Τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Από τα ξημερώματα στη Μητρόπολη Αθηνών συρρέει πλήθος κόσμου για το λαϊκό προσκύνημα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Στην είσοδο του ναού βρέθηκε από νωρίς η οικογένεια Μητσοτάκη, προκειμένου να υποδεχθεί τη σορό του εκλιπόντος.

Εμφανώς συγκινημένη και καταβεβλημένη έφτασε, πριν από τις 7 το πρωί, η Ντόρα Μπακογιάννη στηριζόμενη σε πατερίτσα και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελo. Μαζί της ήταν και η αδελφή της Αικατερίνη Μητσοτάκη. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν τα παιδιά της Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία και Κώστας Μπακογιάννης, και στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Η σορός του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τυλιγμένη με την ελληνική σημαία μεταφέρθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, στις 7 το πρωί ακριβώς. Η δοξολογία άρχισε, ενώ την ίδια ώρα βρακοφόροι από την Κρήτη είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ναό, θέλοντας να τιμήσουν τον πρώην πρωθυπουργό.

Έξω από το ναό έχουν παραταχθεί τα αγήματα που θα απονείμουν τιμές, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός κηδεύεται με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού.

Από τα ξημερώματα παραμένει κλειστή η οδός Μητροπόλεως, ενώ αστυνομικοί βρίσκονται παραταγμένοι και στις δυο πλευρές του δρόμου.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/telefteo-antio-ston-konstantino-mitsotaki