Τα 7 πράγματα που θα αγαπήσετε σε ένα iPhone 5S

1. Είναι το γρηγορότερο smartphone που έχει κατασκευαστεί ποτέ

Το iPhone 5S διαθέτει τον ολοκαίνουργιο επεξεργαστή A7, τον πρώτο επεξεργαστή με αρχιτεκτονική 64-bit με διπλάσια υπολογιστική ισχύ. Μάλιστα η Apple λέει ότι το iPhone 5S είναι 40 φορές πιο γρήγορο από το πρώτο iPhone που κυκλοφόρησε ενώ τα γραφικά του είναι 56 φορές ¨καλύτερα¨. Αυτά είναι μερικά στοιχεία τα οποία κάνουν το iPhone 5S το γρηγορότερο κινητό που έχει δημιουργηθεί.

2. Η ύπαρξη του Apple M7 motion coprocessor

Εκτός από την εισαγωγή του νέου επεξεργαστή Α7 η Apple φρόντισε να μας εκπλήξει ακόμα περισσότερο με την ενσωμάτωση του M7 motion coprocessor στο iPhone 5S. Η χρησιμότητα του M7 είναι πολύ σημαντική καθώς μπορεί να συγκεντρώνει και να αποθηκεύει όλα τα δεδομένα κίνησης της συσκευής αλλά και να τρέχει ορισμένες εφαρμογές μην επιβαρύνοντας τον κύριο επεξεργαστή Α7.

3. Dual LED flash

Αναμφισβήτητα όλοι πρέπει να είμαστε να ικανοποιημένοι από την γενικότερη απόδοση της κάμερας σε όλα σχεδόν τα iPhone μέχρι τώρα. Υπήρχαν όμως στιγμές στις οποίες η απόδοση της κάμερας την νύχτα και υπό χαμηλό φωτισμό να μην είναι και η καλύτερη. Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα καθώς το νέο iPhone 5S θα διαθέτει ένα νέο dual LED flash μειώνοντας δραματικά τις πιθανότητες μια φωτογραφία να μην έχει την κατάλληλη φωτεινότητα και ανάλυση.

4. Η κάμερα “παραείναι” έξυπνη

Το iPhone 5S διαθέτει μια ολοκαίνουργια κάμερα η οποία είναι έξυπνη από όλες τις παραμέτρους. Η κάμερα του νέου iPhone 5S έχει 15% περισσότερα ενεργά pixels από τον προκάτοχό του ενώ θα φτάνει τα 8 megapixels ανάλυση. Επίσης θα μπορεί να καταγράφει βίντεο στα 120 fps και θα προχωράει από μόνο του στην αυτόματη ρύθμιση των παραμέτρων της ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες δημιουργώντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

5. Μπορεί να αισθανθεί τα δάχτυλά σας

Το home button ενσωματώνει αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος το οποίο η Apple ονομάζει Touch ID. Σκανάρει και αναγνωρίζει το δαχτυλικό σας αποτύπωμα όταν θέλετε να ξεκλειδώσετε το iPhone 5S ή να ανοίξετε συγκεκριμένες εφαρμογές. Με το Touch ID οι πληροφορίες από την ανάγνωση του δαχτυλικού αποτυπώματος αποθηκεύονται στο iPhone 5S και μένουν στο τηλέφωνο. Δεν αποθηκεύονται στο iCloud ούτε σε άλλους servers.

6. Με το iPhone 5S παίρνετε το iWork δωρεάν αλλά και τα iOS 7

Με κάθε νέο iPhone 5S η Apple κάνει δώρο όλη την σουίτα εφαρμογών σε πέντε από τα app της που σημείωσαν ρεκόρ πωλήσεων, δηλαδή iWork (επεξεργασία κειμένου), Keynote (παρουσιάσεις), Pages (ιστοσελίδες), Numbers (λογιστικά φύλλα), iPhoto (επεξεργασία φωτογραφιών και iMovie (επεξεργασία βίντεο).. Το iWork περιέχει σπουδαία εργαλεία τόσο για την δουλειά όσο για την προσωπική σας χρήση. Επίσης το iPhone 5S διαθέτει το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 7.

7. Πιο σοβαρό προφίλ

Όσο και να φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον η πολυχρωμία του iPhone 5C εντούτοις εάν θέλουμε να πληρώσουμε ακριβά ένα smartphone, θα προτιμήσουμε το πιο “σοβαρό” iPhone 5S το οποίο θα γίνει διαθέσιμο σε τρία τουλάχιστον χρώματα με το νέο gold/champagne να είναι η νέα επιλογή που θα προσφέρει η Apple στους καταναλωτές. Τα άλλα δύο χρώματα είναι το space grey και το ασημί.

iphonelove1

Πηγή : ModernGamer.gr