ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και σε παρακινεί να ασχοληθείς με επιμορφωτικά θέματα, πτυχία, σεμινάρια και οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα ενισχύσει την αντίληψη σου και αυτό θα γίνει αντιληπτό και στους γύρω σου. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις και νέα από ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό ή κάποια εξέλιξη σε κάποιο νομικό σου θέμα.

Ταύρος

Τη σκέψη σου θα μονοπωλήσουν οικονομικά και αισθηματικά θέματα καθώς η  Σελήνη βρίσκεται στον  Τοξότη και θα γίνεις αρκετά κτητικός/η και με υλικά αγαθά αλλά και με ανθρώπους! Το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποδεχτείς πως το υπερβολικό ενδιαφέρον πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει δυσφορία. Έκτακτα έσοδα ευνοούνται σήμερα καθώς οι εξελίξεις σε οικονομικά θέματα θα είναι θετικές!

Δίδυμοι

Σήμερα θα έρθει στην επιφάνεια η συναισθηματική πλευρά των προσωπικών και επαγγελματικών σου σχέσεων και θα γίνεις αρκετά ευάλωτος/η απέναντι τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει ξαφνικές συνεργασίες ή ξαφνικές ευκαιρίες για μια νέα επαγγελματική ή προσωπική εκκίνηση. Να θυμάσαι πως όσο πιο εύκολα δεχτείς τυχόν αλλαγές στις συνεργασίες σου τόσο πιο κερδισμένος/η θα βγεις.

Καρκίνος

Η καθημερινότητα με τις υποχρεώσεις της έχει αρχίσει και γίνεται κουραστική για εσένα με αποτέλεσμα να ψάχνεις αφορμή να πεις και μια κουβέντα παραπάνω. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει υπερβολικό/η με τις αντιδράσεις σου ιδιαίτερα αν νιώσεις πως οι άλλοι θα υποτιμήσουν το φόρτο εργασίας σου. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να έχεις μια αλλαγή στα εργασιακά και επαγγελματικά σου θέματα που θα δεις πως θα σου βγει σε καλό.

Λέων

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τη χαλαρή σου διάθεση να επικρατεί καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και να ευνοεί τη ψυχολογία σου! Το τρίγωνο που σχηματίζεται με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που να ακονίζει και το πνεύμα όπως είναι το σκάκι! Σήμερα η ημέρα ευνοεί οτιδήποτε νέο που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα διαφορετικά όλα θα σου φταίνε καθώς δεν θα έχεις τρόπο να διοχετεύσεις την ενέργεια σου.

Παρθένος

Σήμερα η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικογενειακά θέματα  καθώς όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη σε προτρέπει να ασχοληθείς και να λύσεις θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει να πάρεις ξαφνικές αποφάσεις όπως μια μετακόμιση ή μια δραστική αλλαγή εντός του σπιτιού σου. Προσπάθησε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να πεις οτιδήποτε αποφασίσεις καθώς θα έχει ιδιαίτερη σημασία για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και εντάσεις!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ευνοεί κοινωνικές συναντήσεις, νέες πληροφορίες αλλά και ανταλλαγή απόψεων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να επικοινωνήσεις τις πρωτοποριακές ιδέες που έχεις κατά νου με ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρο σου. Είναι πιθανό βέβαια οι ιδέες σου να μην τύχουν αποδοχής καθώς ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και θα πρέπει να δώσεις στους συνομιλητές σου το δικαίωμα να έχουν την άποψη τους.

Σκορπιός

Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις εξακολουθούν να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα σου καθώς αν δεν τις τακτοποιήσεις η ανασφάλεια σου θα χτυπήσει κόκκινο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ουρανό μπορεί να σου φέρει στο μυαλό ένα καλό τρόπο για να ζητήσεις αύξηση. Επίσης είναι πολύ πιθανό να βρεις μια άλλη ιδέα που θα αυξήσει το εισόδημα σου και μέχρι τώρα δεν έχεις σκεφτεί. Αν εστιάσεις στο θέμα που σε απασχολεί σίγουρα θα βρεις λύση καθώς ο επιμένων νικά!

Τοξότης

Η διάθεση σου θα μεταβάλλεται από τη μια στιγμή στην άλλη με γρήγορους ρυθμούς καθώς η σκέψη σου τρέχει σε οικονομικά επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα ταυτόχρονα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να εντείνει ακόμα περισσότερο τις κυκλοθυμικές σου τάσεις. Από την άλλη θα σε κάνει και αρκετά συζητήσιμο/η με αποτέλεσμα να καταφέρεις να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Αιγόκερως

Όσες δουλειές και να έχει το πρόγραμμα σήμερα θα βρεις τις κατάλληλες δικαιολογίες προκειμένου να τις αποφύγεις γιατί δεν θα έχεις καμία όρεξη να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αιτία για αυτό είναι η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη και σχηματίζει τρίγωνο  με τον Ουρανό από τον Κριό που θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς μόνο με αυτά που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Το πιο πιθανό είναι το ενδιαφέρον σου να στραφεί σε θέματα σπιτιού για αυτό και οτιδήποτε άλλο θα σου περάσει απαρατήρητο.

Υδροχόος

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες θα γίνουν πόλος έλξης για τους ανθρώπους που θα βρεθούν στο πλάι σου σήμερα και εσύ δεν θα χάσεις ευκαιρία να τις αναπτύξεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει την αντίληψη σου και την οξύνοια του μυαλού σου! Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις την κατάλληλη λύση για κάθε θέμα που απασχολεί εσένα, τους φίλους ή τους συναδέλφους σου!

Ιχθύς

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε πυρετό επαγγελματικών θεμάτων καθώς έχεις στο νου σου κάποιες αλλαγές προκειμένου να βελτιώσεις την εικόνα σου στη δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ουρανό από τον Κριό, θα φέρει νέες ιδέες στο μυαλό σου. Συζήτησε τις με τα κατάλληλα πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να πάρουν σάρκα και οστά. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η ανυπομονησία σου καθώς κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους και δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0