Ο Βαγγέλης Μόρας σώζει τη ζωή του αδελφού του που πάσχει από λευχαιμία

Στις δύσκολες στιγμές η οικογένεια είναι το πιο μεγάλο στήριγμαστη ζωή του ανθρώπου. Αυτό βρίσκει την απόλυτη ανταπόκριση στην περίπτωση της οικογένειας του Βαγγέλη Μόρα που ζει το δικό της δράμα.

morasΟ αδερφός του Έλληνα αμυντικού Δημήτρης έγινε γνωστό ότιπάσχει από λευχαιμία, γεγονός που έχει συγκλονίσει το περιβάλλον του παίκτη και όχι μόνο. Το τελευταίο διάστημα είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί δότης για να γίνει μεταμόσχευση μυελού των οστών, ο οποίος όμως να είναι συμβατός με τον οργανισμό του αρρώστου.

Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο μυελός του Βαγγέλη Μόρα είναι συμβατός με αυτό του αδερφού του και έτσι ο έμπειρος σέντερ μπακ θα γίνει δότης.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν ο Δημήτρης πήγε για διακοπές στην Αυστραλία τον Μάρτιο, αλλά αισθάνθηκε μια αδιαθεσία καιεισήχθη στο νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε ότι έχει λευχαιμία.

Δυστυχώς, η κατάσταση του ήταν τέτοια που δεν του επιτρέπει να φύγει από την Μελβούρνη και από τις 7 Απριλίου είναι στο νοσοκομείο «Alfred».

Μετά τις χημειοθεραπείες που έγιναν, μόνη σωτηρία είναι ένα μόσχευμα, το οποίο θα δώσει ο διεθνής Έλληνας αμυντικός της Βερόνα με σκοπό να σώσει τον αδερφό του.

Πριν μερικές ώρες ο Μόρας ανέβασε μια πολύ συγκινητική φωτογραφία που είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου, με τα σωληνάκια, μαζί με τον αδερφό του και φορούν και οι δυο μπλούζες με το σήμα του Superman.

Αυτή η επέμβαση έγινε εσπευσμένα με τον παίκτη να ταξιδεύει στο άλλο ημισφαίριο για τον αδερφό του, γιατί η κατάσταση θεωρείται κρίσιμη.