Συνάντηση Μαρινάκη – Κικίλια

Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Β. Κικίλια είχε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την τρομοκρατική επίθεση που ετοιμαζόταν εναντίον του.

vaggelis-marinakis-570-800x533

Η συνάντηση έγινε χθες λίγο μετά τις 16:00, με τον πρόεδρο του Θρύλου να περνά το κατώφλι του γραφείου του Υπουργού, ο οποίος τον ενημέρωσε πλήρως και για τα πάντα. Στη συνάντηση ήταν και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Δημήτρης Τσακνάκης.

Τα κρίσιμα ερωτήματα είναι πολλά και μένουν αναπάντητα. Κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση ακόμα. Ούτε καν οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση και διεξάγουν τη σχετική έρευνα και ανάκριση.

Πρώτο και σημαντικότερο όλων… Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί; Γιατί σίγουρα κάπως κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία. Δεν γίνεται στα ξαφνικά να βρεθεί στο στόχαστρο των τρομοκρατών ο Βαγγέλης Μαρινάκης και να έχουν και σχέδιο επίθεσης εναντίον του.Πριν αναλάβει τα ηνία του Ολυμπιακού ήταν εξίσου επιτυχημένος σε ό,τι αφορά την επαγγελματική του δραστηριότητα και τις ναυτιλιακές του επιχειρήσεις. Αλλά τώρα αποτέλεσε στόχο τρομοκρατικής επίθεσης.,Και δεύτερον, αλλά εξίσου σημαντικό με το πρώτο ερώτημα…Ποιοι συνεργάζονται με εγκληματίες ποινικούς στο χώρο του ποδοσφαίρου και έχουν συμφέροντα να απομακρύνουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού από αυτό;

kikilias

Διότι είναι ολοφάνερο ότι οι επιτυχίες και η κυριαρχία του Ολυμπιακού δεν αρέσει. Κάποιους τους πειράζει πάρα πολύ που ο Θρύλος όλο και γιγαντώνεται στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα, όλο μεγαλώνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο… τιμόνι τους.

Και αυτό δεν είναι αρεστό σε πολλούς. Είναι φανερό πλέον ότι χρησιμοποιούν κάθε τρόπο για να τον σταματήσουν. Κι αυτά τα ερωτήματα θα πρέπει να απαντηθούν για να καταλάβουν όλοι τι συμβαίνει και τι παιχνίδι παίζεται πίσω από το προσκήνιο…