ΝΑΞΟΣ : 6ο καλύτερο νησί στον κόσμο!

Η Νάξος στα 10 κορυφαία νησιά του κόσμου

Η πορτάρα, σήμα κατατεθέν του νησιούΑναδείχθηκε βάση κριτικών και απόψεων εκατομμύριων ταξιδιωτών/μελών του TripAdvisor.Σημαντικές διακρίσεις στον τομέα του τουρισμού έλαβε φέτος η Νάξος αφού κέρδισε τις ψήφους εκατομμυρίων ταξιδιωτών, συμφώνα με τα βραβεία Travellers’ Choice Award 2014, του TripAdvisor, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ιστοτόπου παγκοσμίως.
Πιο συγκεκριμένα, η Νάξος στην κατηγορία «Κορυφαία 10 Νησιά – Κόσμος» έλαβε την 6η θέση, στην κατηγορία «Κορυφαία 10 Νησιά – Ευρώπη» ήρθε 2η και στην κατηγορία «Κορυφαία 10 Νησιά – Ελλάδα», αναδείχθηκε στην 1η θέση!Τα βραβεία Travellers’ Choice Award -για δεύτερη χρονιά- ανέδειξαν περισσότερα από 100 νησιά παγκοσμίως, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στις κατηγορίες Κορυφαία 10 νησιά για την Αφρική, την Ασία, την Καραϊβική, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, το Νότιο Ειρηνικό, και τις ΗΠΑ.

«Η Νάξος έχει την τιμή να αναγνωρίζεται από τους ταξιδιώτες ως ένας από τους κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς του κόσμου. Ο επισκέπτης θα ανακαλύψει στη Νάξο έναν ολόκληρο κόσμο εμπειριών», ανέφερε ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος στον τομέα Τουρισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός.

«Οι διακοπές σε νησί σε «ταξιδεύουν» και οι νικητές του Travelers’ Choice Islands θα βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να βρουν την επόμενη απόδρασή τους», είπε η Barbara Messing, υπεύθυνη μάρκετινγκ του TripAdvisor.

Κορυφαία 10 νησιά – Ελλάδα

1. Νάξος, Κυκλάδες

2. Μήλος, Κυκλάδες

3.Κεφαλονιά, Ιόνια Νησιά

4. Σαντορίνη, Κυκλάδες

5. Πάρος, Κυκλάδες

6. Ίος, Κυκλαδες

7. Ζάκυνθος, Ιόνια Νησιά

8. Λευκάδα, Ιόνια Νησιά

9. Σκιάθος, Σποράδες

10. Μυκονος, Κυκλαδες


Κορυφαία 10 νησιά – Ευρώπη

1 Λούις και Χάρις, Outer Hebrides

2 Νάξος, Κυκλάδες

3 Νήσος Γκόζο, Μάλτα

4. Μέινλαντ, Νησιά Όρκνεϊ

5. Μήλος, Κυκλάδες

6. Κεφαλονιά, Ιόνια Νησιά

7. Σαντορίνη, Κυκλάδες

8. Νήσος Κάπρι, Επαρχία της Νάπολης

9. Νήσος Μαλ, The Hebrides

10. Πάρος, Κυκλάδες

Κορυφαία 10 νησιά – Κόσμος

1. Κάγιο Αμπέργκρις, Belize Cayes

2. Προβιντενσιάλες, Τερκς και Κέικος

3. Μπόρα Μπόρα, Νήσοι Σοσιετέ

4. Νήσος Μάρκο, Φλόριντα

5. Λούις και Χάρις, Outer Hebrides

6. Νάξος, Κυκλάδες

7. Αϊουτάκι, Southern Cook Islands

8  Νόσι Μπε, Antsiranana Province

9.Νήσος του Πάσχα, Χιλή

10. Κο Τάο, Surat Thani Province

Το TripAdvisor είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως, όπου οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν και να απολαύσουν ένα τέλειο ταξίδι. Το TripAdvisor προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές από πραγματικούς ταξιδιώτες και μεγάλη ποικιλία επιλογών ταξιδιού και εργαλείων διοργάνωσης ταξιδιών με συνδέσμους για ιστοσελίδες κρατήσεων. Οι ιστότοποι της φίρμας TripAdvisor συνθέτουν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με περισσότερους από 60 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως, 44 εκατομμύρια μέλη και πάνω από 125 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες.

Οι ιστότοποι λειτουργούν σε 30 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και η Κίνα στη διεύθυνση daodao.com. Επίσης, το TripAdvisor περιλαμβάνει και το τμήμα TripAdvisor για επιχειρήσεις, ένα αποκλειστικό τμήμα που παρέχει στην τουριστική βιομηχανία πρόσβαση στους εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες του TripAdvisor.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μπαλής για το http://www.driveandtravel.gr/

naxos

Share and Enjoy !

0Shares
0 0