ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017.

Κριός

Σήμερα θα νιώσεις πως κάτι μέσα σου δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και αυτό θα είναι η αιτία που η συμπεριφορά σου θα είναι περίεργη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και είναι υπεύθυνη για την ένταση των συναισθημάτων σου, που θα είναι υπερβολική για τα δικά σου δεδομένα. Σήμερα θα έχεις και κτητικές τάσεις ιδιαίτερα στους ανθρώπους που αγαπάς αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις καθώς αυτό δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ταύρος

Σήμερα εξακολουθείς να επιθυμείς να συμβαδίζεις με τις απόψεις του/της συντρόφου σου αλλά και των συνεργατών σου και δύσκολα θα παρεκκλίνεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων. Σήμερα θα έχεις την τάση να πάρεις αποφάσεις με τις προσταγές της καρδιάς και όχι της λογικής και για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε θέματα που αφορούν επαγγελματικές συνεργασίες.

Δίδυμοι

Σήμερα θα προκύψουν δουλειές και υποχρεώσεις αλλά εσύ δεν θα έχεις καμία διάθεση να τις αναλάβεις καθώς βρισκόμαστε εν μέσω θέρους και το μυαλό σου τρέχει σε παραλίες και κοκτέιλ! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε καλεί να συγκεντρωθείς προκειμένου να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας αυτά που χρειάζεται. Κάνε ένα ρεαλιστικό πλάνο και δώσε προτεραιότητα στις πιο σημαντικές καθώς όσο περνά η ώρα τόσο περισσότερο θα σκέφτεσαι να τα παρατήσεις όλα ημιτελή!

Καρκίνος

Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα είναι έντονες σήμερα. Η Σελήνη από το Σκορπιό θα σου χαρίσει έμπνευση και διάθεση να ασχοληθείς με αγαπημένες σου δραστηριότητες. Οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου θα είναι οι τυχεροί καθώς μαζί σου θα περάσουν όμορφες στιγμές. Η διάθεση τους θα σου φτιάξει το κέφι. Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις είναι η τάση που θα έχεις να κάνεις σαν μικρό παιδί στην περίπτωση που κάποιος σου αρνηθεί ένα χατίρι!

Λέων

Σήμερα θα έχεις μια συναισθηματική αναστάτωση και το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσεις να ρίξεις το φταίξιμο στους άλλους. Κυρίως στα άτομα της οικογένειας σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου δώσει αφορμές για να θυμηθείς τις αδικίες της ζωής με αποτέλεσμα να εκνευριστείς. Απόφυγε να φέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος. Μην εκνευριστείς με το μπαμπά ή τη μαμά για κάτι που σου έκαναν όταν ήσουν μικρός/η! Αν καταφέρεις να το διαχειριστείς τότε η ημέρα θα περάσει ανώδυνα χωρίς προστριβές.

Παρθένος

Οι επαφές σου με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες θα σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο. Θα ξεκινήσετε τις συζητήσεις για διάφορα και το ένα θέμα θα φέρνει το άλλο! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί! Εκτός από τις συζητήσεις η ημέρα ευνοεί και τις βόλτες στα μαγαζιά. Αρκεί να έχεις βγεις με συγκεκριμένη λίστα αγορών για να μην παρασυρθείς!

Ζυγός

Σήμερα θα έχεις διάφορες ανησυχίες αλλά όλες θα έχουν ένα κοινό παρονομαστή, τα χρήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δημιουργεί ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις σχετικές με το πόσα βγάζεις. Εάν αυτά φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες σου, τι θα γίνει σε περίπτωση που μειωθούν και άλλα παρόμοια. Προσπάθησε να χαλαρώσεις.Τέτοιου είδους σκέψεις μπορεί να σε κάνουν να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις που δεν θα είναι προς όφελος σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί  συναισθηματική αναστάτωση. Είναι πιθανό να έρθουν από σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα θα νιώσεις πως οι άλλοι προσπαθούν να σε κατευθύνουν ή πως δε σέβονται τις ανάγκες σου με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να είσαι αρκετά καχύποπτος/η και τελικά να μη φταίνε οι άλλοι!

Τοξότης

Είσαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος που προτιμά να βρίσκεται περιτριγυρισμένος από κόσμο και να ασχολείται με τις χαρές της ζωής. Όμως σήμερα θα προτιμήσεις την ησυχία σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο  Σκορπιό και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για τις ανασφάλειες σου. Προσπάθησε να βρεις κάτι ώστε να απασχολήσεις το μυαλό σου ώστε να μην το αφήσεις να κάνει σενάρια. Αν ασχοληθείς με κάποια δουλειά της καθημερινότητας θα συνδυάσεις και το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Αιγόκερως

Η εξωστρέφεια σου και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε φέρουν στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων και συναδέλφων σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και ευνοεί τις ομαδικές δραστηριότητες, τις συλλογικές εργασίες και τις δημόσιες σχέσεις! Σήμερα η ημέρα είναι ευνοϊκή  για να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για νέες συμμαχίες. Θα σε βοηθήσουν σε προσωπικούς η επαγγελματικούς στόχους! Εκμεταλλεύσου τη ώστε να κάνεις και νέες γνωριμίες!

Υδροχόος

Η προσοχή σου συνεχίζει να είναι στραμμένη σε επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο  Σκορπιό θα τονίσει τα θέματα καριέρας. Σήμερα θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να ξεχωρίσεις και να δείξεις τις ηγετικές και επαγγελματικές σου ικανότητες! Αυτό που χρειάζεται είναι να έχεις μελετήσει τις κινήσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να εκτεθείς σε προϊσταμένους και υφισταμένους. Αν πράξεις με σύνεση σίγουρα θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η.

Ιχθύς

Η προσοχή σου θα αποσπάται με το παραμικρό σήμερα καθώς αν δεν είναι η φυσική σου παρουσία σε διακοπές σίγουρα θα είναι το μυαλό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να αποδράσεις σωματικά ή και νοητικά. Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και μια πρόταση. Από κάποιο γνωστό, συγγενή ή κουμπάρο για να σε φιλοξενήσει στο εξοχικό του ή να κάνετε μαζί ένα κοντινό ταξίδι αναψυχής!

Photo by Caleb George on Unsplash

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Share and Enjoy !

0Shares
0 0