ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά την ελευθερία, γιατί η ελευθερία προϋποθέτει ανάληψη ευθύνης και οι περισσότεροι άνθρωποι τρέμουν την ευθύνη.

large-2

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.
Advertisement
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
«Κάνε με σοφό να σε κάνω πλούσιο»! Ο ενεργός Άρης σε καλεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να καταρτιστείς σε τεχνικές και μεθόδους απόλυτα χρήσιμες για την δουλειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω δοκιμάζει τις ικανότητες και την επάρκειά σου, ούσα πρόθυμη να σου ανοίξει νέους δρόμους μέσα από επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα. Αν λοιπόν τα καταφέρεις να πείσεις ή να εντυπωσιάσεις, τότε το μέλλον σου ανήκει.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να «τραβήξεις» την προσοχή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Αντίθετα, μπορεί να σου μπουν… διλήμματα εξ αιτίας του έντονου ενδιαφέροντος που εκδηλώνουν για σένα περισσότερα του ενός ατόμου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
«Κάλιο πέντε και στο χέρι…» Ο ενεργός Άρης σε καλεί να βρίσκεσαι σε οικονομική εγρήγορση, προνοώντας για κάποια έκτακτα έξοδα που σε περιμένουν. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις μια νέα πηγή εσόδων ή να ρυθμίσεις ένα φορολογικό σου ζήτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω, διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και συμβάλλει θετικά στην προώθηση των ιδεών σου, ίσως μάλιστα η «χάρη» σου να φτάσει μέχρι το εξωτερικό!

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για μια σχέση που θα σου προσφέρει περισσότερη αγάπη και εκτίμηση, ίσως να συναντήσεις το κατάλληλο πρόσωπο στον χώρο της εργασίας σου ή σε ένα επαγγελματικό meeting. Ωστόσο, σύντομα θα έχεις κι άλλες ευκαιρίες, οπότε πήγαινε με το… πάσο σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
«Δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ’ ανέβει στο κρεβάτι»! Ο ενεργός Άρης ενδέχεται να αυξήσει την ανασφάλειά σου σε σχέση με την αποδοχή που μπορεί να έχεις από τους άλλους αλλά σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι δεν είναι δυνατόν να έχουν όλοι την ίδια άποψη. Προσπάθησε λοιπόν να μην «άγεσαι και να φέρεσαι» από διχογνωμίες και αντιφάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Σήμερα θα σου είναι μάλλον δύσκολο να βγάλεις συμπέρασμα για τις πραγματικές επιθυμίες ή προθέσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει μια προσωρινή αβεβαιότητα ή αμηχανία. Σύντομα όμως το πρόβλημά σου θα λυθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που εκτιμάς και θεωρείς πως σου αξίζουν! Πέρα όμως από την ενδιαφέρουσα ή χρήσιμη παρέα, θα σου δοθεί η δυνατότητα να κλείσεις μια συμφέρουσα συμφωνία ή να αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα δίκτυο-πελατολόγιο. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης σε καλεί να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και γενικότερα να προσέξεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσεις όμορφες «οικογενειακές» στιγμές με τον άνθρωπό σου, φαίνεται όμως ότι αυτό δεν θα γίνει χωρίς την συνοδεία μιας μεγαλύτερης παρέας, που θα σου ανεβάσει την διάθεση και θα σε κάνει ακόμη πιο… ερωτικό/η!

ΛΕΩΝ

Γενικά
«Για ποιόν κτυπά η καμπάνα»; Ο ενεργός Άρης μπορεί να σου δημιουργήσει ανησυχίες για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά και μια γενικότερη συναισθηματική αστάθεια. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει το θετικό κλίμα στην δουλειά σου και καλό είναι να επωφεληθείς άμεσα από την «πέραση» που έχεις για να κλείσεις μια συμφωνία ή να προωθήσεις το έργο σου. Ίσως μάλιστα όλα αυτά να γίνουν κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης.

Ερωτικά
Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς «μαζεύεις» κολακευτικά σχόλια αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο «δραστικό» υπάρχει μια κάποια απόσταση. Κράτα όμως τις επαφές σου, αφού σίγουρα κάποια από αυτές θα σου χρειαστεί στο εγγύς μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
«Μια τρελή οικογένεια»! Ο ενεργός Άρης σε προσανατολίζει σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως ένα από τα προβλήματά σου να είναι το πώς θα καταφέρεις να ελιχθείς αποτελεσματικά, ώστε να μην γίνουν όλα «κομμάτια». Ακόμη, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις κινήσεις σου μέσα σε κλειστούς χώρους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ευχαριστεί και προάγει την δημιουργικότητά σου.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις στην πράξη ότι κάποιες αρχές σου δεν είναι τελικά και τόσο… απαράβατες! Καλό είναι όμως να αποδεχθείς τον εαυτό σου με τις αδυναμίες του και να μην μπεις σε μια διαδικασία ενοχών και… αυτοτιμωρίας!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
«Τρεχάτε ποδαράκια μου»! Ο ενεργός Άρης «ζωηρεύει» την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» και παρά την κούραση που θα… αποκομίσεις, τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα σε ικανοποιήσουν, ιδιαίτερα ως προς το επαγγελματικό σκέλος. Μπορείς όμως να αφιερώσεις τον χρόνο σου και σε διαβάσματα ή μελέτες που θα σε κάνουν πιο σοφό/η! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει οικογενειακές υποθέσεις που αναζητούν τον μάστορά τους.

Ερωτικά
Η παρουσία σου «ξεσηκώνει» τους άλλους και σίγουρα έχεις το πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε ερωτική διεκδίκηση. Επειδή όμως οι καιροί αλλάζουν, αποφάσισε τι ακριβώς θέλεις και μην τεμπελιάζεις, θεωρώντας ότι τα πράγματα θα είναι πάντα υπέρ σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
«Τα λεφτά κάνουν τον κόσμο να γυρίζει»! Σήμερα μπορεί να κάνεις αρκετές και σημαντικές γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, που θα σου αφήσει άριστες εντυπώσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης ενδέχεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στα οικονομικά σου αλλά οι όποιες ανησυχίες σου θα υποχωρήσουν, όταν λάβεις μια έκτακτη ενίσχυση.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να μάθεις πολλά για τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, κάτι όμως που δεν θα γίνει χωρίς να μοιραστείς και τους δικούς σου καημούς, αποσκοπώντας σε μια διαμεσολάβηση που θα διευκολύνει την προσέγγισή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
«Μπαμ και κάτω»! Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να εξαντλήσεις την αποφασιστικότητά σου και τις αρχηγικές σου αρετές, αφού θα χρειαστεί να συντονίσεις μια προσπάθεια, όπου οι συμμετέχοντες σε αυτήν δεν είναι ξεκάθαροι στο τι ακριβώς θέλουν ή επιδιώκουν. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα θα καταπολεμήσεις και κάποιους δικούς σου ενδοιασμούς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω τονίζει την ανάγκη σου να κάνεις κάποιες «must»αγορές.

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες μέσα σε μια παρέα ή μια κοινωνική εκδήλωση. Βάλε λοιπόν τα… καλά σου και «σπάσε» την μοναχικότητά σου, συμμετέχοντας σε δρώμενα όπου υπάρχει πολύς κόσμος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

«Γίγαντας με πήλινα πόδια»; Η Σελήνη στο ζώδιό σου προσφέρει «σωρηδόν» την αναγνώριση που θέλεις αλλά και κάποιες αφορμές που θα σε κάνουν να επιβεβαιώσεις την ισχύ σου. Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο το «φαίνεσθαι», αφού έτσι θα προσελκύσεις περισσότερο κόσμο. Παράλληλα όμως ο ενεργός Άρης μπορεί να σου δημιουργήσει μια τάση απομόνωσης, με κίνδυνο να ακυρωθούν οι κοινωνικές προοπτικές σου.

Ερωτικά
Οι ευκαιρίες που σου προσφέρονται για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή είναι τόσες, ώστε να σου δημιουργούν «πονοκέφαλο» σε σχέση με το ποια είναι η καλύτερη για σένα. Καλό είναι όμως να αποφασίσεις τώρα που είσαι «στα πάνω σου»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
«Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες»! Ο ενεργός Άρης διευρύνει δυναμικά τον κοινωνικό σου κύκλο, είναι σκόπιμο όμως να βάλεις κάποιο «φίλτρο» στις γνωριμίες σου, αφού δεν έχουν όλες της ίδια αξία ή σοβαρότητα. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσει κάποια «εμπλοκή» με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, δίνοντας σου πρόσβαση σε σκευάσματα ή τεχνικές που την προάγουν.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το ιδανικό θα ήταν να αναζητήσεις συντροφιά κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή να επιδιώξεις μια επαφή με ένα άτομο που ζει μακριά σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να πάρεις το ταίρι σου και να ταξιδέψετε παρέα!

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
«Στη βράση κολλάει το σίδερο»! Ο ενεργός Άρης τονίζει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να «υπερβάλλεις εαυτόν», ώστε να γίνουν όλα με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος/η για να αντικρούσεις την αντίθετη άποψη ενός ισχυρού προσώπου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει την κοινωνικότητά σου και σε καλεί να δικτυωθείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να βρεις ένα πρόσωπο που να σου ταιριάζει πραγματικά στον ερωτικό τομέα, κατά τα άλλα όμως μπορεί να σου «σπάει τα νεύρα»! Καλό είναι πάντως να μην χάνεις τον χρόνο σου με «επιβεβαιώσεις», που λειτουργούν ως άλλοθι στην μοναξιά σου.

Πηγή : http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/92529-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-12-9

Share and Enjoy !

0Shares
0 0