύντροφό σου.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:

Προσπάθησε να κάνεις μια ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σου και να αναφερθείς στα προβληματάκια που υπάρχουν, αλλιώς μην περιμένεις να λυθούν μόνα τους. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον αλλά προσωρινά, μετά θα αλλάξεις γνώμη.

Παρθένος

Αν σήμερα έχεις κατά νου συλλογικές εργασίες και επαφές με φίλους σου προτίμησε να τις διεκπεραιώσεις μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα ευνοεί τις κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η ώστε να έχεις την ησυχία σου. Λόγω του ότι θα γίνεις αρκετά εσωστρεφής από τη μια στιγμή στην άλλη είναι πιθανό να ανησυχήσεις τους φίλους σου για αυτό φρόντισε να εξηγήσεις ότι απλά κάνεις ένα διάλλειμα και θα επανέλθεις!

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:

Μέσα σε όλες τις υποχρεώσεις, τις συναντήσεις και τα ραντεβού που θα έχεις σήμερα βρες χρόνο να συναντήσεις και το ταίρι σου πριν εξαντληθείς και θελήσεις να απομονωθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που όμως δε θα καταφέρει να σε «ενεργοποιήσει»!

Ζυγός

Η ημέρα θα είναι απαιτητική καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και σου δημιουργεί την ανάγκη για κοινωνική αποδοχή καθώς είναι το πιο σημαντικό μέλημα για εσένα σήμερα. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει τον Λέοντα και θα σε ξεσηκώσει μέσω των φίλων σου που θα απαιτήσουν να σε δουν. ‘Άφησε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα πρέπει στην άκρη και κάνε ένα διάλλειμα μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους καθώς ακόμα και αυτό είναι απαραίτητο!

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:

Από το απόγευμα και έπειτα η διάθεσή σου θα γίνει πιο ανάλαφρη για αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς και να κάνεις μια βόλτα με φίλους και το ταίρι σου φυσικά! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από κοινούς φίλους.

Σκορπιός

Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Καρκίνο προκειμένου να κάνεις κοινωνικές επαφές και δημόσιες σχέσεις που θα σε βοηθήσουν σε αυτά που έχεις κατά νου. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα προκύψουν επαγγελματικά θέματα που θα σου εγείρουν ανησυχίες και ανασφάλειες. Απόφυγε βιαστικές κινήσεις και σκέψου καλά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου γιατί θα είναι πολύ σημαντικές για την μετέπειτα εξέλιξη.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:

Δώσε στη σχέση σου το χρόνο που χρειάζεται γιατί από το μεσημέρι και έπειτα μπορεί να προκύψουν επαγγελματικά θέματα που θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Τοξότης

Η ημέρα μπορεί να μην ξεκινήσει με όρεξη και ενέργεια, αλλά όσο περνούν οι ώρες θα αρχίσεις να βρίσκεις τη ζωντάνια σου. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σου δώσει κίνητρα για να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση. Προτάσεις για καφέ, φαγητό και γενικότερα για έξοδο, θα σε βάλουν στη διαδικασία να σηκωθείς, να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να βγεις έξω να περάσεις καλά. Μην αρνηθείς καμία κοινωνική επαφή σήμερα, καθώς η ημέρα τις ευνοεί.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:

Επίλεξε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις το ταίρι σου και να βγείτε μια βόλτα! Η διάθεσή σου θα ανέβει αμέσως! Αν είσαι ελεύθερος/η, εκμεταλλεύσου τις προτάσεις για έξοδο, καθώς θα σε βοηθήσουν να κάνεις νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου, καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου σε κάνει εξαιρετικά ευαίσθητο/η στη γνώμη των άλλων. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα συνειδητοποιήσεις πως η ανησυχία σου για τη γνώμη των άλλων σε κούρασε. Είναι πολύ πιθανό να φέρεις στο μυαλό σου παλαιότερες καταστάσεις και απωθημένα, προκειμένου να δικαιολογήσεις τον εκνευρισμό που θα σε πιάσει με όλους. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, ώστε να κατευνάσεις και τη συναισθηματική σου ένταση.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα μπορεί να νιώσεις πως το ταίρι σου, σου δημιουργεί προβλήματα, αλλά μάλλον του τα έχεις μαζεμένα και αυτός είναι ο βαθύτερος λόγος της δυσφορίας σου! Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία θα φέρει στο μυαλό σου δύσκολες παρελθοντικές καταστάσεις.

Υδροχόος

Οι εργασιακές και προσωπικές σου υποχρεώσεις συνεχίζουν να παίζουν με το χρόνο και πιθανό και τα νεύρα σου αλλά σήμερα θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας και να ηρεμήσεις. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα συνειδητοποιήσεις πως αυτές τις ημέρες, εξαιτίας του απαιτητικού προγράμματος σου, άφησες σε δεύτερη μοίρα τους συνεργάτες αλλά και τον/την σύντροφο σου. Αξιοποίησε λοιπόν τον ελεύθερο χρόνο σου για να τους δεις και να συζητήσεις μαζί τους αυτά που σε απασχολούν.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:

Σήμερα θα ζητήσεις την επιβεβαίωση από το ταίρι σου για τις αποφάσεις σου αλλά αυτό μπορεί να προκαλέσει θέματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, να θυμάσαι πως τις αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή τις παίρνεις μόνο εσύ.

Ιχθύς

Εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες της ημέρας για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και συνεχίζει να σε ευνοεί. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σου φέρει υποχρεώσεις που δε θα γίνει να αναβάλεις. Αν δεν γκρινιάζεις και ασχοληθείς μαζί τους έγκαιρα ούτε που θα καταλάβεις πότε θα τις τελειώσεις, γι’ αυτό να θυμάσαι πως το μόνο που χρειάζεται είναι να μην σπαταλήσεις το χρόνο σου.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:

Προτίμησε να βρεθείς με το ταίρι σου και να πιείτε έναν πρωινό καφέ καθώς μετά ενδέχεται να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία μπορεί να σε παρασύρει και ύστερα να τρέχεις για να προλάβεις τις δουλειές σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0