Τα 10 καλύτερα tablets του 2013

Ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής στην καλύτερη τιμή της αγοράς από την insurancemarket. ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
5. Google Nexus 10

nexushero

Η 10,1 ιντσών οθόνη είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημεία για τα οποία είναι γνωστό το Google Nexus 10. Στα 300 pixels ανά ίντσα είναι η υψηλότερη ανάλυση οθόνης tablet στον πλανήτη εκτός της Apple και τις οθόνες Retina.

Το Google Nexus 10 είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα Android tablets στην αγορά και ενώ δεν είναι τόσο value-for-money, όπως το Nexus 7, σίγουρα δίνει στο iPad 4 της Apple ένα παραπάνω λόγο να ανησυχεί. Για την τιμή που πληρώνετε, δεν θα απογοητευτείτε.

4. iPad 4

new-iPad

Η εκπληκτική οθόνη Retina είναι σίγουρα το αποκορύφωμα του τελευταίου tablet της Apple, και μετά από αυτήν δεν θα δούμε μια καλύτερη οθόνη tablet στην αγορά σήμερα.

Το νέο iPad είναι το κερασάκι στην τούρτα της αγοράς των tablets. Η τεράστια οθόνη Retina είναι κάτι το αξιοθαύμαστο, η μεγάλη ποικιλία των εφαρμογών στο App Store είναι κάτι που το Google Play δεν μπορεί να αγγίξει και το λειτουργικό σύστημα απλώς λειτουργεί όπως πρέπει.

Αν οι τσέπες σας αντέχουν και η ανάγκη σας είναι μεγάλη, τότε το νέο iPad 4 είναι το ιδανικό tablet για σας, ανώτερο από οτιδήποτε άλλο 10ιντσο tablet που κυκλοφορεί.

3. iPad mini

iPadMini

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Apple Steve Jobs απέρριψε λίγα χρόνια πριν τα μικρά tablets, με αποτέλεσμα πολλοί να πιστεύουν ότι η Apple ποτέ δεν θα ανακατευόταν με το συγκεκριμένο είδος αλλά μάλλον έκαναν λάθος.

Το iPad mini είναι το καλύτερο iPad της Apple που έχει ποτέ δημιουργηθεί . Αυτή είναι η επίσημη ετυμηγορία από την επισκόπηση μας αλλά από την άλλη η Apple θα πρέπει σύντομα να προχωρήσει στην δημιουργία ενός νέου mini με καλύτερη οθόνη και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, καθώς το νέο Nexus 7 κερδίζει συνεχώς έδαφος με τις δυνατότητες αλλά και με την σαφώς χαμηλότερη τιμή του.

2. Google Nexus 7

New-Nexus-7-Google-Play

Το νέο Nexus 7 τελικά προσγειώθηκε για να πάρει τη σκυτάλη από την αρχική 7-ιντσών προσπάθεια της Google, και περιέχει έναν 1.5Ghz τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB μνήμη RAM και 16GB ή 32GB αποθηκευτικό χώρο. Ζυγίζοντας μόλις 260g, είναι το τέλειο tablet για μεταφορά με τσάντα αλλά επίσης είναι εξίσου ικανό στο να είναι ο καλύτερός σας φίλος σε μακρινά ταξίδια, με τεράστιο όγκο από apps, αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και όλα αυτά με την 7 ιντσών οθόνη IPS με ανάλυση 1920 x 1200 με 323 ppi.

Εάν σκέφτεστε να πάρετε ένα tablet και ήδη ασχολείστε με το λειτουργικό Android, δεν βλέπουμε κάποιον λόγο για να μην κάνετε το μεγάλο βήμα με ένα Nexus 7.

1. Sony Xperia Tablet Z

Sony-Xperia-Tablet-Z

Κομψό, ισχυρό, ποιοτικό – όλα αυτά είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν το εντυπωσιακό tablet από τη Sony. Το brand name Χperia έχει συνδεθεί εδώ και κάποια χρόνια με τον χώρο των κινητών, αλλά τώρα η έλευση του Sony Xperia Tablet Z μας δείχνει ότι η ιαπωνική εταιρεία μας φέρνει tablets που το κοινό μπορεί τελικά να κολλήσει και να αγαπήσει.

Με ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, εντυπωσιακή οθόνη και ολόκληρο το πλεόνασμα των Sony extras επί της συσκευής, το Xperia Tablet Z είναι ένα από τα ωραιότερα κομμάτια του που έχουμε δει το 2013. Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη καθώς και τα εσωτερικά τεχνικά χαρακτηριστικά του όπως και το εντυπωσιακό μικρό του βάρος είναι αρκετά για να σας το συστήσουμε ανεπιφύλακτα.

Ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσα από τηv tradeNOW, την καλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγών.

Τα 10 καλύτερα tablets του 2013

 

Πηγή : http://www.moderngamer.gr/news/ta-10-kalitera-tablets-tou-2013/