ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Κριός

Οι σκέψεις σου σήμερα θα σου προκαλέσουν ανασφάλειες και για κάθε τι θετικό που θα φέρνεις στο μυαλό σου θα υπάρχει και κάτι που δεν θα σε αφήνει να χαρείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα ενισχύσει τις ανασφάλειες σου και θα σε κάνει να κρατήσεις αποστάσεις από όλους. Τα πράγματα δεν είναι τόσο φοβερά όπως τα έχεις στο μυαλό σου γι αυτό προσπάθησε να περιορίσεις τη ροπή που έχεις σε αρνητικές σκέψεις.

Ταύρος

Οι φίλοι σου παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και το ξέρεις αυτό, όμως σήμερα θα γίνεις πνεύμα αντιλογίας και θα έχεις την τάση να αμφισβητήσεις οτιδήποτε σου πουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα προκαλέσει μικρά προβλήματα στις σχέσεις με τους φίλους σου καθώς θα φανείς απόμακρος/η και χωρίς τη γνωστή σου διάθεση. Πρόσεξε μην παρασυρθείς και το παρακάνεις καθώς θα  δημιουργήσεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Δίδυμοι

Βρίσκεσαι σε πυρετό επαγγελματικών εξελίξεων που από τη μία μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις από την άλλη όμως θα σου δώσουν μεγαλύτερες ευθύνες που θα σε αγχώσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου προκαλέσει ανησυχία καθώς δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς τα νέα δεδομένα στη δουλειά σου. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και δείξε υπομονή και επιμονή. Είναι ο μόνος τρόπος να τα καταφέρεις και να εδραιώσεις τη θέση σου χωρίς να έχεις παρενέργειες!

Καρκίνος

Το μυαλό σου σήμερα τριγυρίζει σε εξορμήσεις στη φύση και κοντινές αποδράσεις που τόσο έχεις ανάγκη για να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να σου χαλάσει τα σχέδια καθώς θα προκύψουν δουλειές και θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Εξαιτίας αυτού είναι πιθανό να εκνευριστείς με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου αν δεν θέλεις να ανοίξεις μέτωπα.

Λέων

Σήμερα θα ξεκινήσεις να φέρνεις στη μνήμη σου γεγονότα και ανθρώπους του παρελθόντος που η συμπεριφορά τους σε έχει πικράνει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει ψυχρό/η και απόμακρο/η καθώς αυτός θα είναι ο τρόπος για να δείξεις πως κάποιος ή κάτι σε έχει πειράξει. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικές δοσοληψίες καθώς στην προσπάθεια σου να βγεις ωφελημένος/η θα καταφέρεις εντελώς το αντίθετο.

Παρθένος

Σήμερα θα νιώθεις πως είσαι υπόλογος/η στα αγαπημένα σου πρόσωπα για κάθε τι που θα αποφασίσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει να νιώσεις πως περνάς «ιερά εξέταση» γι αυτό και θα αντιδράσεις. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη συμπεριφορά σου να γίνει εριστική καθώς μπορεί αυτό να γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν ρήγματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Ζυγός

Οι εργασιακές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η και σήμερα! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα εντείνει τον εκνευρισμό σου καθώς θα νιώσεις πολύ κουρασμένος/η. Από την άλλη είναι πολύ πιθανό να αδικήσεις κάποιον/α στη δουλειά ή να μην πάρεις σωστές αποφάσεις λόγω του γενικότερου εκνευρισμού σου. Αν βρεις χρόνο το βράδυ για ένα περίπατο θα δεις πόσο πολύ θα σε βοηθήσει να αδειάσεις το μυαλό σου από τις σκέψεις και να χαλαρώσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να είναι βοηθητική ως προς εσένα, όμως σήμερα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα προσθέσει ένα βαθμό δυσκολίας. Είναι πολύ πιθανό να σε κάνει να νιώσεις τύψεις σε περίπτωση που προτιμήσεις να περάσεις την ημέρα σου χαλαρώνοντας και δεν κάνεις κάτι παραγωγικό. Ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις μας το χρειαζόμαστε όλοι για αυτό ασχολήσου μόνο με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και από αύριο θα επιστρέψεις με γεμάτες μπαταρίες.

Τοξότης

Τα θέματα που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι σε έχουν απομακρύνει από τους δικούς σου καθώς η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από το ζώδιο σου θα εντείνει την βεβαρυμμένη ατμόσφαιρα. Θα είσαι ψυχρός/η με τους οικείους σου και η συμπεριφορά σου δεν θα αφήσει εύκολα περιθώρια προσέγγισης. Προτίμησε να λύσεις με συζήτηση τα παράπονα σου ώστε να μη δημιουργήσεις μεγαλύτερες αποστάσεις καθώς μόνο έτσι θα λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Οι επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να σε κάνει αρκετά εύθικτο/η καθώς θα νιώσεις πως οι άλλοι σου φέρονται περίεργα. Στην πραγματικότητα αυτό το συναίσθημα σου το δημιουργεί η ανασφάλεια που νιώθεις με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα για καβγά! Προσπάθησε να περιορίσεις τις παρορμητικές σου αντιδράσεις καθώς μπορεί να εκνευριστείς ακόμα και με ένα αστείο.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου θέματα θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και σήμερα καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις ώστε να δεις τι σου μένει! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως δύσκολα θα καταφέρεις αυτά που έχεις κατά νου. Αν έχεις κάποια πρόταση για δουλειά ή μια συνεργασία, βεβαιώσου για την οικονομική πλευρά της συμφωνίας και ξεκαθάρισε το τοπίο πριν αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη για άλλη μία μέρα βρίσκεται στο ζώδιο σου και δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις καθώς θα σου δημιουργήσει ανάμεικτες επιθυμίες και συναισθήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δημιουργήσει απόσταση μεταξύ εσένα και του/της συντρόφου σου ή των συνεργατών σου καθώς θα είσαι αρκετά ψυχρός/η. Προσπάθησε να περιορίσεις την τάση που θα έχεις να κρίνεις τους άλλους γιατί ακόμα και αν έχεις δίκιο με αυτά που λες θα εντείνεις το περίεργο κλίμα που υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Share and Enjoy !

0Shares
0 0