«Ο πειραϊκός λαός έδωσε απαντήσεις στους συκοφάντες, συνεχίζουμε για την τελική μας νίκη» (vid)

«Ο πειραϊκός λαός έδωσε απαντήσεις στους συκοφάντες, συνεχίζουμε για την τελική μας νίκη» (vid)

«Κύμα» ενθουσιασμού στις τάξεις των Πειραιωτών μετά τη σαρωτική νίκη του «Πειραιά Νικητή» στις δημοτικές εκλογές!

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκαν στο κεντρικό προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού μαζί με πλήθος κόσμου σε κλίμα νικητή.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών σε δηλώσεις του, υποστήριξε ότι ο πειραϊκός λαός έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλους τους συκοφάντες, ενώ κάλεσε όλους τους κατοίκους της πόλης να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό του «Πειραιά Νικητή» για την τελική του νίκη.

Ξεχωριστός ήταν ο τρόπος που έκλεισε τις δηλώσεις του ο ηγέτης του Ολυμπιακού, αφιερώνοντας ένα τραγούδι στους «συκοφάντες» κ. Μπελαβήλα, κ. Τσίπρα και κ. Καμμένο.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Την Παρασκευή το βράδυ σας είπα ότι ο Πειραιάς μίλησε, ο Πειραιάς ψήφισε και ότι ο Πειραιάς κέρδισε. Σήμερα, ο πειραϊκός λαός έδωσε απαντήσεις. Έδωσε απαντήσεις σε όλους τους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μια εβδομάδα να συνεχίσουμε τον ωραίο αυτό αγώνα για την τελική μας νίκη. Αλλά ξέρετε μέχρι σήμερα δεν απάντησα σε πάρα πολλούς, παρόλο αυτά ο πειραϊκός λαός έδειξε το εξής ότι όλους αυτούς τους συκοφάντες τους έχει γυρίσει την πλάτη. Άρα, δεν χρειάζεται να απαντήσω εγώ, τους απαντήσατε όλοι εσείς.

Και παρόλο που πέσανε στη λάσπη και τον βούρκο που οι ίδιοι έκτισαν όλο αυτό τον καιρό, εμείς θα τους δώσουμε το χέρι και τους λέμε ελάτε μαζί μας για έναν Πειραιά υπερήφανο χωρίς εξαιρέσεις, όλοι μαζί!

Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ όλους, που μου δώσατε δύναμη με το χαμόγελο και την αγκαλιά σας και να ξέρετε ότι σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη, θα είμαι δίπλα σας πάμε δυναμικά για έναν Πειραιά όπως τον ονειρευόμαστε».

Ο ελληνικός λαός μίλησε, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να το διασκεδάσουμε και λίγο είναι σε 3 συκοφάντες, ο κ. Μπελαβήλας, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος σε αυτούς τους 3 θα αφιερώσω ένα τραγούδι και θα το ακούσουμε τώρα όλοι μαζί. Να είστε καλά»…

Να σημειωθεί, ότι το τραγούδι που αφιέρωσε ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι το γνωστό κομμάτι του Γιάννη Μηλιώκα με τίτλο: «Χαραμοφάης».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0