Σοκ στην Ιταλία: Ανήλικες έγιναν πόρνες για να ψωνίσουν ρούχα

Ιταλία: Ανήλικες έγιναν πόρνες για να ψωνίσουν ρούχα

«Αποφασίσαμε να γίνουμε πόρνες για να αγοράζουμε ρούχα», δήλωσε στην κοινωνική λειτουργό η 15χρονη Μαίρη, η οποία μαζί με την 14χρονη φίλη της και συμμαθήτρια, Τζούλια, έκλειναν ραντεβού μέσω Διαδικτύου με ενήλικες άνδρες προσφέροντάς τους ερωτικές υπηρεσίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ Διαδοχικές ληστείες από πανέμορφες κοπέλες στο φανάρι Αχαρνών και Ηπείρου

Η υπόθεση των δύο ανηλίκων συγκλονίζει τη Ρώμη, λίγο καιρό έπειτα από την αποκάλυψη ότι συνομήλικες των δύο κοριτσιών εκπορνεύονταν για να μπορούν να αγοράζουν επώνυμες τσάντες και αξεσουάρ.

«Ήθελα να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη, ακόμα και αν ποτέ δε μου έλειψε τίποτα από τους γονείς μου», πρόσθεσε η Μαίρη.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια που είναι στενές φίλες και συμμαθήτριες, μετατρέπονταν σε πόρνες μετά το σχολείο και απαντούσαν στα ηλεκτρονικά μηνύματα που τους έστελναν πελάτες για κλείσουν τα ραντεβού τους.

Όπως εξήγησαν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, στην κοινωνική λειτουργό και μπροστά στους γονείς τους, ενημερώθηκαν από την τηλεόραση ότι μέσω αγγελιών στο Διαδίκτυο οι νεαρές που εκδίδονταν «κέρδιζαν πολλά χρήματα. Αποφασίσαμε να αναρτήσουμε κι εμείς αγγελία με τίτλο «baby πόρνες» και κείμενο που ανέφερε: «Είμαστε δύο κορίτσια 18 ετών, κάνουμε σεξ επί πληρωμή», ενώ φωτογραφία απεικόνιζε τα οπίσθια μίας εκ των δύο.

«Μείναμε έκπληκτες όταν διαπιστώσαμε πόσοι άνθρωποι μας είχαν γράψει. Τους ενημερώσαμε ότι είμαστε διαθέσιμες μόνο απογευματινές ώρες, εξαιτίας του σχολείου», ανέφερε η Τζούλια, ενώ η μητέρα της ξεσπούσε σε κλάματα.

Η συμφωνία που έκλειναν ήταν στα 30 ευρώ για κάθε πελάτη, ενώ αποφάσισαν να ενεργήσουν και οι δύο μαζί ώστε η μία να ενθαρρύνει την άλλη.

Όταν έκλεισαν το παρθενικό τους ραντεβού, εμφανίστηκε ένας 35χρονος ηλεκτρολόγος, ο οποίος ήρθε σε σεξουαλική επαφή και με τις δύο χωρίς προφυλάξεις στο αυτοκίνητό του.

«Μας πλήρωσε, αλλά μας ζητούσε κι άλλο, όμως εμείς σταματήσαμε, γιατί μας αηδίαζε», δήλωσε μία από τις δύο ανήλικες. Στο δεύτερο ραντεβού τα κορίτσια, ανέβασαν το κασέ τους, ζητώντας 200 ευρώ από έναν 24χρονο, ενώ στην τρίτη συνάντηση έφυγαν πανικόβλητες όταν είδαν ότι ο πελάτης τους ήταν ηλικιωμένος.

Η… επιχειρηματική δραστηριότητά τους, όμως, επεκτάθηκε στην πορεία, όταν ξεκίνησαν να στέλνουν γυμνές τους φωτογραφίες μέσω Διαδικτύου σε ενδιαφερόμενους που πλήρωναν για να τις αποκτήσουν.

Όπως εξήγησαν με τα χρήματα που κέρδισαν, αγόρασαν τζιν παντελόνια, μπλούζες, μπότες και σκουλαρίκια, ενώ τα ψώνια θα συνέχιζαν αν ένας πελάτης δεν επικοινωνούσε με τις τοπικές αρχές για να αναφέρει ότι οι δύο ανήλικες εκδίδονταν.

Πηγή : http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/251214