ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΪΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΜΑΪΟΥ 2017

Κριός

Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις μπορεί να συνεχιστούν για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει τους δεσμούς αίματος! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και θα αισθανθείς απευθείας τη διαφορά καθώς θα ξεκινήσεις να βρίσκεις την εξωστρέφεια και την καλή σου διάθεση! Το δεύτερο μισό της ημέρας ενδείκνυται για να συναντήσεις φίλους σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν! Μη μείνεις μέσα λοιπόν, κάνε την εμφάνιση σου και μάγεψε τα πλήθη!

Ταύρος

Τα τηλέφωνα από γνωστούς και συγγενείς θα ξεκινήσουν από το πρωί και οι προτάσεις για καφέ από γείτονες θα καταφθάνουν καθώς η  Σελήνη λίγο πριν φύγει από τον Καρκίνο θα δώσει το επικοινωνιακό της στίγμα. Το μεσημέρι θα περάσει στο Λέοντα και η προσοχή σου θα στραφεί εντός της οικίας. Ένα θέμα που απασχολεί τους δικούς σου ή ένα θέμα που μπορεί να γίνει αιτία να προκύψουν διαφωνίες, θα σε κρατήσει αρκετά απασχολημένο/η! Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις κάνε το με σκέψη και όχι με παρόρμηση!

Δίδυμοι

Το πρωί θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με οικονομικά θέματα καθώς θα προσπαθήσεις να τα διευθετήσεις ώστε να τελειώνεις και να ξέρεις τι θα μείνει στο ταμείο. Το μεσημέρι το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και θα είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνεις προσηλωμένος/η σε λογαριασμούς και αποδείξεις! Οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους καθώς θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνεις χαλαρές συζητήσεις!

Κάρκινος

Η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου και θα έχεις την ευκαιρία είτε να τσακωθείς είτε να έρθεις κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά η επιλογή θα είναι στο χέρι σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα, τράπεζες και συμφωνίες. Αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, σίγουρα θα το επιτύχεις, αρκεί να μην αφήσεις την ανασφάλεια σου να κατευθύνει τις αποφάσεις σου.

Λέων

Σήμερα θα είσαι για λίγο ακόμα νωχελικός/η και συγκεκριμένα για όσο η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στον Καρκίνο. Το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου, θα σε ξεσηκώσει και θα σε γεμίσει ενέργεια. Βέβαια η ενέργεια και η διάθεση σου θα μεταβάλλεται και η συναισθηματική σου κατάσταση θα αλλάζει με ευκολία. Απόφυγε να εκτονώσεις την κυκλοθυμία σου στους αγαπημένους σου καθώς είναι πιθανό να ανυπομονούν πότε θα ξαναγίνεις νωχελικός/η!

Παρθένος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους, συναδέλφους και γνωστούς καθώς θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα της παρέας παρά με τα δικά σου! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου «έσω» και όχι «έξω». Οι σκέψεις σου, οι επιθυμίες σου, οι ανασφάλειες σου και οι ανησυχίες σου θα επηρεάσουν τη διάθεση σου και θα μονοπωλήσουν την προσοχή σου. Κράτησε μόνο τις θετικές σκέψεις και φρόντισε να απομακρύνεις τις αρνητικές καθώς, αν τις αφήσεις, θα πολλαπλασιαστούν!

Ζυγός

Η ημέρα θα ξεκινήσει γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσεις να παραμελήσεις καθώς η Σελήνη από τον  Καρκίνο θα σε κάνει να βάλεις την επαγγελματική αναγνώριση πάνω από όλα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν και οι φίλοι στη ζωή σου που τους έχεις παραμελήσει! Μη βρεις δικαιολογία το φορτωμένο επαγγελματικό σου πρόγραμμα και άδραξε την ευκαιρία για να κάνεις ένα διάλλειμα προκειμένου να ξεκουραστείς και να επιστρέψεις με μεγαλύτερη όρεξη!

Σκορπιός

Η ανάγκη σου να αποδράσεις θα γίνει έντονη σήμερα και θα επιλέξεις να το κάνεις είτε μέσα από μια κοντινή εξόρμηση είτε μέσα από ένα βιβλίο ή μια ταινία. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αγνοήσεις. Είναι πολύ πιθανό τα βλέμματα των άλλων- κυρίως αυτών που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περίγυρο- να στραφούν πάνω σου σήμερα γι αυτό πρόσεξε οτιδήποτε πεις και κάνεις!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να αναμοχλεύει μνήμες που θα σου προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και την αισιοδοξία σου! Είναι πιθανό να περάσεις στο άλλο άκρο, να γίνεις ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και να βρεις την αφορμή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Η επικοινωνία με γνωστούς, συγγενείς, φίλους και κουμπάρους επιβάλλεται καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σας!

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου θα σε επηρεάσουν αρκετά καθώς σήμερα θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους άλλους παρά σε εσένα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο κάθε τι που σε έχει πικράνει με αποτέλεσμα να γίνεις εσωστρεφής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου για κάποιον/α, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μια αναστάτωση. Μη φοβηθείς να κάνεις την ενδοσκόπησή σου καθώς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα για εσένα και τα συναισθήματα που κρύβεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και η προσοχή σου θα στραφεί αλλού και συγκεκριμένα στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι η αποδοχή τους και γι αυτό θα βάλεις τα θέλω τους σε προτεραιότητα. Προσπάθησε να βρεις χρόνο και για τον εαυτό σου καθώς είναι ο πιο σημαντικός κριτής σου!

Ιχθύς

Η ενέργειά σου δεν θα σε εγκαταλείψει ούτε σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σε υποστηρίζει φανερά! Εκμεταλλεύσου το ωραίο πρωινό για να πιεις ένα καφέ με φίλους ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σημάνει το τέλος του διαλλείματος καθώς θα σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις σου. Μην τις αφήσεις για αύριο καθώς αύριο θα έρθουν και άλλες και τελικά θα καταλήξεις να κάνεις αγώνα δρόμου για να προλάβεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0