ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2017

Κριός

Σήμερα θα ξαναβρείς τη διάθεση σου καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Η ημέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου και τον/την σύντροφό σου, αρκεί να αφήσεις τον εγωισμό σου στο σπίτι. Σήμερα μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα.

Ταύρος

Σήμερα η φασαρία και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε κουράσουν και θα σου δημιουργήσουν άγχος γι αυτό και θα αναζητήσεις την ησυχία σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους είναι μια καλή ευκαιρία για να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου. Σε αυτό θα βοηθήσει και μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα έχει θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου και θα νιώσεις καλά!

Δίδυμοι

Η κοινωνική σου ζωή θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Κριό θα σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να βγεις έξω, να συναντήσεις φίλους σου και να ασχοληθείς με τη συμμετοχή σου σε μια ομάδα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που μόλις έχει μπει στο ζώδιο σου, θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα μπορέσεις να τραβήξεις επάνω σου τα βλέμματα πολύ εύκολα! Εκμεταλλεύσου την επιρροή που θα έχεις στους άλλους για να αποκτήσεις συμμάχους που θα σε βοηθήσουν σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα.

Καρκίνος

Σήμερα θα δώσεις μεγάλη σημασία στο φαίνεσθαι και αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο θα είναι η φήμη σου, κυρίως η επαγγελματική. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και τα επαγγελματικά σου θέματα θα έρθουν σε προτεραιότητα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις μέσα από τη δουλειά σου. Σήμερα με επιμονή και  πίστη στις δυνάμεις σου μπορείς να καταφέρεις να αποκτήσεις την κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση που επιθυμείς.

Λέων

Η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Κριό και θα φέρει νέα και συναντήσεις με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και κουμπάρους! Η επικοινωνιακή σου διάθεση δεν θα σε αφήσει να μείνεις μέσα καθώς όλο και κάποια επίσκεψη ή βόλτα θα κανονίσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που μόλις έχει μπει στους Διδύμου,ς θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και αυτό θα γίνει εμφανές και με την αλλαγή της διάθεσης σου. Σήμερα μπορεί να έχεις νέα από ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό και δεν ακούς τόσο συχνά όσο θα ήθελες.

Παρθένος

Σήμερα η αλήθεια είναι πως δεν θα έχεις τα κέφια σου καθώς θα ξεκινήσεις να δίνεις σημασία σε μικρές λεπτομέρειες, που αφ’ ενός θα σου χαλάσουν τη διάθεση και αφ’ ετέρου θα γίνουν η αφορμή για να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πράγματα του παρελθόντος. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, θα σε κάνει να εστιάσεις στη δουλειά σου καθώς θα φέρει ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα. Μην ασχολείσαι με σενάρια και υποθετικές σκέψεις καθώς όσο εσύ το κάνεις μπορεί να αφήσεις ευκαιρίες να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Ζυγός

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τους συνεργάτες ή το/τη σύντροφό σου και εσύ θα στρέψεις την προσοχή σου εκεί. Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο του Κριού και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που μόλις έχει μπει στους Διδύμους, θα ενισχύσει την πίστη στον εαυτό σου. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά ισχυρογνώμων και τελικά να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου. Προώθησε σημαντικά ραντεβού σήμερα καθώς είναι μια καλή ημέρα που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τις ικανότητες και την προσωπικότητα σου.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να οργανώσεις το χρόνο σου ώστε να προλάβεις τις εργασιακές αλλά και προσωπικές σου υποχρεώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους, είναι μια καλή ευκαιρία για να αποδείξεις τις ικανότητες σου στο εργασιακό σου περιβάλλον. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου οπουδήποτε και να βρεθείς και να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Τοξότης

Σήμερα οι πλανήτες δουλεύουν για εσένα και αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσεις από το πρωί που η Σελήνη θα περάσει στο πύρινο ζώδιο του Κριού. Η διάθεση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα δώσεις σημασία μόνο σε δραστηριότητες και ανθρώπους που σε ευχαριστούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα τονώσει το εγώ σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην το παρακάνεις! Η κοινωνική σου διάθεση θα τραβήξει τους άλλους κοντά σου σαν μαγνήτης και θα σε βοηθήσει να περάσεις μια ευχάριστη ημέρα.

Αιγόκερως

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα διεκδικούν εξίσου την προσοχή σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και σε καλεί να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στο σπίτι και τη δουλειά σου και να μην αφήσεις οικογενειακά θέματα να επηρεάσουν τα επαγγελματικά και το αντίστροφο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που μόλις μπήκε στους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς η αυτοπεποίθηση σου δύσκολα θα αφήσει κάτι να σε αγχώσει!

Υδροχόος

Ένα τηλέφωνο από τον/την αδερφό/η σου ή κάποιο άλλο συγγενικό σου πρόσωπο θα σου δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσεις την κουβέντα! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και θα σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η με τον περίγυρο σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που μόλις έχει μπει στους Διδύμους είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τον κύκλο σου. Είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτές τις γνωριμίες που θα κάνεις να γνωρίσεις και το επόμενο σου ταίρι!

Ιχθύς

Η Σελήνη μόλις έχει μπει στον Κριό και θα «φωτίσει» τις ανασφάλειες που οφείλονται σε οικονομικά θέματα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Διδύμους θα σου φέρει ευκαιρίες που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου. Η υπομονή σου θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο. Μια ευκαιρία σχετικά με κάποιο ακίνητο μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα αλλά θα πρέπει να την αξιολογήσεις πριν αποφασίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0