Σάββας Θεοδωρίδης : «Θέλει να ανεβάσει τον Ολυμπιακό και άλλο στην Ευρώπη»

Σάββας Θεοδωρίδης : «Θέλει να ανεβάσει τον Ολυμπιακό και άλλο στην Ευρώπη»

Στόχο να δημιουργήσει έναν Ολυμπιακό ακόμη καλύτερο στην Ευρώπη έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στη «SportDay» και μίλησε επίσης για τα σχέδια που κάνει για τον Πειραιά.

3ï ÔÏÕÑÍÏÕÁ ÔÙÍ Ó×ÏËÙÍ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏÕ ÔÏÕ ÏÓÖÐ

Τη στήριξη του στον Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή την υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές έδειξε ο Σάββας Θεοδωρίδης σε συνέντευξη του στη «SportDay». Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού τόνισε πως ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» κάνει μεγάλα όνειρα για τον Πειραιά. Επιπλέον, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Γιάννης Μώραλης βγει νικητής την ερχόμενη Κυριακή και άσκησε κριτική στον νυν Δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο.Ωστόσο, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ολυμπιακό. «Ο Μαρινάκης έχει τον νου του στον Ολυμπιακό. Έχει στόχο να τον ανεβάσει κι άλλο στην Ευρώπη, όπου φέτος μεγαλουργήσαμε», σχολίασε.

Σε ότι αφορά τις εκλογές ανέφερε αρχικά: «Ο Μαρινάκης, με ό,τι κι αν ασχοληθεί, δεν θέλει να αποτύχει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχει. Είναι τελειομανής. Έχει μεγάλα όνειρα για τον Πειραιά. Είμαι μαζί του καθημερινά, είμαι κοντά του στις βόλτες που κάνει σε όλον τον Πειραιά. Ο πατέρας του ήταν βουλευτής και πήγαμε και στο γραφείο που είχε. Ο Μώραλης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί, έχει πετύχει σε ό,τι έχει κάνει στη ζωή του. Είναι άφθαρτος, όπως και ο Μαρινάκης. Προέρχεται από πολιτική οικογένεια. Γνώριζα τον πατέρα του Πέτρο, που ήταν υπουργός. Μαζί με τον Γεννηματά ήταν οι πιο πετυχημένοι υπουργοί».

Ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε πως Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Μώραλης έχουν όραμα για τον Πειραιά και πως θα προσφέρουν πολλά. «Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει, να συγκροτείται ένας κοινωνικός φορέας από ανθρώπους όλων των κομμάτων, όλων των πολιτικών αποχρώσεων και σε 20-25 ημέρες να τα βάζουν με επαγγελματίες πολιτικούς, που είναι δεκαετίες στα πράγματα και έχουν φέρει την Ελλάδα εδώ που έφτασε. Ένα όραμα ένωσε αυτούς τους ανθρώπους και γι’ αυτό συσπειρώθηκε ο κόσμος στον “Πειραιά Νικητή”. Ο Πειραιάς υποφέρει και όλοι ξέρουν ότι ο Μώραλης, ο Μαρινάκης θα προσφέρουν πολλά, θα κάνουν πολλά για την πόλη. Θα τρίβουν τα μάτια τους με αυτά που θα γίνουν στον Πειραιά», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο Μαρινάκης θέλει να αναβαθμίσει τον Πειραιά, να τον κάνει το καλύτερο λιμάνι όχι της Μεσογείου, αλλά παγκοσμίως. Γιατί έχει δυνατότητες ο Πειραιάς. Γυρίζουμε τις γειτονιές και ξέρουμε τι θέλει, τι χρειάζεται ο κόσμος. Και η συμπαράσταση του κόσμου όμως είναι εντυπωσιακή. Είμαι μαζί του κάθε μέρα και είναι πρωτοφανές αυτό που βλέπω. Ειδικά από τις γυναίκες. Τόσα χρόνια οι πολιτικοί ήταν όλο υποσχέσεις. Σας λέω ειδικά για τις γυναίκες, είναι κάτι που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον νυν Δήμαρχο της Πόλης, Βασίλης Μιχαλολιάκο, ασκώντας του σκληρή κριτική: «Είδα τον κύριο Μιχαλολιάκο σε μία τηλεοπτική εκπομπή και δεν ήξερε τι να απαντήσει, τι να πει όταν του έλεγαν ότι δεν είδαν τίποτα να γίνεται απ’ όσα κατήγγειλε. Δικός του σύμβουλος τον διέψευσε. Είναι κακό ένας πολιτικός να λέει ψέματα. Είναι κακό να προκαλεί, να φέρνει διχόνοια. Πρέπει να καταλάβει ότι όλα αυτά είναι σε βάρος του. Εμείς, όταν χάνουμε δίνουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Αυτό πρέπει να κάνει και ο κύριος Μιχαλολιάκος. Πρέπει να γίνουν οι εκλογές με ησυχία, ηρεμία. Ο Μαρινάκης δεν θέλει τίποτα άλλο, δεν θέλει να συμβεί το παραμικρό. Ξέρουμε τα παιχνίδια τους, εμείς θα απαντάμε με χαμόγελο και θα φεύγουμε ό,τι κι αν γίνει. Πρέπει όλοι να σέβονται τον κόσμο και να είναι πεντακάθαροι. Το να έχει την πόλη καθαρή είναι το αυτονόητο. Είναι ντροπή να προβάλλεις αυτό. Είναι το αυτονόητο».

Όσο για το αποτέλεσμα της Κυριακής; «Εγώ είμαι σίγουρος για τη νίκη. Θα ξυπνήσει ο λαός του Πειραιά, ήδη ξύπνησε όπως φάνηκε την πρώτη Κυριακή. Τόσα χρόνια τον αποκοίμιζαν. Και επαναλαμβάνω, ο κόσμος θα δώσει τη δύναμη στον συνδυασμό του Μώραλη για να κάνει πολλά πράγματα για την πόλη. Να είστε βέβαιοι γι’ αυτό. Ο κόσμος τον πιστεύει, λέει “να δούμε κάτι άλλο”. Ο συνδυασμός “Πειραιάς Νικητής” θα θριαμβεύσει. Είναι πολύ δύσκολες οι εκλογές, έχουν μείνει δύο αντίπαλοι. Η πολιτική με τον Μιχαλολιάκο και ο κοινωνικός φορέας με τον Μώραλη. Ψηφίζουν και οι Ολυμπιακοί, που έχουν κάνει περήφανο τον Πειραιά και θα συνεχίσουν να τον κάνουν. Πρέπει ο κόσμος να δώσει δύναμη σ’ αυτόν τον κοινωνικό φορέα για να θριαμβεύσει και να κάνει πολλά για την πόλη», ήταν τα λόγια του.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0